Şimdi Ara

Yalın İnternet Erişim Ücreti devam ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskiden Türk Telekom DSL internet kullanmak için sabit telefon hattını kullanmayı şart koşuyordu. "Ben sabit telefon hattı kullanmak istemiyorum bana cep telefonu yetiyor, sadece internet kullanmak istiyorum" deseniz de müşteriyi yolmak için kullanmak zorunda bırakıyordu.


    Milletin sesi yükselmeye başlayınca "Yalın İnternet" diye bir şey çıkardı. Tamam, sabit telefon hattı kullanmayabilirsin ama ben senden bunun için "Yalın İnternet Erişim Ücreti" alırım diyordu. O zamanlar aylık ücreti 15-20 TL gibi bir şeydi. Normalde bir hizmeti kullanırsanız ücret ödersiniz bu olayda kullanmadığınız için ücret ödüyorduk.


    Ben Türk Telekom'dan başka ISS'ye geçtim ve telefon hattını iptal ettirdim. Sadece internet ücreti ödüyorum. Şimdi aklıma geldi; Türk Telekom'da "Yalın İnternet Erişim Ücreti" devam ediyor mu? Gerçi kaldırdık deyip kazığı fiyatın içine eklerler ama en azından lafız olarak kaldırdılar mı?








  • sattıgı paket fiyatına dahil ediyor o ücreti hocam yani hala devam ediyor

  • Toptan fiyatlar artık paylaşılmıyor. Bilinen önceki tarifelerde cüzide olasa vardı.

  • Tahmin ettiğim gibi demek ki kaldırdık deyip kazığı fiyatın içine eklemişler. Dur diyen yok, karşı çıkan yok. Herhangi yaptırım yapan bir otoriteye yok. Avantadan lavanta parayı niye bıraksınlar değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.