Şimdi Ara

xpreia z1 facebook sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    Sony xperia z1 kullanıyorum.Facebook'a girmek istediğimde ekrana ilk profil bilgileri,arkadaşını bul ve en son arkadaş ekle sayfası geliyor.Facebook hesabımı silip yeniden açtıktan sonra böyle birşey başladı.Bu ekranlardaki bilgileri vs herşeyi tamamladım.150küsür arkadaşım zaten listemde var.Senkronize etme ayarlarını vs herşeyi denedim.5defa falan resetledim.Resetledikten sonra düzeliyor ama gene bir şekilde geri geliyor.Bundan nasıl kurtulcam bilen fikri olan birileri yardımcı olsun lütfen
     xpreia z1 facebook sorunu xpreia z1 facebook sorunu xpreia z1 facebook sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aynı sorunu bende yaşadım muhtemelen facebook güncellemesi ile ilgili. Uygulamalardan facebook güncellemelerini kaldırırsan düzelecek. Benim sistemde facebook roma entegre olduğu için güncellemeleri kaldırabiliyorum. Bir süre böyle kullan yeni güncellemeler ile düzelecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MajestiC

    Aynı sorunu bende yaşadım muhtemelen facebook güncellemesi ile ilgili. Uygulamalardan facebook güncellemelerini kaldırırsan düzelecek. Benim sistemde facebook roma entegre olduğu için güncellemeleri kaldırabiliyorum. Bir süre böyle kullan yeni güncellemeler ile düzelecektir.


    Vay canına ya.Güncelleme geldiğinde 6.0 sürüm oldu.Dediğin gibi galiba.Güncellemeyi kaldırdım sürün 3.5 oldu.Çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.