Şimdi Ara

Yağlı radyatör hangisini tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6-7 m2 kuzey cephe odam için yağlı radyatör düşünüyorum izmirde kullanıcam sadece bu yıl kullanıp seneye kaloriferli eve taşınmak istediğim için delonghi gibi çok pahalı bişey düşünmüyorum ama donmak da istemiyorum. Fakir 7 dilimle Vestel 9 dilim arasında kaldım ikisini de 200 liraya buldum. Hangisini önerirsiniz? 7 dilim yeterli mi yoksa küçük mü gelir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bunlar ısıtma olarak ev ortamında pek tavsiye etmiyorum ya devamlı yakacaksın oda külfet az yaksan ısınamazsın eve geldiğinde kemiklerine varan bir ısı olamayacak

    bunun yerine tavsiyem veito nun carbon olan dik konumdaki ısıtıcı alın rahat edin evimde var hala kullanıyorum dilimli olanı inanın çok az kullandım birisine verdim..
  • Ondan bende var alf marka ama kullanasım gelmiyor solumda duruyor solum yanarken sağım buz gibi kalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 11 dilim yağlı radyatörü tavsiye edebilirim. Fiyatı uygun, devrilme ve aşırı ısınma emniyeti var. Enerji tasarrufu hakkında bilgim yok ancak Vestel'in yeni ürettiği tüm ürünlerde yüksek enerji tasarrufu ile üretiliyor. Ürün şu an kampanyada. buradan bakabilirsiniz.
  • Ozgeerk kullanıcısına yanıt
    @Ozgeerk ben vigo 2000W dijital olandan aldım 290 TL'ye. Antalya'da kullanıyorum. Gayet de yeterli. İzmir için de yeterli olur diye düşünüyorum. Bahsettiğim ürün linki Vigo Konvektör Isıtıcı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanasrav

    Vestel 11 dilim yağlı radyatörü tavsiye edebilirim. Fiyatı uygun, devrilme ve aşırı ısınma emniyeti var. Enerji tasarrufu hakkında bilgim yok ancak Vestel'in yeni ürettiği tüm ürünlerde yüksek enerji tasarrufu ile üretiliyor. Ürün şu an kampanyada. buradan bakabilirsiniz.

    Tüm radyatörlerde FAN olmasına rağmen Vestel'de olmaması büyük bir eksiklik.
    FAN'sız ısıtmak ve verim çok zor olsa gerek. Çok da maliyetli.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.