Şimdi Ara

(yardım) 2013 fiesta jant ve lastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir hafta evvel bi kaza yaptım sağ ön teker yırtıldı ve jant bağlantı yerlerinden kırıldı sağ arka jantta da sürtünmeler olmuş. aracım 2013 fiesta titanium modeli. iki lastiği ve jantı değişmek istiyorum lakin konu ve fiyat hakkında bilgim olmadığı için sizden yardım istiyorum. ilk olarak çıkma orjinal jant ve lastiklere baktım sanayi sitesinde ama iki yerde bulabildim birisi iki lastik ve janta 600 lira istedi bir başka yerde takım halinde satabileceğini söyledi ve 1000 tl dedi. nerden bulabileceğime dair ne yapmam gerektiğine dair yardımlarınızı bekliyorum. aracın jantı resimdeki gibi lastikte hankook s1 venüs evo.
     (yardım) 2013 fiesta jant ve lastik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem93 -- 4 Nisan 2015; 14:17:57 >







  • sahibinden üzerinden orjinal jant ve lastik satan çok, jant orjinal iyidir ama lastik olarak daha iyileri var (yazlık olarak Goodyear EfficientGrip Performance) gibi, ben sizin yerinizde olsam lastikleri yenilerdim arada, eskileri zaten satan yer alır büyük ihitmal. jant olarakda daha güzel modeller var ama orjinal bencede daha iyi, daha sağlam.. bu arada arka jantıda mutlaka değiştirin veya diğer darbe almış jant varsa, çünkü bu alimünyum jantlar bi anda kırılabilir giderken, ki kırılan kişiler var.
  • arabayı satmayı düşündüğüm için aldığım parçalarda orjinal olsun istiyorum bir de dört lastik değişterecek maddiyatım olmadığından elimden geldiğince maliyeti düşük tutmaya çalışıyorum ama halihazırda orjinal çıkma lastiklerin fiyatları bile zannımca biraz yüksek. internette yapabildiğim kadar bi araştırma yaptım sahibinden'e de baktım lakin uygun bi lastik bulamadım aynı janttan orda da bir veya iki tane gördüm onlarda çok güvenilir değildi sanki.
  • bi ara baya görmüştüm sahibinden de,, ama şimdi bende baktım göremedim.. denk gelirsem bil vereyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.