Şimdi Ara

xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
6.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xPrime Oyuncu Koltuğu Modelleri Türk Telekom Resmi Partneridir.


    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    Türk Telekom Gameon Resmi Partneri olan xPrime Markası size özel ürünler geliştirmekte olup uzun süreli oturma deneyimlerinizi en sağlıklı ve ergonomik hale getirmeyi amaçlar. xPrime Kalitesi ürünlerinde kullanmış olduğu yüksek kalite sünger yapısı ve Çelik Konsürüsyon iskelet özellikleri ile size en yüksek kaliteyi uzun yıllar kullanmayı amaçlar. xPrime sadece size sadece iyi bir oyun deneyimi sunmayı amaçlamaz. xPrime sizlere Prime bir kaliteyi sunar. Bir koltuk düşünün ki hem size prime bir hissiyat sağlıyor hem de Prime bir satış sonrası hizmet sağlamayı amaçlıyor.

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    XPRİME VİSİON SERİSİ OYUNCU KOLTUĞU

    xPrime Vision Serisi Profesyonel Oyuncu Koltuğu ile kendinize en büyük iyiliği yapabilirsiniz. Yüksek Kalite ve Özel Kumaş dokusu ile özel tasarlanmış olan xPrime Vision Oyuncu Koltuğu Moleküler Smart Sünger Teknolojisi ve Yüksek Kalite Ergonomik yapısı ile sizi karşılıyor. 65 DNS Yüksek Doygunluk seviyesindeki Sünger Desteği ve 1.2 mm Çelik Konsürüsyon desteği ile size Premium Kaliteyi sunmaktadır. Boyun Yastığı size opsiyonlu olarak satışa sunulmakta olup Mıknatıslı veya Klipsli olarak satın alabilirsiniz. Aynı Şekilde 4D hareketli Kolçaklar ile 3D Hareketli kolçaklar size opsiyonu olarak sunulmaktadır. Tüm bu opsiyonlar xPrime Vision Oyuncu Koltuğu modelinin fiyatını doğrudan etkileyen durumlardır.

    xPrime Vision Oyuncu Koltuğu Modelimizde kullanılan Ayaklar Kalın metal ayak olması yanında, Kalın 7mm Ağır Yük tekerlekleri ile desteklenmektedir. xPrime Vision Oyuncu Koltuğu Multi Tilt mekanizması ve 180°'ye kadar Geriye yatması size aradığınız her konforu sunmaktadır.

    Salınım Fonksiyonunu Unutmadık :) xPrime Vision Oyuncu Koltuğu Film veya dinlenme esnasında ayaklarımızdan kendimizi geriye doğru itmek suretiyle istediğimiz salıncak fonksiyonunu size sunmaktadır. Altta yer alan Multi tilt mekanizmadaki Sol tarafınızdaki kolu yukarı doğru kaldırıp kilini açtığınızda salınım fonksiyonu aktif hale gelmiş olacaktır. Buda size dinlenme pozisyonunuzu maximum seviyeye çıkaracak bir özelliktir.

    xPrime Vision Oyuncu Koltuğu Profesyonel seri Oyuncu ve iş koltuğu olup 160 KG'a kadar sizi desteklemektedir. xPrime Vision saedece bir oyuncu koltuğu değildir. Oyuncu Koltuğu tabiri aslında Oyuncuların en sert ve uzun süreli kullanımı olması sebebi ile onları dahi desteklediğini ve tüm ihtiyaçlarını giderdiğini anlatabilmek için seçilen bir kullanım durumudur. Yani iş için kullanılacak ve Business Kullanıcılar için en yararlı koltuk modelidir. Size şunu düşündürür, 160 KG Kapasiteye sahip bir Oyuncuyu dahi destekliyor ise beni hayli hayli destekler. İşte Oyuncu Koltuğu kelimesinin bu tip Koltuklara verilmesindeki en büyük amaç en uzun süreli kullanım sürelerine sahip olmaları ve sert kullanımlara sahip olmalarıdır.

    xPrime Vision Oyuncu Koltuğu inceleme videosunu aşağıda yer almakta olup izleyebilirsiniz.



    xPrime Vision Profesyonel Oyuncu Koltuğu Modelimiz Premium Seviye bir model olup şu anda xprime.com.tr ve ofisel.com sitelerimizde lansman fiyatındadır.

    xPrime Mağazamız; İzmir, İstanbul'dan Sonra ANKARA'da da açılmıştır.



    xPrime Vision Modelimiz Profesyonel Seri ve Kumaş Yapısı ile size Premium özellikler sunan bir Oyuncu Koltuğu modeli olup; xPrime ve Ofisel olarak 2009 Yılından beri Faaliyette olan köklü bir markadır. Ürünlerimizde yaşadığınız aksaklıklar için 2 Yıllık standart fabrikasyon hatalara karşı bulunan garanti kapsamı dışında her zaman yedek parça ve teknik destek alabileceğiniz bir markadır.

    xPrime Vision Modelimin en son çıkan Modelimiz olması sebebi ile yukarıda uzun uzun değerli donanım haber kullanıcıları ile paylaşım sağladık lakin Medium ölçülerde ve 1.50-1.90 boy aralığında en çok satan xPrime Cool ve xPrime Titan Modellerimizi de anlatmak isteriz. xPrime Cool Oyuncu Koltuğu Modelimiz xPrime Markasının 10. Yıl tasarımı olup en çok satan modellerimizdendir. Business Kullanıcılarımızın özellikle Siyah renk tercihi göze çarpmaktadır. Oyuncu Koltuğu Satın alırken sizin ile bütünleşecek ve tarzınızı yansıtacak bir Oyuncu Koltuğu Modeline ihtiyaç duyarsınız. Üzerinize giydiğiniz bir elbise veya takı gibi düşünün. Siz tarzınız olmayan bir rengi veya tasarımı tercih etmediğiniz gibi Oturmuş olduğunuz ve sizin ile bütünleşen bir Koltukda da aynı durum geçerlidir.
    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    xPrime Cool Modeli Her Tarz ve tasarıma uygundur. Siyah Modeli sade bir yapıya sahip olup Komple Siyah Kumaş ve Yeşil Dikişleri ile hem business ve asil bir hava katarken bir yandan da Spor bir tasarıma bürünen özel bir yapıdadır. xPrime Cool Modeli Yüksek kalitesi Kaşe Kumaş yapısı ile size tam bir fiyat performans kalitesi sunmaktadır. Sadece siyah rengi komple kumaş yapıda olup diğer renklerinde vücudumuza değmeyen yan alanlarda deri materyal ile renklendirilmiş ve tasarımsal hareket katılmıştır.

    xPrime Cool Modelimizin Özel Modelleme Tanıtım Videoyu Aşağıdaki gibidir.



    xPrime Ürünlerimize Ait Kurulum Videomuzda Aşağıdaki gibidir.



    Ekonomik Seri Oyuncu Koltuğu Modellerimizin tümüne
    En Uygun Oyuncu Koltuğu Modelleri Linkten ulaşabilirsiniz.

    Tüm Oyuncu Koltuğu Modellerine; xPrime Oyuncu Koltukları linkinden ulaşabilirsiniz.

    Tüm Ofisel ve xPrime ürünleri için; OFİSEL & XPRİME OYUNCU KOLTUKLARI

    24 Saatte Kargoda Ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.
    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    Oyuncu Koltuğunuza hemen kavuşmak mı istiyorsunuz? O zaman xPrime 24 Saatte Hızlı Kargo ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Oyuncu Koltuğu Modellerinde Hızlı Kargoya sahip ürünlerimize xPrime Oyuncu Koltuğu Hızlı Kargo Ürünler Linkinden ulaşabilirsiniz.

    xPrime Markası; Donanım Haber Kullanıcılarına Özel İndirim kodu : "DH-XPRİME" - (250 TL Değerindeki indirim kodudur)

    Değerli Donanım haber kullanıcılarına özel 250 TL Değerindeki indirim kodunu xprime.com.tr ve ofisel.com adresinde tüm kartlara 5.000 TL ve üzerinde Kullanabilirsiniz. Ayrıca Peşin Fiyatına 6 Taksit Fırsatından da faydalanabilirsiniz. Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo ile gönderimler sağlanmaktadır.

    Diğer Oyuncu Koltuğu Modellerimizde Aşağıdaki gibidir,

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    xPrime Oyuncu Masaları Burada
    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    Oyuncu Masası Kategorisinde kendi üretimi olan ve çelik ayaklar ile MDF Tabbası ile RGB Işıklı destekli Oyuncu Masalarında Trendyol ve Hepsiburada'nın Oyuncu Masasında en çok satan Oyuncu Masası Markasıdır xPrime;
    Tüm Modellerimizin farklı ölçüleri yer almakta olup Motorlu ve Motorsuz, Ledli Ledsiz olarak da farklı Modellerimiz yer almaktadır.

    xPrime Noxus Oyuncu Masası:xPrime Noxus Oyuncu Masası incelemek için tıkla

    xPrime Markus Oyuncu Masası RGB Ledli: xPrime Markus RGB Ledli Oyuncu Masası incelemek için Tıkla

    xPrime Magnus Çift Motorlu ve Hareketini Algılayan sana özel Oyuncu Masası: xPrime Magnus Çift MOtorlu Oyuncu Masasını incelemek için Tıklayınız

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    xPrimer Tyler Model Profesyonel Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğu Modelimizi incelemek için Tıklayınız. Ürün Açıklamasında ürün inceleme videosunu bulacaksınız.
    xPrime Tyler Ayak Uzatmalı Profesyonel Oyuncu Koltuğu incele

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    Komple Kumaş ve En Çok Satan xPrime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    xPrime Titan Serisi Oyuncu Koltuğu 2020-2021 Yıllarının En Çok Satan oyuncu koltuğu modelidir.
    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim

    xPrime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu incelemek için Tıklayınız

    Donanım Haber Özel 250 TL Değerinde indirim kodu: DH-XPRİME

    Tüm Konularda Mesai Saatlerinde 0850 302 10 83 xPrime Müşteri Hizmetlerini veya 0850 302 10 83 xPrime WhatsApp Destek Hattımızdan yazabilirsiniz.

    Profesyonel Oyuncu Koltuğu Modelleri için Tıklayınız!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 6 Eylül 2023; 21:40:56 >







  • Bu ''geymır'' tag lı tüm ürünler nedense hep çöp ayarında gözümde.


    Ama bundan ziyade ''gerçek'' kullanıcı yorumları lazım bize. Forumda almış kullanmış olan varsa yorumlarını bekliyoruz.

  • Selamlar;

    Öncelikle degerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

    xPrime yeni bir Oyuncu Markası olmadığı gibi online ortamda binlerce yorum bulabilirsin. Donanim haber içerisinde de aynı şekilde markamız ile alakalı bir cok yoruma ulaşabilirsiniz.

    Ayrıca xPrime Oyuncu Koltukları olarak sadece Prime ve Premium Kalite Oyuncu Koltukları üretmekteyiz.

    Detaylı bilgi almak isterseniz 0850 302 1083 whatsApp destek hattımızdan destek talebinde bulunabilirsiniz.

    Teşekkür ederiz;

    xPrime

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konu takip. Bir kaç kere rastladığım marka , ilkin xdrive cakması sanmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Donanım Haber Kullanıcılarına özel bilgilendirmedir;

    Artan Maliyetler sebebi ile Tüm Pazaryerlerindeki Fiyatlar güncellenmiş olup ofisel.com ve xprime.com.tr Resmi Web sitelerimizde 10.09.2023 tarihine kadar eski fiyattan satışları devam edecektir.

    Kaliteyi Uyguna Almak için Resmi Web Sitelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim
  • Nerde eski sıcak fırsatlar..

  • Bir koltuğa epey para ödediğimiz bir devir.

  • XPrime İle Kasım ayı fırsatları çok yakında başlıyor 🔥

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana 2 adet rahat okul ve oyun için koltuk lazım
    Forumdaşlar f/p düzgün birşey ne tavsiye edersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortopedik rahat bir şeyse alınabilir.

  • bir tane uzman çalıştırmadan laboratuvar kurmadan ya da bi lab la anlaşmadan üretilen koltuk iyi olsa ne olmasa mobilyacı işte

  • crashris kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

    Ofisel Ticaret A.Ş. İle alakalı bazı bilinmesi gerekenler Hakkinda bilgi paylaşımı yapmak isteriz. Öncelikle çok iyi bir noktaya değindiğiniz için teşekkür ederiz.

    Ofisel Ticaret A.Ş. Bünyesinde Ar-Ge uzmanı 2 mühendisimiz ürünleri geliştirmekte olup Ürünlerimizde yer alan moleküller smart sünger teknolojisi özel bir laboratuvar ve kimya mühendisi ile gelistirilmis sünger yapısı ile xprime magnetherapy bel yastığı yer almaktadır.

    Biz isini yüksek ciddiyet ve geliştirilebilir bir yapı inşa etmenin ve diğer klasik mobilya şirketlerinden kendimizi ayırdığımızı da belirtmek isteriz.

    Bu sebepten dolayı xPrime Oyuncu Koltukları ve aksesuarları tamamen ortopedik sağlık ve konfor odaklıdır.

    Ürünlerimizi gönül rahatlığıyla tercih edebilir ve gelecekteki kendinize en büyük katkıyı sağlayabilirsiniz. Unutmayın sağlık kaybedilen bir olgu olup sağlığınızı kaybetmemek için ürünlerimizi tercih etmelisiniz.

    Hiç bir oyuncu koltuğu kaybedilen bir sağlığı geri getiremez. Bu sebepten dolayı sağlığınızı kaybetmeyin ve xPrime Oyuncu Koltuklarını Tercih etmenizi tavsiye ederiz.

    Tum bunların yanında Bugun itibari ile Damping Fırsat indirimleri başlamış durumda.

    En iyi Koltuğu en iyi Fiyata satın almanız için Donanım Haber indirim kodu ile 250 TL değerinde tüm indirimlere ek indirim kazanabilirsiniz.

    indirim kuponu : DH-XPRİME

    https://xprime.com.tr



    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim

    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Soft olanı aldım bugün, gelince inceleme yapacam, bence eksik konu garanti konusu çünkü ikea da oyuncu koltuğu bile olmayan markus seri bir koltukta 10 yıl garanti var, diğer markalarda da 4-5 yıl garanti veriyorlar bu konuda iyileştirme yapılması gerekli bence, umarım garantilik bir durum yaşamayız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoĞu_KaN -- 15 Ekim 2023; 1:12:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DoĞu_KaN kullanıcısına yanıt
    Selamlar Doğukan bey;

    Öncelikle Satın Almış olduğunuz xPrime Soft Oyuncu Koltuğu için hayırlı olsun dileriz. Doğru bir seçim olan Business ve Üst Segment bir Modelimizi satın aldığınızı belirtmek isteriz.

    Garanti Kapsamı ile alakalı şunu belirtmek isteriz ki Dünya'daki yasal garanti süresi 2 Yıldır. İkea'nın vermiş olduğu 10 Yıl garanti kapsamı ise sadece fabrikasyon hataları karşıladığı belirtmek isteriz. Üstelik ilgili garanti kapsamı detayını incelediğinizde ise bazı parçaların kullanım sürelerine göre de Garanti Kapsamında değişiklik olduğu belirtilmiştir. Örneğin amortisörünüz 6 Yıl sonra bozulduğunda Garanti için başvuru yaptığınızda ilgili parça ömrünün 4 Yıl olduğunu ve Yeni amortisör Satın almanız gerektiği raporunu sunabilmektedir.

    Şu anda Türkiye'de Mobilya Kapsamında Tüm ürünlerdeki garanti kapsamı 2 Yıl olup Tamamen Fabrikasyon Hatalara Karşı Garanti kapsamı olduğunu belirtmek isteriz. Örnek vermek gerekirse mekanizmanın, amortisör parçalarının arızalaması garanti kapsamında iken İlgili parçaların kırılması garanti kapsamı dışındadır. Bu durum İKEA dahil tüm Markalar için eşit statü içindedir. Kullanıma bağlı oluşan tüm kırılmalar garanti kapsamı dışındadır. Bir Oyuncu koltuğunun Dikiş yerlerinden sökülmesi garanti kapsamına girerken bir koltuğun dikiş yeri dışından yırtılması, bakım talimatları dışında bakımının ve temzliğinin yapılmaması garanti kapsamı dışındadır. Deri Çatlaması mesela tamamen garanti kapsamı dışındadır çünkü bu durum tamamen kimyasal maddeler ile temizlik yapılması veya fazla ıslak bez ile silinip güneş alan alanda veya bir doğalgaz peteğinin karşısında olması sonucunda olmaktadır. Deri olan Modelleri sadece hafif nemli bir bez ile silinmesi gerekmekte olup hiçbir kimyasal madde kullanılmamalıdır.

    xPrime olarak Müşteri Desteğimiz son derece hassas olduğumuz bir konu olup ulaşılabilirlik çok önemlidir. Mesai dahilinde 0850 302 10 83 Müşteri Hizmetlerimize ulaşabileceğiniz gibi bunun yanında 0850 302 10 83 nolu hattımız aynı zamanda bir whatsApp destek hattıdır ve Mesai dahilinde tarafınıza destek olunmaktadır.

    Garanti Prosedürleri Tüm ürünlerimizde yasaların sağlamış olduğu ve Mobilya kategorisinde belirtilen yasal süreçler içinde olması yanı sıra Tüm diğer Oyuncu Koltuğu markaları 15 günlük Tam garanti kapsamı sunarken XPRİME OYUNCU KOLTUKLARINDA İLK 6 AY içinde yaşayacağınız Tüm sorunlar sizin kullanımına bağlı Kırılma dahi olsa Garanti kapsamında yer almaktadır. Bu Garanti Kapsamı sadece xprime.com.tr ve ofisel.com sitelerinden yapılan alışverişler için geçerlidir. Pazaryerlerinden yapılan alışverişlerin tümü Pazaryerlerinin kendi satış ve garanti prosedürlerine göre yapılmaktadır yani 15 günlük bir tam garanti süresidir. Bu sebepten dolayı Resmi Satış Sitesi olan xprime.com.tr ve ofisel.com sitelerinden alışveriş çok daha önem arz etmektedir.

    Garantilik bir durum yaşamanız halinde xPrime sizin yanınızda efendim.




  • xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    XPRİME OYUNCU KOLTUKLARINDA DAMPİNG FIRSAT İNDİRİMLERİ BAŞLADI

    Değerli Donanım haber Kullanıcılarına özel xPrime Oyuncu Koltukları Tüm Damping indirimlere ek olarak DH-XPRİME indirim kodu ile 250 TL extra indirimli olarak satın alabilirsiniz. Tüm Kredi Kartlarına Peşin Fiyatına Taksit imkanı yer almakta olup 5.000 TL ve üzerine Tüm Kredi Kartlarına 6 Taksit Fırsatı yer almaktadır.

    Tüm Türkiye'ye ÜCRETSİZ KARGO fırsatı ile Hemen Satın Alabilirsiniz. Damping Fısatlı Oyuncu Koltuğu Modellerinde Fiyat Garantisi yer almakta oluphttps://xprime.com.tr vehttps://ofisel.com Resmi Satış Sitelerimizden Kampanyadan faydalanabilirsiniz.

    OYUNCU KOLTUĞUNDA DAMPİNG FIRSATLI OYUNCU KOLTUKLARI İÇİN TIKLAYINIZ


    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim
    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirimxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirimxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirimxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirimxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirimxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirimxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirimxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirimxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirimxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirimxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim




  • @Ofisel ,


    slm,


    Sipariş numaram :X111509 Sipariş tarihim :9 ekim 2023


    Koltuğumu hala yollamadınız.


    internet sitelerinizde 24 saate kargoda diye reklam yapıyorsunuz ama hala gönderilmedi. koltuğumun acele gönderilmesini istiyorum


    Ve ayrıca özelliklerde yazdığınız gibi Clşass4 amatüsörlü gönderilmesini istiyorum.


    2 yıl önce aynı koltuğu bana class 3 ile göndermiştiniz.sizinle sorun yaşamıştık.epey sonra class 4 amatisörü bana göndermiştiniz ve burada ki tüm yazışmaları sildirmiştiniz.Bu kez lütfen böyle olmasın


    Koltuğu ne zaman göndereceğinize ilişkin acele cevap bekliyorum


    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim


    xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim




  • cce kullanıcısına yanıt

    hocam selamlar daha önce aldığınız koltuktan memnun musunuz. piyasada uygun koltuk bulmak zor ben de uygun fiyatlı bir şey arıyorum. King modeli veya aynı fiyat bandındaki diğer modeller nasıldır kullanımınızın sonunda bu fiyata alınır bu diyor musunuz yoksa 1000 tl civarı daha koyup hawk fab lar alınabiliyor onu almak daha mı mantıklı olur?

  • Ofisel kullanıcısına yanıt

    İzmir Çiğli şubenizde de aynı fiyat geçerli mi? Gidip görerek deneyerek almak istiyorum. Cumartesi açık mıdır?

  • Ofisel kullanıcısına yanıt

    Kolay gelsin, bu 3799 tl fiyatına sattığınız modellerin iskeletleri ve ayakları aynı mı? Aynı değilse iskelet ve ayak yönünden en dayanıklı olan hangisidir?

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.