Şimdi Ara

Xs Max bozuk kamera ve Apple onarıma gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 17 ay garantili xs max cihazımın kamerası bozuldu iz çıkıyor fotoğraf çekerken bu durumda cihaz değişimi beklerkem apple kamera değişimi yapacağını söylüyor. Garantisiz cihazlarda ahize bozulsa Telefon değişimi öneriyorlar. Bu işlem bana sıkıntılı geliyor açıkçası bu kadar para verilen cihazda bu yola gitmeleri can sıkıcı. Yapabileceğim bir şey var mı sizce?



  • Garantisi devam ediyorsa neden sıfır cihaz versin ki adamlar, öyle bir zorunluluk mu var?

    Diğer bir deyişle siz olsaydınız böyle bol keseden dağıtır mıydınız? Yok öyle bir model ya, kusura bakmayın! Kimse aptal değil, orada çalışan insanlar da buraları takip ediyor. İki tane Allah'ın köylüsü burada "yok şunu isticem, yok birebir isticem, yok anasının hörekesi" diye diye bokunu çıkarttı.

    Ben önceden kızardım böyle diyenlere ama hakikaten hain ve beleşçi bir çoğunluğun içinde yaşıyoruz.
    Türk toplumunun nesi düzgün ki? Bir de, parça değişimi ile mağduriyet giderilebilecekken neden illa cihaz değişimi? Apple bunu eskiden çok yaptı. Çok kez cihaz değiştirdiğim oldu. Millet içerden adam bulup cihaz değiştirtti. Para karşılığı değiştirtti. Neler neler! Apple da artık Türk mantığı ile hareket ediyor. Ayrıca, sıfır cihaz hakkı diye bir şey yok. Bizim insanımızın cehaleti var. Bedevinin biri konu açmış, yok cihazım böyle, şöyle; garantiye verip yeni cihaz isteyeceğim (Apple da bekliyor zaten vermek için). "İSTEYECEĞİM" diyor. Sanki kendisine soracaklar :D Çok para vermiş olmanız sizi daha haklı hale getirmiyor.

    Eski Apple kullanıcısıyım.
  • Apple kararı bu. Cihaz bozulunca tamir ediyor. Yenisini verme garantisi yok. İşlem yapıldıktan sonra kontrol edin sorun varsa tekrar verin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 14 Aralık 2019; 20:44:22 >
  • Hocam o eskidendi artık %90 parça değişimi yapılıyor.
  • Hocam haklısın da bu kadar parayı neden veriyor insanlar bu tür riskli işlemler yapılıp tekrar tekrar onarım işlemleriyle uğraşmamak için. Ayrıca forumda konusu vardı garantisiz cihazın ahizesi bozuluyor ekran değişimi vs yerine 6000 tl ye yeni telefon degişimi öneriyor apple o yüzden konu açtım
  • Adam 2.000.000 TL ye SUV alıyor, motor arızası veriyor. Genelde mahkemelik olmadan sıfır araba vermiyorlar. Ya arıza giderimi olmadı sandık motor. Verdiğiniz para ile alakası yok. Mahkemeye verin, ya yeni cihaz ya da para iadesi alın.

    Sorun Apple tüm dünyada direkt değişim yoluna giderken, sevgili ülkemde her türlü cihaz bin türlü alevere dalavare ile yenisini aldı uzun zaman. Art niyetli değişim talepleri artınca onarım da standart oldu. Her şeyde olduğu gibi hak ettiğimiz şekilde muamele görüyoruz.
  • Garantisi devam ediyorsa neden sıfır cihaz versin ki adamlar, öyle bir zorunluluk mu var?

    Diğer bir deyişle siz olsaydınız böyle bol keseden dağıtır mıydınız? Yok öyle bir model ya, kusura bakmayın! Kimse aptal değil, orada çalışan insanlar da buraları takip ediyor. İki tane Allah'ın köylüsü burada "yok şunu isticem, yok birebir isticem, yok anasının hörekesi" diye diye bokunu çıkarttı.

    Ben önceden kızardım böyle diyenlere ama hakikaten hain ve beleşçi bir çoğunluğun içinde yaşıyoruz.
  • Türk toplumunun nesi düzgün ki? Bir de, parça değişimi ile mağduriyet giderilebilecekken neden illa cihaz değişimi? Apple bunu eskiden çok yaptı. Çok kez cihaz değiştirdiğim oldu. Millet içerden adam bulup cihaz değiştirtti. Para karşılığı değiştirtti. Neler neler! Apple da artık Türk mantığı ile hareket ediyor. Ayrıca, sıfır cihaz hakkı diye bir şey yok. Bizim insanımızın cehaleti var. Bedevinin biri konu açmış, yok cihazım böyle, şöyle; garantiye verip yeni cihaz isteyeceğim (Apple da bekliyor zaten vermek için). "İSTEYECEĞİM" diyor. Sanki kendisine soracaklar :D Çok para vermiş olmanız sizi daha haklı hale getirmiyor.

    Eski Apple kullanıcısıyım.
  • Onarımdan sonra dikkat etmen gereken bir nokta var. Ekranı iyi incele ve öyle teslim al. Benim 7'nin ekranını değiştirmişlerdi sonradan fark ettim üstten çok az boşluk vardı. Sonra bana sıfır 7 verdiler o tabi fabrikadan çıkan ürün olduğu için kusursuzdu.
    Eğer boşluk falan görürsen kasa etrafında geri iade et ben bunu teslim almam de. Seve seve seni memnun edecekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 15 Aralık 2019; 1:25:55 >
  • Arkadaşlar haklısınız ama şu konuda da görüleceği üzere :https://forum.donanimhaber.com/apple-ile-hukuk-mucadelem--139220321?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Cam çatlağında telefon değişimi yaparız diyen bi firmanın garantili cihaza kamera değişimi yapması sizce normal mi? Benim demek istediğim garantili cihazlara farklı muamele yapıyor artık Apple servisi. İnsanlar neden normal markaların 2 katı para veriyor bu telefonlara? Büyük ölçüde satış sonrası sorunsuz destek alabilmek için. Anladığım kadarıyla artık bunu çok da sağlamıyor Apple, bir önceki cihazım Samsung'du bi kere telefon donuyor diye cihaz değişimi yaptılar 3 gün gibi bir sürede, bir kere de garantisinin son ayında ekranda amoled izleri var diye (kullanıcı hatası da diyebilirlerdi) ekranı değiştirdiler komple. Apple'ın farkı ne ki şuan o zaman garanti konusunda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faksu.42 -- 15 Aralık 2019; 14:36:43 >




  • Aman Tanrım bu nasıl olabilir!!!???? Olamazzzzz olamaazzzzzzzzz Fatih ölemezzzz. Bence telefonu kapalı kutu değiştirmeliler size paranızı iade etmeliler bir de gittiğiniz mağazadan evinize taksi ile bırakmalılar. Ayıp etmişler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

    Aman Tanrım bu nasıl olabilir!!!???? Olamazzzzz olamaazzzzzzzzz Fatih ölemezzzz. Bence telefonu kapalı kutu değiştirmeliler size paranızı iade etmeliler bir de gittiğiniz mağazadan evinize taksi ile bırakmalılar. Ayıp etmişler
    Apple Store'da takılan maskot işleri yapan animatör sen misin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faksu.42 -- 17 Aralık 2019; 11:25:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.