Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayar açıldıktan yaklaşık 1 saat sonra powershell anlık açılıp kapanıyor. her açılmada oluyor. önceden 5-6 pencere açılıyordu. dns falan bişeyler yazıyordu sonu .au falan hatırlamadım şimdi bilindik olmayan birsürü siteyle bağlantı kurmaya çalışıyordu.yabancı bi siteden yüklediğim programdan bulaştı sanırım. norton antivirüs kurmuştum o siteden, ondan sonra oldu.googledan aradım ettim event managerdan bikaç tanesini rastgele bulup sildim. 1 tane kaldı onu bulamadım. virüs, malware vs programları bulamıyor. hani böyle anlık hangi programların çalıştığını gösterip kayıt alacak program var mıdır acaba? açılıp kapandığı saatte hangi program vs çalışıp kapandığını gösterebilecek? nasıl yakalarız bunu bilen vardır umarım.




  • Bianconero kullanıcısına yanıt
    GlassWire kullanabilirsiniz. Hangi uygulamanın ağ üzerinden nere ile haberleştiğini gösteriyor. Ayrıca arayüzü de basit.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler. tam olarak aradığım program olmayabilir. virüsü tesadüfen buldum. hiçbir antivirüs, malware programı bulmuyor. powershell scripti şeklinde eklenmiş ve bilgisayar açıldıktan yarım saat bir saat falan sonra otomatik çalışıp belirli sitelerle bağlantı yapıyor. powershell klasörünü açıp oradan taratınca bulup sildi bitdefender. tam bilgisayar taramada bulmaması enteresan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.