Şimdi Ara

Yandaş Medyanın Bir Kumpası Daha Çöktü !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sosyal medyada Ekrem İmamoğlu'na kurulan "siyahi çocuk" kumpası çöktü...


    Taksim'deki 23 Nisan töreninde Ekrem İmamoğlu'nun yanına gelerek saygı duruşunda bulunan 8 yaşındaki çocuğun adının Efe Ercan olduğu ve İstanbul doğumlu bir Türk olduğu ortaya çıktı.


    Malatyalı olan babası Emre Ercan, 11 yıl önce bir gezisinde tanıştığı Gine vatandaşı Safiatou Diallo'ya aşık oluyor ve evleniyor. Türkiye'de yaşamaya başlıyorlar. İkilinin Efe isminde bir çocuğu oluyor.



    Yandaş Medyanın Bir Kumpası Daha Çöktü !



    Efe ile babaannesi dün Taksim'deki 23 Nisan törenine geliyorlar. Sosyal medyada "Siyahi çocuğu İmamoğlu'nun yanına getiren Alman ajanı" olarak yansıtılan kadın, Efe'nin babaannesi. Kendisi bir Türk kadını.


    Sonuç olarak Efe bir göçmen değil, Türk çocuğu, Efe'nin ailesi mülteci değil, babası Malatyalı bir Türk, annesi Gine vatandaşı, Efe'yi İmamoğlu'nun yanına getiren kişi bir Alman ajanı değil, yine Türk olan babaannesi.




    https://www.odatv.com/guncel/ekrem-imamoglu-ile-23-nisanda-fotograf-cekilen-kucuk-efe-akla-hayale-sigmayacak-komplolar-uretildi-bakin-gercek-ne-cikti-120040120




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 24 Nisan 2024; 12:40:40 >







  • Yandaş Medyanın Bir Kumpası Daha Çöktü !X SinopLuyoutube
    A Haber' in alman ZDF ten Erdogan intikami!
    https://www.youtube.com/watch?v=AI9I6HDOOTU

    Efsaneyi hatırlayalımYandaş Medyanın Bir Kumpası Daha Çöktü ! 

    Bu tip haberlerde hep bu aklıma gelir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 24 Nisan 2024; 13:46:29 >
  • babası Türk olmasaydı görevlilerin çocuğu hemen paket edip karga tulumba uzaklaştırmaları lazımdı Yandaş Medyanın Bir Kumpası Daha Çöktü ! 

  • Onlar yandaş değil artık yalama ama utanacak yüzleri yok ki her gün tırmalıyorlar

  • Bu iddiaları ortaya atanlar akpli değil zp’liydi. %1,7 oy aldılar hala milletin yakasından düşemediler. Sarışın bir fotoğrafçı kadın var zenci çocukla imamoğlunun fotoğrafını o çekiyor dün de oradaymış bu kadın allah allah dün de alman başkanı istanbulda imamogluyla geziyordu diye olabilir mi? Alman ajanıymış ve imamogluna zenci cocukla fotoğraf çekilme emri veriyormuş. Fotoğrafçı kadının bir kolunun sargıda olma sebebi ajanlık yaparken başka bir ülkede yaralanmasıymış.

    Bu ahlaksızlar bu iftiraları atarken 1.gün erdoğan kurdistan bayrağı önünde kurdistan bölgesinin lideriyle görüşüyor ona sesleri çıkmadı imamoglunun alman başkanını karşılama sebebi erdoğanın türkiyede olmaması.
    İkinci gün erdoğan 23 nisanda ülkeye dönüp Anıtkabire değil tarikat liderinin cenazesine katılıyor buna sesleri çıkmadığı gibi seçim senesi olsa sabah 5de anıtkabire gidecek Ümit Özdağ da anıtkabirde yok buna da sesleri çıkmıyor.




  • Çocuğun türk olmasına gerek yok o bir çocuk ve bu çocuk bayramı. İmamoğluna helal olsun 23 nisanın amacını biliyor.
  • Demek ki neymiş, Türk vatandaşı olan herkes Türktür. Öyle veya böyle Türk vatandaşı olanlara çamur atanlar böyle yola gelecekler. Vatandaş olan her çocuğun Türk olduğunu kabul edecekler. Şu kadar kişiyi Türk vatandaşı yaptılar, onların da şu kadar çocuğu oldu deyip bu Türk çocuklarına hakaret eden her kişiye hukuki yaptırım uygulanmalıdır. Vatandaş yapılan her yabancının Arap, Afrikalı, Rus, Ukraynalı çocuğu yoktur, hepsi Türk vatandaşı çocuktur. Bu böyle biline...Nokta...

    Bu çocuğun görüntüsü bile saf Türk geninin aşırı asimile olduğunun kanıtıdır. Yüzyıllar boyunca asimile ola ola artık baskınlığını kaybetti. Malatya'lı baba Türk mü Kürt mü bilmem ama Afrikalı kadının geni öyle baskın olmuş ki ortada sadece Türklüğün T'si kalmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Nisan 2024; 15:51:5 >
  • Yandaş Medyanın Bir Kumpası Daha Çöktü !
    Yandaş Medyanın Bir Kumpası Daha Çöktü !mynet video
    AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li başkan şaştı kaldı... Kocaeli'de iki belediye karşı karşıya geldi, görüntüler olay oldu
    https://www.mynet.com/ak-partili-isim-kendi-yerden-yere-atip-yuvarlandi-chpli-baskan-sasti-kaldi-kocaelide-iki-belediye-karsi-karsiya-geldi-goruntuler-olay-oldu-8222911-myvideo

    Bu furundan yeni çıktı :)

    Bu akpartililer çok komik:) tam eğlencelik.


    Muhatap oldukları kişiler içinde korku abidesi, her türlü iftira beklenebilir, adamdaki hareketlere bakın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 25 Nisan 2024; 12:30:42 >
  • Ana ve Baba tarafından Türklük bağı olmayanlara Türk vatandaşlığı böyle kolay verilmemeli! açılan konu garip. yani normalinden daha da trajivahim.

  • Canlı yazmış

    Şu kadar kişiyi Türk vatandaşı yaptılar, onların da şu kadar çocuğu oldu deyip bu Türk çocuklarına hakaret eden her kişiye hukuki yaptırım uygulanmalıdır...


    Yani diyor ki ABD ***üne bakarak Afgansitan'dan ayrıldı ya. Afganlı bir kısım erkek karısını çocuğunu bırakıp kaçtı ya hani (AİLESİNİ BIRAKIP KAÇMASI, TALİBAN ZULMÜNDEN KAÇIYOR TEZİNİ ÇÖKERTİYOR) onlara Türk vatandaşlığı verildiyse susun. Susmayan ceza alsın.


    Sahi ya o herifler niye kaçtı? Şeriatta idam cezası verilen suçlar da sayılı. Mesela zina diyeceğim, erkeğe yok.


    Kendimden düşünüyorum, Kurtuluş Savaşı sırasında yaşıyorum. Savaşı Türkiye kazanınca ülkemden kaçmak zorunda kalıyorum. Rabbim şaşırtmasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 27 Nisan 2024; 15:56:9 >
  • Stoa kullanıcısına yanıt

    ZP'lilerin alayı kafayı yemiş durumda. Bu seçimde de aldıkları oy oranları ile avuçlarını yaladılar. Kime saracaklarını şaşırdılar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.