Şimdi Ara

yabancı haber kanalları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam ve şimdiden çok teşekkürler,

    BBC, CNN, EuroNews gibi haber kanallarını uydudan seyretmek istiyorum. Hemen hemen hiç TV seyretmem, hatta antenim dahi yok :) TV'imde şu anda TRT'ler, ntv, cnbc-e antensiz olarak var Hediye olarak gelen botech marka bir receiver var, bir çanak alsak taktırsak bize kaça malolur?

    Bir de asıl problem hangi uydu'ya bağlatacağız? Hotbird'de bu haber kanallar şifresiz mi? Ayrıca Mehtap TV, dini içerikli dost tv, kabe'yi canlı olarak gösteren, kutsal topraklardna canlı yayın yapan kanallar da olursa çok iyi olur. Toplam 20'yi geçmez istediğim kanal sayısı... Haber + dini + tematik...

    Bana bu durumda ne önerirsiniz, hangi uydu, kaç cm'lik çanak, kaç metrelik cüzdan gerekir?
    Herkese çok teşekkürler...







  • Yok mu yani içimizde bir bilen :)
    İçinde seyretmediğim bisürü kanal olan digiturk mü aldıracaksınız bana :))
  • Hem turksat hem hotbird istiyorsanız 2 çanak almanızı öneririm.Bende 2 çanak var.Kaç cm lik bilmiyorum ama normalde 90 cm lik yetiyor.Saydığınız tüm kanallar var.Yabancı haber kanallarındanda bir tek BBC bulabildim,izliyorum.Diğer dini ve türkçe içerikli kanallarda mevcut şifresiz izliyorum.Müzik kanalları içinde aynı şey geçerli..
  • Öncelikle teşekkür ederim ama ne istediğimi ben bi bilsem zaten :) Ben kanal adı biliyorum uydu adı konusunda tam takır kuru bakır yani hiçbirşey bilmiyorum... Türksat vs istemiyorum galiba çünkü televole kanalları dediğim ulusal kanalları seyretmiyorum kanal d show star atv falan hiç seyretmem... Şu anda V anten ile çamlıca'dan ne gösteriyorsa o var TV'de, onlar da dediğim gibi kanal d vesair yok, cnbc-e, ntv, trt'ler falan...

    Asıl istediğim yerli yabancı haber + tematik (national geo, animal planet vs gibi) + dini kanallar (mehtap, nur tv, dost tv vs)

    Sadece bunları en ekonomik, en zahmetsiz nasıl seyrederiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.