Şimdi Ara

yaklaşık 10 ay önce tl karşılığı aldığım hesaba giremiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 10 ay önce clabnick rumuzlu arkadaşdan tl karşılığı battletagi footsie#2169 olan hesabı aldım fakat fazla takılmadım uzun zamandır oynamıyordum. derken geçenlerde bir girip bakmak istedim maili girdim ve hesap bulunamadı diye bir uyarıyla karşılaştım neden olduğunu anlıyamıyorum elim kolum bağlı kaldı...böyle bir şeyin sebebi ne olabilir arkadaşlar?



  • satan kişi geri almıştır bu kadar basit. Hesap her zaman ilk sahibinindir.
  • Peki o zaman burdan forumdaki arkadaşlara uyarı forumdaki rumuzu clabnick olan arkadaşa dikkat etmeniz önerimdir hali hazırda halen muhtelif şeyler satmakda bu arkadaş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server ayarlarında bi hata yapmış olamazsın dimi mesela amerika server ı seçilidir ama seninki avrupadır bi kontrol et bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kilitci

    Server ayarlarında bi hata yapmış olamazsın dimi mesela amerika server ı seçilidir ama seninki avrupadır bi kontrol et bence.

    server ayarlarında hata yok
  • Hesabı satın alırken nufus kağıdı resmini almadıysan malesef birşey yapamassın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melladin

    Hesabı satın alırken nufus kağıdı resmini almadıysan malesef birşey yapamassın

    Yok her hangi birşey almadım, verdiğim 2 kuruş kayıp değil benim için ama bunu yapan yazık nekadar ödün verdi şahsiyetinden bir düşünebilse...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nasıl oluyor öyle ? şifreyi, gizli soruyu her şeyi değiştirsen geri nasıl alınıyor ki ? Benim arkadaşım var 2. el hesap almayı düşünüyordu söyleyeyim de almasın o zaman, açıklarsanız sevinirim.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Elbette söyle almasın. Açılan hesaplarda ilerde herhangi bir sorun olduğunda platform, hesabı ilk açan kişiyi muhatap alır. Ayrıca bildiğim kadarıyla hesap satımı da platform kurallarında yasaktır.

    Her zaman dediğim gibi;hesabı satan kişi hiç bir şekilde hesabı geri almayacağını garanti veremez. Hem paranıza hem de o hesap ile harcadığınız zamana yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim açıklama için, yakın bir arkadaş olmadığı sürece alınmaz o halde. Hesap güvenliği açısından iyi bir şey tabi.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Online oyun hesaplarının satışı yasaktır aslında. Normalde böyle bir yasak getiremezler fakat sözleşmede onu kabul edip girdiğimizden di sanırım yapacak birşey olmuyor.

    Olay şu kadar basit:
    Hesabı geri almak isteyen şahıs supporta mesaj atıyor ve diyorki: "Hesabım çalınmış"
    Supportda buna mesaj atıp diyorki: Adınız, soyadınız, en son kullandığınız şifreniz, Satın alırken girdiğiniz key. Oyunu sitemizden aldıysanız veya oyun mağazından yaptığınız alışveriş sırasında kullandığınız kredi kartının son 4 rakamı... Kimlik doğrulaması için kimliğinizin ön yüzünü bugünkü bir gazete üstüne koyup fotoğraf olarak çekip yollayınız.

    diyor olay bitiyor.. Hesabı geri almak bu kadar basit.. Açıkcası bu işler satıcıda bitiyor.. Yani nasıl diyeyim, 1000$ lerce dolara yakın hesaplar sattığım oldu (türkiye içi veya dışı. Herhangi bir şekilde alıcı ulaşamazdı bile bana) .. fakat 1 defa bile şeytan dürtmedi geri almak için. Dediğim gibi olay satıcıda bitiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.