Şimdi Ara

Yale Sync Smart Home Alarm Sistemi Wifi Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, uzun zamandır ev alarm sistemleri arayışındaydım. Bu forumda da bazı tecrübelerden ve paylaşımlardan faydalandım. Alarm tercihimi Yale marka Sync Smart Home sistemi tarafında yaptım.

    Kurulumu oldukça basit, Türkçe kaynak olmasa da teknoloji ile haşır neşir olan ve yarım yamalak ingilizcesi olan herhangi biri tarafından sorunsuz kurulabilecek bir sistem.

    Fakat ben tamamen kablosuz bir sistem aldığımı düşünüyorken ana üniteyi çalıştıran bir adaptör olduğunu gördüm. Adaptörü söktüğümde cihaz hala aktif kalıyor fakat hata ışığı yanıyor bunun sebebini anlamadım. Cihaz sürekli elektrikte mi olmak zorunda ?


    Mobile uygulaması sorunsuz çalışıyor tetiklenmesiyle bildirim göndermesi gecikmesiz oluyor. Fakat şöyleki cihaz ethernet kablo ile ana üniteye bağlanıyor. Mobile uygulaması üzerinde hiç bir wifi ayarı görmedim. Bu cihazda wifi yok sürekli ethernette mi kalması gerekiyor ?


    Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.








  • Öncelikle çok kaliteli ve uzun süre sorunsuz kullanacabileceğiniz bir sistem almışsınız . Fiyatıda diğerlerine göre uygun , kurulum maaliyetide olmayınca yarı fiyatıma denk gelmiştir diye düşünüyorum. Sizin aldığınız modeli bilmiyorum bendeki eski model ama fişten çektiğinizde büyük ihtimalle elektrik gitti ışığı yanıyordur ve aküden beslemeye başlıyordur . Sürekli fişte olması gerekiyor evet bendeki öyle . Sizinkinden kullanan biri yanıtlayacaktır hayırlı olsun tekrardan .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekatroniks

    Öncelikle çok kaliteli ve uzun süre sorunsuz kullanacabileceğiniz bir sistem almışsınız . Fiyatıda diğerlerine göre uygun , kurulum maaliyetide olmayınca yarı fiyatıma denk gelmiştir diye düşünüyorum. Sizin aldığınız modeli bilmiyorum bendeki eski model ama fişten çektiğinizde büyük ihtimalle elektrik gitti ışığı yanıyordur ve aküden beslemeye başlıyordur . Sürekli fişte olması gerekiyor evet bendeki öyle . Sizinkinden kullanan biri yanıtlayacaktır hayırlı olsun tekrardan .

    Merhaba teşekkürler, kurulumunu tamamen yaptım. Ürünün tam modeli : Yale Sync Smart Home Alarm Seti IA-320 Kit içerisinden bir manyetik kontak, 2 adet pır dedektör ( 1 tanesi pet pır ) bir keypad, dış siren ve ana ünite çıkıyor.

    Herşey sorunsuz güzel fakat şöyle bir problemle boğuşuyorum aldığımdan beri.. İçerisinden çıkan normal pır dedektörü evimin girişine bakacak şekilde montajladım. Yerden yüksekliği yaklaşık 2.10 cm alarm'ı kurup evden çıktığımda bir çok kez eve geri döndüğümde kapıdan giriyorum dedektörün önünde el sallıyorum dans ediyorum yok algılamıyor. Bazen de sorunsuz algılıyor bir türlü çözemedim. Ama salon'a koyduğum pet pır da böyle bir problem yaşamıyorum taradığı alana girdiğim anda alarm tetikleniyor. Kapı manyetiği vs. de sorunsuz anında tetikliyor alarm'ı. Sorunun ne olduğunu anlayamadım. Program üzerinden cihazı siliyorum tekrar ekliyorum önünde mavi ışık yandığı zaman da kusursuz çalışıyor. Tutarsız çalışıyor sebebini öğrenemedim bilginiz var mı acaba ?





  • Kurinshikari K kullanıcısına yanıt
    Pilinde sorun yoksa yale ile iletişime geçin,iç ayar var mı sizdeki modelde bilmiyorum. Belkide arızalı denk gelmiş olabilir ama değişimi yaparlar. Bir ihtimalde çekme sorunu geldi aklıma .
  • konuyu hortlatacağım ama aynı sorunu yaşamaktayım ve bir çözüm bulamıyorum.Uzun süreli bir elektrik kesintisinden sonra cihaz tekrar elektrik geldiği zaman ben elle müdahale etmeden tekrar online olmuyor.Var mı acaba bir fikriniz,çözümünüz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.