Şimdi Ara

Yapılan işi kısa süre içerisinde bırakma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , yaptığım her şeyi 15 ile 30 dakika içerisinde bırakma gibi canımı sıkan bi huyum var fakat kurtulamıyorum da bundan bu yüzden yaptığım hiçbir şeyi tamamlayamıyorum , tamamlasam bile çok uzun sürüyor , kitap okuyorum 20 sayfa sonra falan bırakmış oluyorum , oyun oynuyorum 20-30 dakika sonra bırakıyorum , nedenini bilmediğim bi şekilde bırakasım geliyor işin garibi bıraktıktan sonra da bi şey yapmıyorum , şarkı dinliyorum en fazla. Başka böyle olan var mı ? kurtulabildiyseniz nasıl kurtuldunuz ?



  • bırakmayarak kurtulacaksın. canın sıkılsa da öflesen de pöflesen de bırakmayacaksın. bir iş olarak göreceksin onu keyfi eylem değil. bırakmak isteyip kurtulma diye birşey yok çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleepydragon

    bırakmayarak kurtulacaksın. canın sıkılsa da öflesen de pöflesen de bırakmayacaksın. bir iş olarak göreceksin onu keyfi eylem değil. bırakmak isteyip kurtulma diye birşey yok çünkü.

    İş olarak görürsem bu sefer yaptığım şeyden aldığım keyif azalmaz mı ? bi şeye başladığımda o gelen bırakma düşüncesinden kurtulmam lazım bi şekilde , dediğim gibi böyle hiç bi şeye devam edemiyorum çok kısa sürede bırakıyorum. Bu arada sağolun cevap için.
  • Fitness yap. Olmadı evde şınav mekik ile basla. 30 dakikayi geçsin programın biraz sıkılmaya başla. Antreman bitmeden birakmak yok kendini zorla. Zamanla farki gorunce motive olursun. Başka alanlarda da motivasyonun artar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorumluluğa, biraz strese, sıkıntıya ihtiyacın var senin. Bir işe gir. Çünkü kulağa çirkin geliyor ama bir şeylerden çekinerek, bir işi seve seve yaparak alışırsın anca yaptığın iş bitmeden bırakmamaya. Ailen muhtemelen şımartmıştır seni, bu zamanlarda hepimizinkinin yaptığı gibi. Benim başıma geldi benzer durum ve düzeldim, ondan diyorum.

    İlk başta bir hayvan da sahiplenebilirsin. Her sabah gezdirip, mama verirsin, oynarsın. O da dünyanın en güzel şeyidir aslında ama, bir işi küfrede küfrede yapmayı güzelce öğretir. Çocuk sahibi olursan da aynı şeyler hatta daha beteri olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kac yasindaydin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MüminKardeş

    Fitness yap. Olmadı evde şınav mekik ile basla. 30 dakikayi geçsin programın biraz sıkılmaya başla. Antreman bitmeden birakmak yok kendini zorla. Zamanla farki gorunce motive olursun. Başka alanlarda da motivasyonun artar.

    Denenebilir , teşekkür ederim.

    @PunisherLord Hayvan beslemeyi gerçekten çok isterim fakat evden dolayı mümkün değil işe girme olabilir , teşekkür ederim.

    @komikolojimsi Yaş 19 hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.