Şimdi Ara

Yakın arkadaştan red yemek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 7 aydir tanıştığım bir kız vardı .Çok konuşuyorduk yakındık .Sonra ben hoşlanmaya başladım ve konuşsam şans verir diye düşünüyordum fakat olmadı arkadasliktan öteye gidemeyeceğini söyledi . Ben de eskisi gibi olmaz dedim .yani bir nevi bitti gibi arkadaslikta. Böyle bir
    Şey yaşayan var mı önceden kız bana bundan sonra nasıl davranır



  • Sağolun arkadaşlar hiçbir şey yazan yok silebilsem silicem onu da yapamadim
  • Genelde oyle oluyo. cok yakiniz hoslaniyorum.Sonra pat arkadas olarak goruyorum.
    Konuyu anonime cevirebilirsin.
  • Kız sana nasıl davranırsa davransın arkadaşlığınızın bitmesi iyi olmuş. O arkadaşça davransa bile sen mesafeni koru bence çünkü olmayacağına inandirsan da kendini bir tarafın hep orada olur yeni bir şeye odaklanamazsın
  • Hocam peki kızla ben şimdi iki yabancı gibi mi olduk ? Biraz duygusal bir yapım var üzülürüm cidden böyle olursa .hiç konuşmasam daha mı iyidi acaba toparlanamadim bir türlü
  • kızla tanışıklığın "arkadaşlık" ekseninde gelişirse, artık kızın seni kendi erkeği olarak hayal etmesi imkansızlaşır. bu yüzden o kızı düşünmeyi bırak. (sosyal medyadaki paylaşımlarına da bakma)

    senin o kıza zamanla ilgi duymaya başlamanın nedeni, kız senin yanında değilken kızı düşünüyor olmandır. zihnimiz karşı cinsten birini ne kadar çok düşünürse, ona o kadar ilgi duymaya başlar.

    kızlar da aynı mantıkla, "hakkında birşeyler düşündükleri" erkeklere ilgi geliştirirler. bundan sonra tanışacağın kızların ilgilerini çekmek için bu yöntemi kullanabilirsin. yani, kızla arkadaş gibi tanışıp "pipisiz tavşan" yöntemiyle kızla vakit geçirmek gibi birşey yapmamalısın, bunun yerine kızın seni "düşünmesini" sağlayacak çok basit unsurlar sunmalısın kıza. mesela, aynı sınıfındaki bir kız ise bu, o zaman kıza bi soru sorup (mesela ders notlarıyla ilgili bi soru) tam soruyu sorduğun anda kız henüz sana cevap vermemişken telefonun çalmış gibi yapıp ortamdan kaç ve bir hafta kıza görünme hiç. bu durumda kız birdahaki karşılaşmanızda sana cevabı verip vermemesi konusunda düşünecektir, ertesi gün aklına gelince tekrar düşünecektir, ve erketesi gün tekrar. ya da, cafe'lere gidip oralarda otururken çekildiğin fotolarını kendi profillerinde paylaş ama fotoyu aynı masada oturmakta olan karşındaki kişi çekmiş olacak (tek olmadığın belli olacak) ama fotoda sadece sen görünüyor alacaksın, bu yöntem kızların meraklanmasını ve seninle ilgili düşünceler geliştirmelerini sağlar (karşısındaki kişi kimdi acaba? kızla mı geziyodu acaba? sürekli kimlerle geziyo böyle?) kızın seni düşünmesini sağlayacak bir numaralı yöntem de sınıftaki diğer kızlarla aktif tanışık olmandır ve selamlaşıp ayak üstü konuşuyor olmandır. selamlaştığın kızlarla başka hiçbir münasebetin olmasa bile bu durumda seni gören diğer kız meraktan çıldırır (kızları tanıyo, selamlaşmak dışında başka şeyler de konuşuyo mu acaba kızlarla)

    kızın seninle iligli düşündüğü şeyin içeriği önemli değil. gerekirse ders notuyla ilgili sorduğun soruya vreceği cevabı düşünsün. önemli olan bir şekilde senin hakkında birşeyler düşünmesini sağlamandır.

    ayrıca bir kızla sevgili olduğunda bile, kızın seninle ilgili sorularını şakaya vurup geçiştir, yani annenin adını ya da memleketini sorsa cevap ver tabii ki ama mesela daha önceki ilişkilerini sorursa şakaya vurup geçiştir, temel-somut gerçekler dışında kıza kendinle ilgili detaylardan bahsetmemeye çalış. çünkü sevgili olduğun kız evdeyken seni düşünüp meraklanmalı ki sana ilgi duyabilsin. çoğu erkek "açık sözlü ve samimi olmam sayesinde kızın güvenini kazanacağım" mantığıyla hareket edip kendisiyle ilgili tüm detayları kıza söyler, bu durumda kız hızlı şekilde o erkekten soğuyacaktır, kıza sorsan neden soğuduğunu kendi de açıklayamaz. (aptalca gibi görünebilir ama işin mekanizması bu)

    kızın bir erkeğe ilgi geliştirmesi de, aşık olmasına gidecek serüveni de, bu "merak" duygusunun canlı tutulabilmesi ile olabilir ancak. kızlar hakkında herşeyi tahmin edebildikleri erkeğe kolay kolay ilgi geliştiremezler.

    mesela 5 senelik evli bir kadın kendi kocasıyla ilgili: "benim kocam tam şu saatte işten çıkar, şu saatte şunu yapar, bu saatte kesin ordadır" diye herşeyi net şekilde biliyosa, ve kocasının asla başka bir davranışta bulunmayacağından emin ise, bu kadın %90 kocasından soğumuş olacaktır ve kocasının seks isteklerine genellikle başım ağrıyor diye cevap verir duruma gelmiş olacaktır.

    ama, 5 senelik evli bir kadına "kocan şu anda nerde?" diye sorduğunuzda: "o düzenmaz kimbilir nerlerdedir o eşşek!" diye cevap veriyosa, yani kocasının bi "kurnaz" olduğunu düşünüyosa, bu kadın kocasına sözlü olarak sayıp söver ama yatağa girdiklerine büyük ihtimalle kocasını daha iyi tatmin edebilmek için şekilden şekile girmektedir.

    mesela üniversitede kızlar genellikle kendi bölümünden olmayan erkeklere daha çabuk tav olurlar. çünkü kendi bölümlerindeki erkekler kızı tavlamanın ön koşulunun kız ile samimileşmek olduğu yanılgısına kapılırlar, bunun sonucunda da kızların bu erkeklere ilgi duyma eğilimi azalır çünkü arkadaşlık gibi yaşanan samimiyetin ardından kız için erkekle ilgili merak yaratacak unsur sayısı azalır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Nisan 2022; 8:29:6 >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Vay bea 1 saat yaziyi okudum sonuna kadar merak duygusunu torpulemeyeceksin isin sirri burada. Araya mesafe koyacaksin dedigin dogru. Lisedeyken yillar once ben icine kapanik,asosyal ben durup dururken kizin teki soyle demisti - x farkli biri gizemli biri acikcasi hosuma gidiyor bla bla tespit cok dogru cool olan pilici alir mantigi  

  • Arkadaşlar cevaplayan herkese tek tek teşekkürler bir sorum daha olacak daha hızlı unutabilmek için ne yapmalıyım bu olayı tamamen unutamam ama artık canım sıkılsın da istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.