Şimdi Ara

Yan Dikizler kapalı ARaç Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün önümde seyir halindeki aracı sollamak isterken birden direksiyonu kırıp yol vermedi. peşinden giderken absürt sürüşünden dedim acaba kadın mı?(tabi arkasından söyleniyorum sizi trafiğe kim çıkardı-küfür yok-artık sakinim bu tür davranışlara ve insanlara)derken aynasının şofor tarafı yan dikizin kapalı olduğunu farkettim. Biraz ilerleyip dönüşe gelince yanaşıp "dikizler işinize yaramadığı,görüşünüzü kapattığı için açmadınız" diye kornaya bastım. Tabi ki şoför Kadın! Bakmadı bile .yanındaki çoçugu ne var gibisinden bi bakış yaptı ama nafile. yoluna devam etti. yol ayrımından sonra kayboldu.Sonu ne oldu bilemiyorum.

    Aynı mevkide daha öncede yine bir kadın şoför aynı durumda idi. ARaç lüks-hanımefendi bakımlı ama AYNALAR kapalı.Işıklarda idik kornaya tepki verdi.yanımdaki arkadaş aynayı işaret etti. Hanımefendi hiç ona sölemişcesine istifini bozmadan tuhaf bir bakış ile otomatik yan aynalarını açtı, yeşil yanınca hopppp gazı kökleyip uçuşa geçti. Kendi kendime "sanane arkadaşım milletin aynasından ,ihtiyacı yok uçarken demek ki" dedim.

    Şimdi sormak isteğim , araçlara yan dikiz aynası niye koyuyorlar? Ya da kadın şoförlerin farklı bir algılama-sezileri var (arkada gözü var) biz ya da ben mi bilmiyorum?

    Biraz daha iyi niyetli olup unuttular yan aynaları açmayı diyorum, ama hiç mi gözünüz yan aynaya kayıp arkayı gözlemlemez yahu.

    NOT: Kadın şoförlere karşıtlığım yok,usta şoförüm diye gezenleri cebinden çıkaran kadınlarda var."sezarın hakkını sezara vereceksin"







  • kulturle alakalı erkeği neki kadını kültürlü olsun turkiyeden bahsettiğinizi unutmuşsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.