Şimdi Ara

yakıt göstergesinde sorun var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a...
    2006 berlingom var..yakıt göstergesinde galiba bir problem var..geçenlerde yakıtın bitmesine 1 bölüm kala 20 liralık mazot koydurdum ibre milim değişmedi..20 liralık az oldugu için değişmemiş olabilir dedim ama normalde 20 liralık koyunca ibre 1 bölüm artıyordu...neyse onu önemsemedim..
    bikaç gün sonra ışık yanmaya başladı gittim 50 liralık koydum ibre yine oynamadı..ışık hala yanıyodu sinirlendim depoyu doldurttum...bu sefer düzeldi ibre full gösterdi..
    daha bitmedi:))
    herzaman gidip geldiğim mesafede ibre 1 bölüm inerken bu sefer 2,5 bölüm indi..ertesi gün aynı yolu tekrar gittim ibre hiç inmedi..ben bu işten hiç bişey anlamadım..ibre kafasına göre iniyo kafasına göre çıkıyo....sorun ne olabilir?



  • 10 lt.den az alınan yakıt muşurun dengesini bozabiliyor. Basit çözümü akünün kutup başını söküp 5 dk sonra takmak. Lakin dikkat bunu tenha ve servise çok uzak yerlerde denemeyin çünkü teyp-cd çalar muhtemelen code isteyecek ve u.k anahtarınız tekrar tanımlama isteyecek. fakat başarabileceğinize inanıyorsanız muşur sorunu eğer gerçekten arızalı değilse çözülecektir.
    Bu işlemden sonra hala düzelmezse servise başvurun muşur gerçekten arızalanmıştır. Yolda kalma riskine karşı depoda az yakıtla kullanmamaya çalışın ve servis muşurun değişeceğine kanaat getirirse servise minimum yakıtla gelmenizi isteyebilir , bildiğim kadarıyla muşur değişirken yakıt boşaltılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.