Şimdi Ara

Yahu bu eloboost yapanlar utanmıyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aizen

    TR serverinin %90 i eloboost yaptirmistir. Aksini iddia eden ya yediremiyodur ya da servera laf kondurmamak icin konusuyordur.

    Kendini gelistirmek isteyen weste gecsin. Trde diamond olanda kendini pro sanmasin.

    Sezon 3 silver = Sezon 4 diamonddur.

    Çok gereksiz bir genelleme. Kendi bakış açınla serverın %90 nı nı bir tutuyorsun.

    Oyunu betadan beri oynuyorum hiçbir zaman ranked oynamak gibi bir tribim olmadı. Normal gameler rankeddan çok çok daha keyifli geçebiliyor. Ayrıca Sezon 3ü plat 2 bitirdim , şuan trde di2 westte d3üm , trde oyun oynamak istemiorm ama sanmayın ki west hep üst düzey oyuncular ile dolu. Westin trden aman aman bir farkı yok , net olan tek farkı oyuncular oyunu keyif almak için trdekiler ise istedikleri şekilde gelişmeyen oyunlarda , kalan 9 kişiye oyunu zehir etmek için uğraşıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • utanmıyor
  • Vallaha hiç utanmıyorlar üstüne haklı olduklarını savunuyorlar. Bir sürü yapan beni de özendirmeye çalışan arkadaşım var. Her gün görüyoruz ya burda bir sürü konu, afk var çıkamıyorum, feeder var çıkamıyorum... Bahane olarak bunu söylüyolar genelde. Ama bi düşün di mi afk ve noob var diye çıkamıyorsan booster nasıl çıkartıyor? demek ki çıkmak için daha iyi oynamak lazım di mi? Yok ama onlar bronzdan noob çok olduğu için çıkamayan çilingirler.
  • Sadece bela okuyorum.Zaten çoğu para için çoğu şeyi yapan tiplerdir.TR'de boost oldukça bronzuda elmasıda aynı derler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.