Şimdi Ara

YABANCI VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.943
Cevap
0
Favori
65.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tracy


    quote:

    Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE



    orlandolu arkadaşlar bi yorum yapar artık dostum hakan düşüncelerini merak ediyorum ama bence değişen pek bir şey olmayacak



    bence en az playoff yaparlar
    ama hill bıraktı dimi..


    bu da senin için tracy


    haberine göre bu sezon Orlando Magic forması giyen allstar forwet Grant Hill gelecek sezon oynayacağını açıkladı.
    Eski takımı, en iyi yıllarını geçirdiği Detroit Pistons'ın olasılıklar arasında olduğunu, açıkladı.
    Grant Hill free agent. Grant Hill 635 NBA maçında 20.0 sayı, 6.9 ribaunt, 5.3 asist, 1.4 top çalma ortalamalarına sahip.


    -usatoday-



     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ




  • orlando da oynamaycaksa bırakmış demektir zaten
    bu adam prison break daki lincoln e çok benziyo yaw (yada o buna benziyo)
  • slam sni gormek guzel habere gelince aiptr solemesi orlandosentinel in forumuna da yazmıstım , bizim gm francis i yolladı goreve gelir gelmez.. 3 4 yıldır playoff a hasret kalms takımı playoffa sokan coach a basarılı demedi kovdu.Magic de belkide tek guvendigim adam Othis Smith (gm) van gundy olması daha iyi olmus once donovan a sevinmistim hem florida gators bizim oraların koleji adam uyum sorunu yasamaz diyodum ama van gundy de florida da oturuyor.ki kendisi miami yi dogu finaline cıkarms bir adam. bob hill dediler eski sonics coach u oldum oldum dirildim bes para etmez adam alıcaklar die ama van gundy cok iyi olmus. hafife almayın bu off season magic icin cok hareketli gecicek iyi bir free agent alıcaz.Howard la kombine yapıcaz




  • stan van gundy iyi seçim
  • durant ın balon çıkacağı gibi bir his var içimde nedense.draft öncesi yapılan kamptaki testlerde çok kötü performans göstermiş durant,80 kişi arasında 78.olmuşoden ise hazır gözüküyor,shaq+d.howard karşımı bir oyuncu olacak bence.
    haber:http://www.nbatr.com/content/view/2985/75/
    test sonuçları:http://www.draftexpress.com/measurements.php?year=2007




  • Bodiroga Efsanesi Veda Etti

    Avrupa basketbolunun efsane isimlerinden 34 yaşında ve 2.03 boyundaki forvet oyuncu Dejan Bodiroga basketbolu bıraktığını açıkladı.

    Başarılı oyuncu kariyeri boyunca 3 ayrı takımla 4 kez Avrupa şampiyonluğu,Sırp milli takımıylada 3 kez Avrupa ve 2 kez de Dünya şampiyonluğu sevinicini yaşamıştı.2000'li yılların başında Dejan Bodiroga'yı transfer etmek Euroleague şampiyonluğu anlamını taşıyordu.

    Basketbola 17 yaşında CB Nap takımında başlayan Bodiroga kariyeri boyunca Zadar,Stefannal Milano,Real Madrid,Panathinaikos,Barcelona ve Roma klüplerinin formasını giymişti.

    Dejan Bodiroga ayrıca 1995 yılında Nba draftı 2.tur 51.sıradan Sacramento Kings tarafından seçilmiş ancak hiçbir zaman Nba'de oynamayı tercih etmemişti.

    Öte yandan Lottomatica Roma yönetimi basketbolu bıraktığını açıklayan Dejan Bodiroga ile bir araya gelerek takımda kendisine idari bir görev vermek istediklerini iletti

    Severek izlediğim oyuncu idi ..Roma daki 2 sezon da fazla izleyemedim ne yazıkki..Keşke Efes&Ülker de oynasa diyordum. Jübile düzenlenecekmi acaba ?
    Ayrıca EuroStar da oynar sanırım ve inşallah o maçı da izleme şasımız olur..NTV 'ye sesleniyorum




  • avrupanın gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biri.nba yi tercih etmemesi onun belkide en büyük efsanelerden biri olmasını sağladı.avrupa nın larry bird üne bir jübileyi çok görmezler umarım.
  • Papaloukos NBA dedi :.
    http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=31552

    CSKA güç kaybetmeye devam edecek gibi ..Çünkü Andersen de ayrılacakmış teklifler geliyormuş...
    Takımlarımızın iyi değerlendirmesi lazım CSKA nın yerine F4 de olabilmemiz için bu yazı..
    Mesela D.Blat 'in Efes'e gelmesi çok iyi oldu.... Çok iyi oyuncular gelebilir , kaliteli kadro kurulabilir..
    NBA den ayrılmaları olası ; Udrih ve Spanoullis düşünülebilir guard pozisyonunda..
    Eğer Solomon gidecekse (bence gidebilir ) F.B.Ülker de düşünmeli bu 2 ismi..Ama önce Clark ın yerine çok iyi bir adam ve 5 no alınmalı




  • Mike James'i Juwan Howard karşılığında kadrosuna katan Houston Rockets, draft öncesi daha fazla takas yapmak niyetinde.
    Houston Rockets, Vassilis Spanoulis'i Dallas Mavericks'e 3 adet 2. tur draft hakkı, John Lucas III'ı James Singleton karşılığında The Los Angeles Clippers'a ve Luther Head'i Brian Cook karşılığında Los Angeles Lakers'a göndermek için görüşmelerde bulunuyor.

    Houston Chronicle

    --------------------------------------------------------

    eğer cidden luther head karşılığında brian cook u istiyorlarsa çok büyük hata yaparlar head rockets benchinde katkı yapan en öenmli isimlerden biri ayrıca çok iyi bir dış şutu var keza mücadeleci bir isim brian cook ise adeta shooter forward tek yaptığı şey boş 3lükleri sokmak

    clippers ın john lucas a karşı atletik singleton u takas ediceğini hiç düşünmüyorum






  • GARRITY VE DOOLING KONTRAT UZATTI

    Keyon Dooling ve Pat Garrity takımları ile olan kontratlarını uzattılar.
    Dün Keyon Dooling kontratındaki opsiyonu kullanarak serbest kalacağını açıklamıştı, bunun üzerine Orlando magic elini çabuk oyuncuyla anlaşmayı başardı. Keyon Dooling bu sezon 7.9 sayı, 1.3 ribaunt ve 1.7 top çalma ortalamalrı yakalamıştı.
    8 yıl ile Orlando magic klübündeki faal oyuncuların en eskisi olan Pat Garrity'de kontratını uzatarak takımda kaldı. Pat Garrity bu sezon 2.2 sayı, 1.3 ribaunt ortalamaları yakaladı.


    Orlandomagic.com

    -------------------------------------------------------
    bu aralar orlando da gündem cadı kazanı sürekli transfer takas dedikoduları her zaman tekrarlıyorum magic j.nelson ve dooling gibi öncelikle atmayı düşünen pglerlerle istediği başarıyı yakalayamaz pat e gelince ise bu takıma çok emek verdi zaman zaman çok krtik basketlerede imza atmıştır gayretli bir oyuncudur bu sezon çok az süre alıcağını düşünüyorum takıma abilik etsin diye takımda tuttular

     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ




  • Pat bıraktı basketbolu diye biliyordum ben Severdim adamı ..
  • magic guardları konusunda slam'e katılıyorum,bu takıma skorer değil oyun kurabilen bi guard lazım
    zaten sayı atabilecek bir çok oyuncu var
    bence magic'te düzgün bi guarda olsa hido'nun ortalamalarıda daha yüksek olurdu
  • Sloan: Kirilenko'yu takımda tutacağız

    Utah Jazz'ın tecrübeli antrenörü Jerry Sloan, bu sezon sıkça eleştirilen Rus oyuncu Andrei Kirilenko'yu takımda tutmak istediklerini söyledi.

    Jerry Sloan, kötü bir sezon geçiren Andrei Kirilenko’yu takasta kullanmak istemediklerinin altını çizdi. Sloan ayrıca, oyuncularını takas etmekten hoşlanmadığını, ancak kulüp için her zaman en iyisini yapmak zorunda olduğunu sözlerine ekledi.


    1999 draftında Utah Jazz’ın ilk tercihi olan Kirilenko, bu sezon takımının Batı Konferansı finaline yükselmesine rağmen, 17 play-off maçında çift haneli sayı ortalamasına ulaşmayı başaramadı. Normal sezonda 3 sayı çizgisinin gerisinden yüzde 21.3 ile şut kullanan Rus yıldız, kariyerinin en düşük rakamları ile sezonu noktaladı.

    Normal sezonda 70 maç forma giyen Kirilenko, Jazz’a beklenen katkıyı sağlayamadı. Rus yıldız yüzde 47.1 saha içi isabeti yakalarken, serbest atış çizgisinden yüzde 72.8 ile oynadı. Kirilenko ayrıca, 8.3 sayı – 4.7 ribaunt ve 2.9 asist ortalamaları tutturdu.

    Ntvspor.net




  • çok kötü olmuş abi yaw......
  • dooling iyidir ya benim takımda secdigim oyunculardan.bench den gelip en iyi katkı yapan oyuncularımızdan. nelson ın takas olacagı gibi bir his war icimde dooling iyi bir bench adamı sonra dan oyuna girip seyirciyi bazen costuran bi adam. van gundy ile sanırım miami de birlikdelerdi. billups gelsede bir oh çeksek .
  • küçük dev adam free agent


    Milwakee bucks oyun kurucusu Earl Boykins kontratının son yılını kullanmayarak 1 Temmuz'da free agent oldu.
    Gelecek yıl Milwakee Bucks ile 3 milyon dolarlık kontratı olan 1.65'lik Earl Boykins daha iyi bir kontrat arıyacak.
    11 Ocak'ta Steve Blake karşılığında Denver Nuggets'tan takas edilen Earl Boykins ile Cleveland Cavaliers, Los Angeles Lakers ve Denver Nuggets klüpleri ilgileniyor.

    fortworthstar

    -----------------------------------

    kim ne derse desin boykins in o boyuyla yaptıklarına hayranım özellikle bucks takasından önce denverda harika oynuyordu bir çok maç çift haneli sayılara ulaşıyordu bence pg sıkıntısı yaşayan lakers için boykins biçilmiş kaftan yoksa shammond,smush,farmer a güvenirlerse daha çok başları ağrır

     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ




  • tony allen ve wall szczerbiak umut verdi



    Geçen sezon sakatlıklar sebebiyle umduğunu bulamayan Boston Celtics'te antremana çıkan
    umut verdi.
    Tony Allen'in sol dizindeki sakatlık her geçen gün iyileşirken, Wally Szczerbiak'da antremanda iyi göründü
    Boston Celtics genel menajeri Danny Ainge, Tony Allen iyi duruma geliyor ve tüm testleri geçiyor,wally ise biraz paslanmış ama iyiye gidiyor açıklaması ile iki sakat oyuncusu hakkında açıklama yaptı.


    fortworthstar
    --------------------------------------------------------------------------
    maşallah her şey günlük gülistanlıkmış da haberimizde yokmuş bu kafayla gidelim sadece gençlere yatırım yapalım doğru düzgün isim transfer etmeyelim drafttada gördük günümüzü..atlanta-charlotte gibi takımlardan farkımız kalmadı ben olsam pierce da gönderirim

     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ


     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 22 Haziran 2007; 13:58:18 >




  • Utah Jazz kulübünde takımın sahibi Larry Miller'dan allstar forwet Andrei Kirilenko'ya yine sert mesaj.
    Bu sezon takımın en çok kazanan oyuncusu olmasına rağmen ortalarda gözükmeyen ve tepki çeken Andrei Kirilenko'nun büyümesi gerektiğini açıklayan Larry Miller, artık çocukluktan çıkıp adam olmalı açklamasını yaptı.
    Larry Miller aksi takdirde Andrei Kirilenko'yu ve yüklü kontratını takas edebileceğini açıkladı.



    Salt Lake Tribune
    -----------------------------------------------------------------
    önümüzdeki sezon umarım toparlanır ak47 normal sezonda rezalet istatisliklerle oynadı ona rağmen takım normal sezonu iyi bitirdi rockets ve golden serilerinde fena oynamadı(özellikle savunmada) ama spurs serisinde yok oldu

     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ


     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 23 Haziran 2007; 1:16:55 >




  • slam topici canlandırmıssın haberlerine yorum yapim;
    -----
    -boykins o boyla gercekden inanılmaz işler yapıyor. 3 milyon $ begenmemiş demekki way be
    - <<< atlanta-charlotte gibi takımlardan farkımız kalmadı >>> biraz oyle oldu . bu sene en cok karizmayı cizdiren takım siz oldunuz.draft da 1 i secip canlanırlar diyordum ama kısmet değilmiş. Neyse shawn marion la ciddi ciddi ilgileniyormus celtics belki o gelirse biseyler olabilir.
    -ben olsam boozer bu kadar degerliyken yollardım cunku utah da iç savaş biraz biraz baslamış. avrupalı amerikalı diye bir ayırım olmus zaten o boozer ı hic sewmiyorum cavs daykende sevmezdm ak47 hala iş yapar ama tabi kendini toparlaması lazm.




  • Kısa kısa haberler dedikodular;

    *Nets Kidd-Bynum takasıyla ilgilenmiyor

    *Magic Howard'a 5 yıllık 85M $ değerinde kontrat önerecek

    *Sonics Draft'ta ilk sıraya çıkma planları yapıyor...Sonics Lewis'i sign and trade'le portland'ın 1.No'sunu takas etmek istiyor..

    *Cavs Lebron'a bir yardımcı arıyor adaylar; Golden State Warriors-Jason Richardson, Seattle SuperSonics-Rashard Lewis, Portland Trailblazers-Zach Randolph , Shawn Marion-Phoenix Suns...

    *Wizards Etan Thomas ve Antonio Daniels'i takas etmek istiyor...

    *Mourning Draft'a kadar basketbola devam edip etmeme kararını verecek.

    *Yao müstakbel eşini bulmuş ve 1.90 boyunda çin milli takımında oynuyor..Adı Ye Li...

    *Bonzi Wells Rockets'la devam etme kararı almış...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 24 Haziran 2007; 22:56:31 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.