Şimdi Ara

Yakın Zamanda Çin'den Tanıdığı Gelecek Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu açtığım yerin farkındayım ona kıyasen ciddiyet olursa sevinirim.Bu konuda saçmalamayı değil telefon almayı amaçlıyorum.
    Konudan anlaşılacağı üzere yakın zamanda Çin'den tanıdığı gelecek arkadaşlar arıyorum.Ki önceliğim Oppo Find 7'yi almak ve ulaştığım vakit 2-3 model siparişim daha olacak.
    Kar marjı dahil olarak bu noktada yardımcı olmayı arzulayan birileri varsa çok memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Kemal -- 20 Haziran 2014; 18:54:35 >



  • Çin'in dışında Avrupa'da satılan Uluslar Arası sürüm Almanya,Hollanda (Avrupa ülkelerinde) alınabilir durumda.7a modelinide olursa alabilirim.
  • Alınık ilanınıza yazmıştım aynı mesajı burayada yazim, 7 modeli biraz zor Çin'de de yeni cikti ama 7a alabilirsiniz, avrupayi unuttun sebebi yazıda var en az $100 fark var.
    Çin'den veya usa'den alacaksınız şimdilik sadece 7a versiyonu var ve bildigim kadarı ile oppo Find 7a ve 7 wcdma destekli tek fark uluslar arası sürümde dil destegi ile geliyor Çin'den gelen versiyonu ise sadece cin ve ingilizce ile geliyor rom yükleyip uluslar arası sürüm olur.
    Neden Çin veya usa derseniz bu bölgede satış fiyatı aynı 7a için ortalama $500 ama avrupa için satış fiyatı 400 Euro işin içine kargo kayıt gibi masraflar girdiği zaman fiyatın tadı kaciyor bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.