Şimdi Ara

Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Cihazım Swap Olarak Verilen Xperia Z Eski Xperia S im Yerine Kartal KVK'dan Verildi. Verildiğinde Sadece Cihaz Vardı Kutu ve Aksesuarları Yoktu.

    Sorun İse Şu;
    1.)Cihaz 2 Haftalıkken Kendi Kendine Titremeye Başladı Servise Verdim Titreşim Motorunu Değiştirmişler. Sorun Düzeldi.

    2.)Daha Sonra Foto Çekim Kalitesi Çok Düştü Lens Bölümünde Parmak İzi ve Toz Vardı. Tekrar Götürdüm, Arka Kapağı Değiştirmişler.

    3.)Cihaz En Ufak Suyla Temasta Kamera Bölümünde Buhar Yapıyordu. Tekrar Götürdüm. SD. Bantını Değiştirmişler.

    4.)Aynı Sorunu Tekrarladı Yine Götürdüm. Bu Sefer Sorun Yok Dediler.

    5.) Esas Sorun Burada Başladı. Bardak Yıkarken Müzik Dinliyorum. Lavabonun Kenarında Ekranın Sağ Alt Hoparlör Bölümün Oralara Su Sıçramış. Mesaj Gelince Elime Aldım Ekranda Su Lekesi Var Hoparlör Bölümünden Başlamış. Daha Sonrasında SU Ekranı Komple Sardı ve Ekran PArlaklığı Gitti. Beklettim 1 Gün Hafta Sonuydu Servise Götüremedim. 1 Gün Sonra Açtığımda Telefon Normaldi. Daha Sonra Ses Kısma Tuşu Çalışmaz Oldu. Sonra Hepsi Gitti Tuşların ve Ekrandaki Su Daha Çok Yayılmıştı. Cihazı Pazartesi Günü Önce Sony MH'yi Aradım Daha Sonra Servise Götürdüm. Arızaları Belirttim ve Kapakçıklara Özellikle Baktım Hepsi Beyazdı ve Cihaz Çalışıyordu Sadece Şarjı Bitmişti. Arızaları Belirtirken KVK'daki Yetkili Bana "Açıkçası Bu Cihazı Daha Önce Sırf Değişim Yapılsın Diye Getirdiğinizi Düşünüyoruz" Diye Bir Cümle Kullandı. 3 Gün Sonra Mesaj Geldi Cihazınızda Garanti Dışı İşlem Yapılması Gerekmektedir Onarım Bedeli 1033 TL'dir Diye Bir Mesaj Geldi, Şaştım. Cumartesi Günü Yani Dün Telefonu Almaya Gittiğimde İlk Önce Bana Yetkiliyi Çağırın Dedim Çağıramıyoruz Dediler Bende Küfür ve Hakaretle Adamı Getirttirdim Yanıma. Sorun Cihaz Sim Kart Kapağından Su Almış ve Cihaz Garanti Dışı Sayılıyor Dedi Fotoğraflarını Çekmiştim Sorun Gerçekleşirken ve Kapakçıkların Gösterdim Bakmadı Bile Çünkü Gıçılığına Sırf Değişim Yapılmasın Diye Yapılan Bir Hareketti. Daha Sonrasında Sim Kart Kapağını Kapattı ve Aynı Benim Gibi Kapattı Dedimki "O Kapak Kapandımı?" O "Kapandı" Dedim "Bende Öyle Kapatıyorum Nasıl Su Aldı" O "Böyle Kesinlikle Su Almaz" Dedi. O Sırada Delirdim Küfürler Bağırış Çağırış Git Cihazımı Teslim Edilebilir Hale Getir ve Geri Ver Dedim. Tüketici Haklarına Başvuracağımı Söyledim Adamlar Çok Rahat Tavırlarla Bana Karşı Hakkınız Var Gidebilirsiniz Dediler.

    Şu Anda Çalışan Cihaz Şarja Takıyorum 3 Defa Titreyip Duruyo Ardından Yine 3 Defa Hiç Sony Yazısı Bile Gelmiyo Serviste Cihaza Artık Ne Yaptılarsa.

    Sorunumu Nasıl Çözerim Sony teleservise Götürün Diyor Ama Teleserviste Kapakçık Kırmızı Olduğundan Garanti Dışı Sayacak

    Lüften Yardım Edin Sorunumu Halledeyim Fatura Eski Telefonun Faturası ve Garanti Belgesi Kayboldu. Bu Cihazda Eski Cihaz Yerine Değişimde Verildi.

     Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM]
     Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM]
     Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM] Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM]
     Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM]
     Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM]
     Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM]

    Buda Cihaz Servisten Geldikten Sonra Servise Verirken Üzerindeki Kaplamayı Sökmüştüm Sıkıntı Çıkarırlar Diye
     Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM]
     Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM] Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM] Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM] Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM] Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM] Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM] Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM] Xperia Z Su Geçirdi [YARDIM]







  • z serisi su alan telefon mağdurları derneğine hoşgeldin dostum :)
    servise gönder kullanıcı hatası deyip yollasınlar önce sana bi. sonra da tüketici hakem heyetiyle halledeceksin işini. ben öyle yaptım bekliyorum bakalım
  • Telefonun değiştirildiğine dair sana bi belge vermediler mi
  • Verdiler Eski Cihazın Adı ve İmei Yazıyo, Ardından Yeni Cihazın Adı ve imei yazıyo değişim yapılmıştır diye. Bugün uğraşırken cihazı açmayı başardım. şu anda açıldı çalışıyor ama ekranda su leke yapmış ve tuşlarda sıkıntı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.