Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
30
Favori
124.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cetinkayadeu kullanıcısına yanıt

    Alpha fab1 kırmızı renkli olanı verdim

  • Gittigidiyorda Ofisel ürünleri satan Housemax satıcısıyla nasıl bir ilişkiniz mevcut ? Bugün oradan sipariş verdim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BizimHerif kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

    Kampanya Döneminde 7-10 iş gününde kargoya teslimatlar sağlanmakta olup Hafta sonları ve resmi tatiller iş gününden sayılmamaktadır.

    Saygılarımızla;

    OFİSEL A.Ş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarperfb1907 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

    HouseMax bize bağlı çatı Markalar arasındadır. Yani hepsi tek sirkete ana grubuna bağlıdır. HouseMax ve Xprime Markaları OFİSEL GRUP çatısındaki bağlı markalardır.

    Saygılarımızla;

    OFİSEL A.Ş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 185 boy 85 kiloyum


    günde max 3-4 saat oturulacak bir model önerisi alabilir miyim ?

  • 14 Kasımda xrpime cool sipariş verdim hb üzerinden, hala kargolanmadı. Ne arayan var ne soran. ben sorduğumda tedarik sorunu denilmiş ancak satışı devam ediyor ürünün. Kurumsal fatura girmiştim, şirketimden ödemesini de aldım. Eğer cumaya kadar bana net bir dönüş yapılmaz ise resmi mercii lere başvurucam artık




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estabez -- 30 Kasım 2021; 22:8:4 >
  • Estabez E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

    ürünlerde tedarik sorunu değil, ithal mekanizma ürünlerinde dolar kuru sebebi ile tedarikte gecikmeler olmaktadır lakin gerekli aksiyonlar hızlı şekilde alınmaktadır. Özellikle fiyatların Kampanya döneminde en uygun fiyatlara çekilmesi sebebi ile çok büyük bir yoğunluk oluşmuş olup fabrikamız 7/24 üzerinden yoğun bir şekilde çalışmaktadır.

    Bu arada Hepsiburada sitesinden verilen siparişlerde hiçbir şekilde iletişim bilgisi tarafımızda yer almadığı gibi extra bilgilendirme hizmet Hepsiburada içerisinde yer almamaktadır.

    Tüm Siparişler Üretimi tamamlanmasının yanı sıra Kargo kaynaklı extra gecikmeler olmaktadır. 35 Desi Üzerine Kargo şirketlerinin uyguladıkları kapasite Limitleri sebebi ile paket yoğunluğu özellikle yoğun olan şubeler için 7-10 güne kadar 35 desi üzerini alımlara kapatmaktadır. Yani Teslimat şubeleri yoğun ise Bu kampanya dönemlerinde daha fazla paket yoğunluğunun artmaması için kapasite limitleri uygulanmaktadır.

    bu sorunlar ürünlerin satışını sonlandırmak anlamına gelmez. Tüm Siparişlerin Çıkışları Yapılmaktadır.

    Saygılarımızla;

    OFİSEL A.Ş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 1 Aralık 2021; 1:34:4 >




  • the_dr kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

    Boy ve Kilonuza Uygun Modelleri Aşağıda İletiyoruz;

    Xprime King Oyuncu Koltuğu :https://ofisel.com/912-xprime-king-oyuncu-koltuklari

    Xprime King Fabric Oyuncu Koltuğu:https://ofisel.com/919-xprime-king-fabric-oyuncu-koltugu

    Xprime Titan Oyuncu Koltuğu:https://ofisel.com/929-xprime-titan-oyuncu-koltugu

    Xprime Titan XL Oyuncu Koltuğu:https://ofisel.com/xprime-titan-oyuncu-koltugu/30395-xprime-titan-xl-kumas-oyuncu-koltugu-5500-gt.html

    Xprime Hero Oyuncu Koltuğu:https://ofisel.com/921-xprime-hero-oyuncu-koltugu

    Saygılarımızla;

    OFİSEL A.Ş.




  • Ofisel kullanıcısına yanıt

    E peki ne zaman kargolanır benimki, malumunuz 16gün oldu :) Müşteriye kargo şirketinin alım yapmadığını söylemek yerine başka kargo şirketi ile verebilirsiniz. Bu süre zarfında başka firmalardan hacim ve ağırlık olarak yüksek olan ürünler sipariş ettim ve elime ulaştı. Belki de malum taşıma şirketini bırakıp başka bir firma ile çalışmalısınız.

    Benim gözümde kargoyu bilmem ki ben, OFİSEL göndermiyor oluyor kargoyu. Hem sizin marka adınız hem müşteri mutluluğu için bence değiştirin o zaman o kargo şirketini.

    Ancak ben Cumaya kadar hala bir aksiyon alınmasını bekliyorum. 16 gün oldu ya 16. az buz değil.

  • ürün dün kargoya verildi. Ancak bu uzun kargo süreci sancılı geçiyor. Tavsiyem başka bir kargo şirketi ile çalışmanız. Daha büyük deside ürünler de sipariş ettim aynı tarihte, 3 güne elime ulaştı farklı satıcı ve kargo şirketleri ile. İyi günler.

  • Bugün 9. iş günü. Ne olacak merakla bekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.90 110 kilo için öneriniz nedir ?

  • Bugün xPrime Cool koltuğum geldi. 14 Kasım'da sipariş vermiştim. 7-10 iş günü içerisinde yapılacağı söylenmişti. Ancak bu süre aşıldığı halde kabullendim, tamam dedim. Montajını yaparken metal ayağındaki çizikler, kolçakların her ikisinde de kırıklar, koltuğun arka kısmında kumaş hataları ve koltuğun alt kısmında zımba bulunması gereken bir yerin zımbasının attığını gördüm. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Telefona çıkan kişi çok bilgi sahibi olmadığını söyledi ve bana Fatih Bey'in numarasını vererek yönlendirdi. Fatih Bey tekrar Müşteri Hizmetlerini aramamı söyledi. Tekrar aradım ve numaramı alıp bana geri dönüş yapılacağı söylendi. Hatta WhatsApp Müşteri Hizmetlerine de yazmam söylendi. Ben de yazdım. Oradan da bir iki soruma cevap verildi ardından sorduğum sorulara dönüş yapılmadı. Üründen memnun kalmadım. Haklarımı kullanarak iade etmek ve paramı geri almak istiyorum. Lütfen bu yorumu ilk önce benim sorunumu çözdükten sonra silin. Öyle yapın ki müşteri memnuniyetinizi böyle kanıtlayabilesiniz. Sipariş referans numarası: X104331





  • Benim koltuk da bugün kargoya verildi yurtiçi kargo

  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.