Şimdi Ara

Yapay zekadan beklentilerimiz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yapay Zeka diye yeni tarz arama motorlarını yutturuyorlar insanlara. Yapay Zeka ancak şöyle mümkün olur:


    1) Tarayıcıda okuyamadığım yerleri okumak için bir kaç defa F11'e basıyorum ve tam ekran yapıp okuyorum ve geri çıkıyorum tam ekrandan. Yapay zeka bunu kendi yapabiliyorsa zekadır!

    2) Film izleme sitesindeyim ve yurtdışında bloklanmaya başlandı son zamanlarda, vidmoxy.com erişime izin vermiyor yazıyor. Vidmoxy.com nedir diye soruyorum, nerdeyse bilmemko diyecek :D Demesi lazım ki filmi izleyemediğin için üzülme, yani benim az önce aldığım hata kodunu araştırmak istediğimi farkedip daha insansı yorumlamalı, işte o zaman zekadır bu. Onun dışında arama moturudur sadece.

    3) Özellikle ayarlarla hiç alakası yok, demesi lazım ki senin monitör 2560 x 1440 x 144 hz destekliyor, şuanda 1920 x 1080 x 60 hz kullanıyorsun ve bu görüntüyü bulanıklaştırır. Senin için ayarlamamı ister misin? İşte o zaman yapay zekaya benzer bu.


    Böyle işe yarar yapay zeka, Outlook'ta dersin ki son 1 ay içinde bana falanca kişiden içeriğinde teklif kelimesi geçen emailleri sırala ve hepsini yeni bir dosya aç, oraya transfer et derim ve yapay zeka da yapar. İşte budur insan için kolaylık.


    şuan ki tiktok nesline ne versen yedikleri için, arama motoruna yazınca gelen şeyleri artık yapay zeka yapıyor diye yutturdular :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 29 Ocak 2024; 20:37:35 >







  • Forum uyelerinin dusunceleri nedir bu konuda?

  • yapay zeka sesli bir şekilde komutları alıp birlikte çizse aşama aşama


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.