Şimdi Ara

Yanlışlıkla 112'yi aradım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler dün apartmandan bir arkadaşımla depremin kameraya nasıl yansıdığına bakmak için (Adana) bodrumdaki kamera monitörüne indik. Telefonun ışığını açmak için iki kere kapatma düğmesine basılıyordu.

    Fakat bilmediğim şey ard arda 5 defa basınca 112'yi arıyormuş. Telefondan Acil durum sesini duydum baktım 1 saniyedir acil durum yazıyor o karanlıktaki panik halimle kapattım ve daha fazla meşgul etmemek için geri aramadım. Yukarı çıktım oturdum arkadaşla yaptığım eşşekliği düşündük. Bir anda sokağa bir polis ekip otosu geldi ve bizim apartmanın önünde durdu. Bi bir an panik oldum ardından gidip "abi ben aradım geri aramayada yüzüm olmadı kusura bakmayın" diyebileceğim aklıma geldi fakat ben tam ayağa kalkarken araba hemen gitti. Düşündüm, konumumu vermedim (yaklaşık konumumu bağlı olup konuştuğumuz kominikasyon trafolarından bakabildiğini biliyorum) ama buna rağmen tam konumumu nasıl buldular diye düşündüm ayarlarda gezerken acil durum modunda konumumu servisle paylaş diye bir seçenek gördüm ve olayı çözdüm. Adamların gelip bana baktığını ve "Adama bak kaç yaşına gelmiş hala 112'yi meşgul ediyor "deyip sövüp geçtiklerine yüzde yüz eminim. Sizce 112 yi tekrardan arayıp durumu izah edeyimmi yoksa salla gitsinmi dersiniz?

    İyi forumlar

    Geçmiş olsun Türkiye








  • 112ye çağrı bile atsanız, size ulaşıncaya kadar geri arar. Ulasmadiysa polis ekibi gönderebilir. Rastlantısal değildir. Sizin için gelmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.