Şimdi Ara

Yakıt tüketiminizden memnun değilmisiniz. Buyrun ozaman :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoMinicSS

    quote:

    Orijinalden alıntı: selcuk_1629

    Milletin arabası benzin üretiyo senin yaptığına bak. Şaka bi tarafa anlık tüketim değil di mi? Ne kadar kmlik tüketim bu?

    Keşke anlık olsa ortalama tüketim sonucu bu. Yakıt alınıp sıfırlandıktan 85km sonra çekilmiş bir fotoğraf. Bu forumda milletin aracı benzin üretir hocam doğrudur ama yalan yanlışa gerek yok gavur gibi yakıyor işte

    valla bende dün yarım depo benzinim varken fulledim 113tl aldı yaptıgım kmde 270 yani 41 kuruş yakmışım bu ara agresif bi sürüş sergiliyorum biraz ondan sanırım gerçi bide far değişiminde 1 saate yakın rölantide çalıştı araç hep onunda payı vardır biraz normalde ortalamam 35-38 kuruş arası oluyordu




  • Valla sizin motoru görünce, benim hdi motora aşık oldum.
    Dizel 1.6 hdi motor 4.1 yakıyor.
  • Bu aracı Lpg değilde benzinde kullansam kuruş hesabına vurursak ciddi bir rakam çıkar ortaya. Bildiğim kadarıyla 1.4 207 ler zaten oldukca tasarruflu araçlar Lpg uygulaması ilede kullanan tanıdığım mevcut ve oldukca memnun.

    @sound_of_silence!



    Hdi candır ya, Babamın kullandığı 1.6tdci Focus a bile çok yakıyor diyenler var ben tüketimine resmen hastayım

    @CarlBenz
  • Karaköy-Deniz bank'ın önünden (soğuk motor) , Beşiktaş stadının oraya kadar saat 17:00 sularında ortalama tüketim tam 20 litreydi. 1.4TSI 160 HP.
  • 1.4 Polo ile 38 kuruşu gördüm ben.
  • içmemiş, bildiğin nefes alıp verir gibi kullanmış benzini köpeoğlu 2.0
  • 2.0 motor için bence normal.
    Ama forumda şehir-içi 6 litre benzin yakanlar için tabii ki çok
  • Hocam 1.4tsi CC nin dahi ne yaparsan yap şehir içi 11lt yi geçmez diyen insan evlatlarını biliyorum ben böyle sizin gibi dürüst insanları severim ben.
    @gyradel

    Lpg ile mis gibi binilir o arabaya ustad :))
    @goodorevil

    Şehir içi nolursa olsun 12lt nin altına inmedi ortalama trafik biraz sıkışınca tablo ortada, içsin napalım 15.000 tl ye D sınıfı araba alıyoruz sıfır fiyatlarını düşününce baya kardayım
    @deeplord

    Bende normal olduğunu belirtmek için açtım hocam konuyu millet dizel üniteleri ile 6lt görünce seviniyorken bazıları 6-7lt yakması gerekiyor fazlası haramdır der, kafalarını yaşamak lazım ne diyim
    @olorinthewhite




  • valla şehir içi birinde çok kısa mesafede c4 ile 12 litreyi gördüm. normalde 5.5 6 arası değişir.

    ortalama hız 8 km, yokuş yukarı 4 km'lik yol klima dibine kadar açık yarım saatte aldım, inip yürüsem daha iyiydi. araç ne kadar az yakarsa yaksın bazen oluyor. birde böyle zaten çok yakan araçla trafiğe denk gelirsen yandı gülüm keten helva.
  • o arabayı sat
  • Ben daha önceleri ortalama şehir içi yakıt tüketimi ile ilgili, konu açmıştım; gelen cevaplar çok enteresandı.. Adam, sıkışık trafikte ya da yokuş yukarı durumlarında ki sayılmaz diyordu.. Sanki benzin değil su yakıyor o esnada :) 1.25 motor Fiesta'm bile akıcı olmayan ışıklı 5km lik iş-ev trafiğinde kışın 8.5-9.0 litreler yakıyor.. 9'un üstüne bile çıkıyor yeri geldiğinde.. Forumla çok haşır neşir olmayan bir arkadaşım geçenlerde bana Sportage'ın yakıt durumunu sordu.. Bir kaç yerde 7-8 litre civarı diye okumuş 10 litrenin altını göremezsın dedim :) Gerçekten insanları yanıltıyorlar.. Haa benim araç ile hafta sonu açık trafikte şöyle sağa sola dolandığım zaman 6 litre falanda yaktığını gördüm ama bu tip güzergahlar kesinlikle zahiri.. En gerçek tüketim, en sık kullandığınız güzergahtaki tüketimdir.
  • Galiba belamı arıyorum

    Sıkışık trafikte 6-7 LT ortalama elde ediyorum.Bakalım benzinli Marea ya geçeceğim bu değerleri bende görürüm artık.
  • Mesele trafik durumu arkadaşlar...
    Okuldan eve 7 km yolum var.
    Trafik olmadığında (yol sadece bana aitmiş gibi) 4,1 lt yi de yakaladığım oldu, aynı yolu 40 dakikada 11 lt ortalamayla gittiğim de oldu.
    Dolayısıyla tüketimi etkileyen en önemli unsur trafik yoğunluğu... Normal sabah akşam trafiğinde ortalama tüketimim 6,3 - 6,4 lt civarında.
    Araç Yeti Greenline Dizel...
  • 16 lt yakıt tüketimini görsem yolun sonundaki ikinci el pazarına arabamı bırakır, satılmasını beklerdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoMinicSS

    Bu aracı Lpg değilde benzinde kullansam kuruş hesabına vurursak ciddi bir rakam çıkar ortaya. Bildiğim kadarıyla 1.4 207 ler zaten oldukca tasarruflu araçlar Lpg uygulaması ilede kullanan tanıdığım mevcut ve oldukca memnun.

    @sound_of_silence!



    Hdi candır ya, Babamın kullandığı 1.6tdci Focus a bile çok yakıyor diyenler var ben tüketimine resmen hastayım

    @CarlBenz

    şehirler arası 5.6 gördüm 90-140 bandındaydım genelde şehir içi dün tekrar sıfırlarken baktıgımda 6.8di ş.içi ortalamam ama normale göre daha az gösteriyo sanırım yol bilgisayarı bu rölantide yaktıklarını saymıyor galiba




  • Ocağına incir ağacı diker o araba şimdiye kadar iyi dayanmışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeti 1.2tsi 28.7 ortalama paylaştırmayın bana şimdi
  • 1.4 TSİ 122 DSG ortalama hız 14 km/ yakıt 13.6 lt pompa ölçümü. Bilgisayar 13.2 gösteriyor. Kim ne derse desin arabayı kullanmasan bile dizel alınmalı. Benzinlinin psikolojisi çekilmiyor.
  • Gidip arabamı öpücem valla.Hocam Allah kurtarsın ne diyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.