Şimdi Ara

Xperia Z2 sarj problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    kullandiginiz Z2 kac saatte sarj oluyor ? icinden cikan kablo ve blackberry kablosu ile charging dock, bilgisayar, priz de hic fark olmadi. dolum suresi de ayni pilin bitme suresi gibi cok uzun ?

    acaba sorun benim telefonumda mi ? yoksa genelde boyle mi ?

    ps: 3 saat suruyor minimum sarj. hatta daha da fazla suruyor olabilir.

    edit: bi' dahaki sefer sure tutarak sarj edicem. simdi 4-5 saat demek istemedim, o yuzden 3 yazdim, hadi ben yaniliyor olayim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhelvaci -- 31 Temmuz 2014; 17:02:27 >



  • Cevap yok mu?
  • Bu forumda bir gariplik var bende çoğu soruya cevap alamıyorum benim de 2.5 3 saat sürüyor sıkıntı yok. Yüksek amper batarya olduğu için geç dolması normal.Hattın ne kardeş senin internette sıkıntı yaşadın mı hiç ?
  • Ben yeni aldım bir kere şarj ettim,yaklaşık 4 saat falan sürdü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: godsmack82

    Bu forumda bir gariplik var bende çoğu soruya cevap alamıyorum benim de 2.5 3 saat sürüyor sıkıntı yok. Yüksek amper batarya olduğu için geç dolması normal.Hattın ne kardeş senin internette sıkıntı yaşadın mı hiç ?



    simdilerde 3 saate indi sarj suresi. sanirim yedek sarj aleti de almistim telefonla beraber, onun yuzunden. bu arada ilginctir ben de telefonu almadan once vodafone a gecis yapmistim. data kullanimi biraz sikintili. sikinti telefondan mi yoksa hattan mi tam emin de degilim!

    turkcell kullandigimda ayni bolgede kosarken tunein ile radyo dinlerdim, hic kesilme olmazdi. z2 aldigimda dinleyemez oldum. ( florya ataturk ormani) seyahat halindeyken internette sikinti yasiyorum.

    ayrica z2 almadan 2-3 gun once iphone lie vodafone hat uzerinden tunein de sikinti yasamistim fakat bi gariplik seziyorum. ipad uzerinde de vodafone data hatti mevcut, evde hiz testinde 10 mb uzeri goruyorum devamli ve sorun yasamiyorum fakat onu da hic arac kullanirken ya da seyahat halindeyken kullanmadigim icin bi'sey diyemiyorum.




  • ben de uzun sure cvp alamayinca yazdigimi da unutmustum.
  • Kullanım süresi fazlaysa 3 saat şarj dolum önemli değil bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.