Şimdi Ara

Yardim - Corolla Premium 2015 mi Octavia Style 1.6 DSG 2016 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar iki gune bir tane hayirlisiyla almayi dusunuyorum ama kafam karisik haliyle. Forumda hep konusulan konular. 2016 OCtavia DSG 1.6 TDI yada Corolla 1.4d mm Premium dan birini secmek istiyorum. Toyota malum ortada premium ve 87.000 TL fiyat var 2015 sifir. Octavia DSG 91.5 metalik mavi 1.6 tdi fiyat var. Acikcasi Octaviayi test ettigimde acayip hosuma gitti. Fakat DSG problemlaeri ve servis agi, ikinci el gibi seyler cok dusunduruyor ve 2 sene sonra elimde patlasin istemiyorum.

    Skodadan sogutan en onemli olay +3 sene garanti alayim dedigin zaman adamlar 3000 TL istiyor, Toyota +3 te 1000 TL limitsiz km... Skoda kendi araclarina bile guvenmiyor gibi geldi bunu gorunce.
    Skodanin fiyatininda corolla premiumdan pahali olmasi dabir engel.

    Ama gercekten skodanin vites gecisleri ve motoru corollaninki yaninda tereyag gibi. Corolla biraz daha kalitesiz ve basit bir arabaya biniyor hissi veriyor. Ama alsam 15 sene yag degistirsem sorun cikartmayacaginida biliyorum.

    Lutfen yardimci mesajlar atin, skodayi ya da corollayi gomen mesaylar degilde, ikisinide bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim







  • Hocam 10 gün önce sıfır advence aldım oldukça memnunun. Özellikle bi alt kasaya gore çok daha güzel. Hem kasa olarak hem iç dizayn olarak çağ atlamış bir önceki kasaya gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 2016 ayni kasa degil mi corollada?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet evet içi dışı aynı 2018 de makyajlanacak araç. O zamana kadar herşeyi ayni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla premium CVT kesin ve son kararım olur......132 Hp saat gibi sorunsuz çalışan motorla ve sürekli değişken şanzumanla keyfini sürerim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.