Şimdi Ara

yamaha neos4 mü peugeot djangomu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • neos4 2019 sıfır kilometre 10300 lira. django 2017 sıfır kilometre 13500. ikiside 50 cc. haziran sonuna kadar ikisinden birini almayı planlıyorum. aldıktan sonra pişman olmadan ne bilmem gerekiyor varmı bir kusurları bunların.



  • güney kore yapımı daelim beagle de fiyatına göre fena değil sanki 7000 lira yazıyor sitesinde. ama satışı yok diye duydum.
  • bende yamaha neos4 düşünüyorum. 50cc 4 zamanlı sıvı soğutmalı ve brembo frenli en uygun fiyatlı model olarak görünüyor. honda today yada peugeot kısbee için ne dersiniz?
  • honda today e bende niyetlendim, tamam alet güzel de sahibinden sitesinde ortalama 6-7 bin civarlarında satıyorlar bazıları 9bin bile istiyor, ruhsat plaka bile yok çalıntımı neidüğü belirsiz adam 3bin istiyo. ortalama 10 yaş civarında bir araca bu parayı verinceye kadar sıfır neos 4 almak daha mantıklı geliyor bana. aslında biraz daha beklenirse bu 50 cc piyasası rekabete girip daha uygun hale gelecek gibi duruyor, anladığım kadarıyla bazı teknik şartları karşılamayan firmalara Türkiye de satış izini verilmiyor bu sebeple bir sıkıntı var şimdilik bu şartnameyi yamaha karşılıyor gibi honda da yakında şartnameye uygun araç çıkaracaktır. ama benim bekleyecek halim yok. haziran sonuna kadarda ötv indirimide varken birşey alma niyetindeyim. pejo kisbe yi tam incelemedim, neos4 ü yapan fabrikayla kisbee yi üreten aynıdir belkide ikiside fransada üretiliyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.