Şimdi Ara

Yapay Zekalı Marketten alış veriş 'amazon go'yu denedik' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ''siz diyorsunuzki devlet para verecek. çalışmadan sırf alın harcayın diyemi para verecek ? '' Evet aynen öyle . mantik almiyor ama günümüz teknolojisiyle mümkün olabilir tabi yaşam şartlarini düzeltirsek. Örneğin Sanayi de ki Zorunlu eskitme teknolojisini birakabilirsek. Tabi ki yine çalişan üreten insanlar daha fazla maaş alir ama diğerlerinin işsizlik ücreti atiyorum Günümüz Türkiye şartlari için 5bin lira diğer üreten bir mühendisde ayda 25bin alir .İsteyen yine çalişir istemeyen de çalişmaz.

    Buna mantiken bir Amerikan 2000 model focus için 2 hafta çalişiyor fakat biz de 1 yil çalişiyoruz . Benim mantik da bunu almiyor . Araba bu kadar ucuz olmamali insan bu kadar değerli olmamali diyorum mantiken




  • Güzel bir gelişme bu. Genelde bunu, japonlar uyguluyordu. Gençler azaldığı için bu tip işler yerine daha iyi işlere yerleştirmek adına. Fakat, diğer ülkeler iş ilanlarını düşürür, millet işsiz kalır diye pek sıcak bakmıyordu. Sonuçta bu durum devleti ve hükümeti zora sokar, işsizlik artar. Fakat güzel gelişme. Bu tip uygulamalar yaygınlaştıkça, devlet insan eğitimine daha önem vermeye mecbur kalacak. Önceden eften püften bir eğitim sisteminde, gençler bir sebepten dolayı bitirememişse eğitimini ona suç atılıyor ve bu tip işlerde çalışmaya resmen mahkum kalıyorlardı. Şimdi, işsizlik oranları artmasın diye, ciddiyetle eğitim işine bakacaklar. Bir sıkıntısı olan öğrenciyle ilgilenmek mecbur olacak.

  • valla bu tutar ..önü çok açık ..imkanım olsa amazon hissesi almak isterdim
    bu arada mesut bey iyi geziyorsunuz yakışır..
  • Bizimde Allah'ımız var

  • Kalabalıkta elbet hata yapar kameralar takip edemeyebilir belki.
  • PacTyson P kullanıcısına yanıt
    Ne alaka şimdi? Şimdiye kadar maskeli hırsızlık yapıp yakalananlar nasıl yakalanıyorsa öyle yakalanır. Amazon için anlık yakalanması çok da mühim olacağını sanmıyorum.
  • Sensörler ürünü bıraktığınızı algılıyor otomatik olarak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.