Şimdi Ara

Yapay Zekadan beklentiniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese,


    Yapay zeka diyince aklımıza hep daha büyük şeyler geliyor ama şahsen ben daha spesifik konularda hayatımızın daha içinde olması gerektiğine inanıyorum. Bana sadece basic bir essayde yardım etmesi oldukça iş kolaylaştırıcı hatta bir noktada durdurulamaz olsa da, hayatımızı daha kolaylaştırabilir olması gerektiğine inanıyorum. Örneğin, evimde sürekli pancake yaptığımı farz edelim. Bunun için evimce her zaman süt ve şekerin olması gerekli. Yapay zekadan benim beklentim şu yönde olmalı; benim ortalama kaç gün hangi saat aralığında pancake yaptığımı bilecek, evimde malzemelerin olduğunu bilecek ama bunlarda yeterli değil. Mesela şu an Carrefoursanın şeker ve sütünde indirim olduğunu, fiyatın benim için uygun olduğunu, carrefoursanın benim hep tercih ettiğim market olduğunu bilecek hatta benim davranışlarımı izleyerek hangi gün hangi saatte o alışverişi yapmam gerektiğini bilecek. Yani şu an uygulamaların yaptığının yanında tamamen bana özel bir kullanıcı deneyimi sunmasını bekliyorum. 


    Konular bu ara çok gündemde çok konuşuluyor. Bende merak ettim, sizin bir yapay zekadan beklentiniz nedir?








  • Amelasyon, ambargo işlerde çok yardımcı olabilir. Yurtdışında radyologlar kullanmaya başlamış bile. Çok hızlı teşhis, tetkik yapabiliyor. Gözden hiçbişey kaçmıyor artık.


    Bizde de Sinan Oğan yargıya yardımcı olabilir dedi ki çok mantıklı. Bir vaka için onbinlerce karar taraması yapmak yerine yapay zeka bunun için çalışarak karar vericilerin karşısına en yakın bir kaç alternatifi çıkarabilir daha önce alınan benzer kararlardan. Yargı yükü feci durumda birşekilde hızlandırmak şart.


    Onun dışında Ankara'da gri binalar dolusu memurun işini bir kaç dakikada bir bilg yapabilir, büyük tasarruf olacaktır.

  • introlog sentrolyonik denklemde tipik ve nöropotik akış oluşabilir niteliksel sezyonda lirik betimlemeler karmaşık etkide tensel dürtülere açıklık getirebilir...açıkça ataletsel devinim kentsel öğelerle apaçık uyum içindedir.

    ne dedim ben hiç

    şimdi uydurdum

    böyle sallayınca akıllı olunmuyor zaar

    bu bölüm bunlarla dolu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Mayıs 2023; 2:26:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.