Şimdi Ara

Yaptığınız en mükemmel hareket (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nidaleeyle her maç harikalar yaratıyorum 5 kişiyi peşime takıyorum dönüp 2 sini felan kesip tekrar kaçıyorum. Bazen Flashın olduğu yere Q felan atıp kill aldığım oluyor.
    Ama bence en mükemmel hareketim Jinxle attığım bi ulti vardı Genjanıanın Xpeke attığı gibi ama daha güzeldi.
  • Lee sin ile tf de 4 kişinin arasindan vayne'e q tutturup dehşet bir insec yapmıştım.İşin garibi lee sin ile 2.macimdi.Kendime inanamamistim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip takım baron keserken ultiyle quadra + baron kesmiştim ( lux )

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zero Degrees

    TR'de iken kha oynuyordum, Neyse karşımda renekton vardı ve dk. 25 ikimizinde 260 minyonu vardı. İki tamınında diğer dörtlüsü devamlı tf yapıyorlardı. Ben Top'da ilk kuleyi almıştım. Sonra renektonla orada bir kapıştık ve ulti+flash derken renektonu indirmiştim. O sırada bizimkiler o TF yi kaybetmişti ve midden yarmaya başladı karşı takım. Sonra bende Top'dan yardım ve inhibitöre kadar gittim. Fakat karşı takımda Varus-Gragas-Tresh üçlüsü bizim Nexus'a vurmaya başlamışlardı bile. Bende base atıyordum o sıra ve Gragas bana aynen şöyle yazdı. Kha, sence bir inhibitöre oyun vermek değdimi ? Tabi o sıra bizim takım full bana sövüyor. Base'e geldim orada tripple çektim. Sonra minyonları sürdüm biraz. Bizim takım doğdu ve midde toplandık. Ben bir mavi alayım dedim bir gittim, bizimkiler yine TF girdi ve Adamların canı çok azdı. Hepsi dağınıktı ve bastım ultiyi penta attım, ardından oyunu bitirdim. Oyunu bitirmeden öncede Gragas'a yazdığım şey aynen şöyle idi.
    Gragas, Sence değdimi...(çok fena koymuştu adama, oyun sonu ekranda küfür etmişti bana)
    7 tane honor almıştım

    ben bu kdr uzun yazıyı nasıl oldu da okudum la dalmışım heralde

    OKUMAYIN




  • TR de oyun kazandım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poppynin e si ile baron caldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatsam biri okuyacaksa yazayım.
  • Varus tek q ile 3 kisi almıstım.

    Edit: Hata



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ireneo -- 9 Nisan 2014; 17:30:18 >
  • Zero Degrees kullanıcısına yanıt
    7 Honor ? Peki.
  • 5vs5 normal game

    daral geldi takımda gittim yemek yedim geldim 15 dk sonra (normalde oyundan 1 sn bile kalkmam) açık ara kasmışım zaten

    gelir gelmez penta atıp oyunu bitirdim Ad-sion.

    Ki oyunda en beğendiğim hareket birkaç kez yapma şansıda buldum, lee sin ile tanka ulti çakıp arkadaki az canlı adcyi öldürme zevki paha biçilemez.

    yaptığım en troll hareket, 20-0-4 ad sion mid oynarken ranked, baştan sona 4vs5 oynadık desem yeridir, lux afk-girip çıkıyor oyuna,

    hiç ölmeden tek başıma oyunu taşırken ısrarla yazmama rağmen all mid go finito ipleyen olmayınca, oyunu 20-0-4 iken base atıp rakibin bizim base'i dümdüz etmesini izlemek.
    (o günden sonra olan oldu daha da iflah olamadım rankedda)




  • Talon'da tek oyunda 2 Penta.İlkinde TF gibi bir kargaşa içerisinde aldım pentayı, ikincisinde adamların base girmiştim hepsi bana focuslandılar tankları yoktu, quadra çektim, Bot lane'de tankları bizim takımdan birini harcıyordu Flash yerine Teleport almıştım adamın yanındaki ward'a ışınlanıp tankı da aldım, Penta sayacağını tahmin etmiyodum, seriye bağladı vesaire diyecek sandım çünkü 5. Adamı alana kadar biraz zaman geçmişti şansa Penta saydı vs. vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zed ile solo top oynuyordum 5lvl de rivenle bire bir girdim arkamdan olaf geliyordu riveni kesdim hemen olafında canı yarıda falandı ignite geldi attım onuda aldım base atarken lb geldi son creepcikde öldü 6lvl oldum direk ultiyi lb e attım onuda almışdım
    Vayne ile syndra ve cait i kesmişdim tek başıma.
    Gragas oynarken fizzi ve vi i ultiyle kule altı atıp e q attım double
    Fizz ile oynarken kırmızıların bluesinin tam arkasında sıkıştırıldım önümdeki pant a komboyu yapıp aldım arkasından karma geliyordu canım çok azdı tam mantra atarken blueye trinket atıp q attım o arada cait ulti attı onuda e ile dodgeledim.(Riotculara karşı yapmışdım bunu)
  • Karma al tf de penta at geyfine bak qnqa forever karma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CusseD- kullanıcısına yanıt
    hangi birini yazıyim nidalee ile 2 defa baron tabi basit şeklillerde değil. mesela birinde arkadaşlarla birlikte girmiştik 5 kişi felan ben nidalee gittim barona ward atmıştım oyunun sonlarına doğru adamlar baron yapmaya gitti q atmak için baronun canının azalmasını beklerken wardın süresi bitti kafamdan bir hesaplama yaptım arkadaşlar çabuk at q diye bağrıyorlardı bekleyin 1 dk dedim tabi bunlar susmayınca çaktım q yu baron gelmedi tabi bizimkiler tamam boşver dön geri gitti artık derlerken bir q daha salladım ve baron bizde hemen b attım karşı takım mal gibi kaldı kimisi dalga geçiyor kimisi küfür ediyor çok iyiydi
  • kata ile oyun başı tek başıma 0 kille 3te 3 attım.

    canım çok azdı 3üde kule altında bana dalmayı denedi e-w-q finish
  • Wukongla baron çaldım. 5 kişinin arasına ultiyle daldım o arada baron da gitmiş.


    Yine wukongla dari yi trolledim. Yarı canım, o full can önünde hareket yapmadan durdum. Geçti gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir keresinde rakip baron yapıyordu takımımdaki herkes uzaktaydı (ben dahil). Nocturne ile ulti açtım, ben bu baronu çalarım dedim ve ultiyle baronun dibindeki Cait'e yollandım. Daha havadayken Barona smite vurup arkadaki duvardan flash attım. Ve yakalanmadan base atmayı başardım. Benim için tarihi bir andı
  • Thresh ile inanılmaz hook atmıştım tarif edilemez.
  • Havuz partisi lee sin in q sunun sesi .... .D
    lee sinle q ile baron çalmıştım 10-27 olan skorla oyun kazandık :D toplane jax ın 40 farmı vardı 35. dakkada
  • Lee Sin oynuyordum late game'in ortalarındaydık, karşı takıma engage yapmanın planlarını yapıyorduk mid lane'deydik ve bir minion dalgası geldi. Karşı takımın ap carry'si (Cassiopia) ilk önce öldürülmesi gerekenlerde 1. sıradaydı. O na insec yapmanın planlarını kuruyordum ama önünde 2 minion vardı ve minionlar arka arkayaydı. Minionu smite'la alıp Q yu cassiye atsam bile diğer miniona takılıyordu. Ben de arkadaki minion'a Q hedefledim ve attım, öndeki minion'u smite la aldım doğal olarak Q arkadaki miniona gitti ve o minion'a uçtum. Aradaki mesafeyi epey kapatmıştım ve tamamen kapatmak için cass'a doğru bir ward atıp ona uçtum aramızda ki mesafe sıfırlanmıştı ama halen o'nu bizim takıma atacak bi pozisyonda değildim, hemen arkasına bi flash attım ve bizim takıma attım. Kendimi acayip über süper hissettim.

    Yalnız Cassiopia'yı bizimkilerin içine atınca direk bizim adc ve top laner'ımızı ultiledi ve adc yi direk aradan aldı, bende rakip takımın içinde kalmıştım mal gibi ve hemen öldüm. O savaşı benim yaptığım o epic hareket yüzünden kaybettik




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.