Şimdi Ara

YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM..!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar uzun süreden beri kendime uygun bir mp3 çalar almak için araştırmalar yapıyorum.ama bu araştırmalarım bana yarar değil aksine zarar verdi sanki.çünkü kafam çok karıştı...bugün bu konuya bi son vermek istiyorum...kendimce belirlediğim 3 model var..vereceğim örneklerde tezatlıkları göreceksiniz....biri ne diğeri ne diyebilirsiniz...öncelikle şunu söyleyim...

    1) amacım müziği her an yanımda taşıyabilmek...yüksek derecede olmasada iyi bir müzik dinleyicisiyim
    2) fazlaca bir para vermek istemiyorum ama bunu sonuçta ilk defa alıyorum almışken biraz daha fazla para verebilirim gibime geliyo

    size elimde 3 tane model var demiştim...bu marka ve modeller;

    1)SONY NW-A1000 MP3 WALKMAN=389YTL (mor renkte olan)(6gb)
    2)PHILIPS SA179 1 GB MP3 ÇALAR=219YTL
    3)SONY NW-E003 MP3 ÇALAR=229YTL (1GB)

    Şimdi arkadaşlar sony NW-A1000 ile diğer modeller arasındaki fiyat uçurumu var nerdeyse..philips ve sony NW-E003 ü seçmemdeki neden ufak,şık,ve açıkcası ucuz olması...ve ayrıca flash bellek olayı yüzünden her yerde istediğin gibi tak çıkar olayı mevcut..sony NW-A1000 de böle bir olay yok..ipod lar gibi bir program nihayetinde mp3 aktarımı yapılabiliyo....işte sölemek istediklerim bu kadar...sizce ne yapmalıyım...hangisini alırsam pişman olmam..sizce paraya kıyıp sony NW-A1000 imi alsam yoksa 200YTL civarında olan diğer iki seçenekten birini mi alsam.???? cevaplarınızı bekliyorum...benim için çok önemli ve acil...teşekkürler.

    (mp3 çalarların resimlerie de bakın))







  • philips'in ve sony'nin belirttiğin modellerinde ses limiti var.. (sanırım A1000'de kırıldı limit, emin değilim) ses yüksekliği olarak tatmin edici olamıyolar genelde.. ayrıca sony'lerin sonic stage programına ihtiyaç duyması ayrı bi konu.. sen biraz daha çeşitli markalar bazında da araştırma yap bence.. aceleye getirmemende fayda var, sonuçta bi kere alıyosun..
  • Farklı kategori ürünler,bu yüzden terch sana kalmış,forumda belki A 1000 hariç olumlu görüş veren olmayacaktır,ben 3ünüde tercih etmem,sebeblerini burada uzun uzun anlatamam,forumu incelersen gerekçeli cevapları bulabilirsin.Kolay gelsin.
  • Ya bırakın şu sony philipsi falan,iriver samsung creative varken ne bakıyorsunuz başka şeye.
  • yani bak arkadaş haklı olarak dayanamayıp patladı,ben demedim mi?
  • degerlendirmeye benim imzamdaki urunleri de katabilirsin. bunların sısında bir de iriver t10 var 1g 180ytl
  • @yilmaz196

    Sony'i Philips'i ne yapacaksınız diyorsun. Alan bir çok insanın yorumları hep olumlu. Herkesin bildiği gibi ilk taşınabilir kasetçaları üretren firma Sony. Seste ve taşınabilir çalarlarda devrim yapmıştı. Sony Philips diyoruz. Artık dünya markası olmuşlar. Bırakın fanatizmi.

    İriver, Creative ve Samsung'A kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın. Binlerce kullanıcısı olan bir cihaza birinin çıkıpta kötü demesi hiç hoşnut birşey değil... İnsanları farklı yönlendiriyorsun..

    @argosist

    I-river kullanıcıları devamlı olarak Sony kullanıcılarına çamur atarlar. En iyisi aleti git kendin dene. Beğenirsen al, beğenmezsen alma.. Profesyonel olan insanlar haricinde de kimsenin şu kötü bu kötü yorumlarına bakma. İyi ya da kötü görecelidir..
  • Odysseyy cok dogru demişsin. +1 de benden
  • Valla fanatiklik hiç tarzım değildir bu bir,zamanında bendede o walkmanlerden vardı,sonynin ilk walkmani üretmesi hiçbirşey ifade etmiyor bu da iki.Sony malesef bu tarz aletlerde artık çok geride kalmıştır,herkes biliyor bunu,benim elimden senelerdir bir sürü alet geçti ve artık belli bir tecrübem var,zaten biraz yabancı ve yerli forumları takip etsen anlaman lazım ki sony philips bu konuda iyi değiller.Ki bende bu konuda yeteri kadar bilgiliyim,hem teorik hem pratikte.Şu zamanda bu işi yapan çok daha iyi firmalar varken,asıl senin bu şekilde yazman fanatiklik oluyor çünkü sende sony var bildiğim kadarıyla.Zaten bu forumda alıştık artık herkesin kendi aletini övemesine,bir laf söylendimni hemen ayağa kalkmasına,o yüzden garip gelmiyor bana yaptığın.

    SOny philips adam gibi alet çıkarır herkes onuda tavsiye eder,ama şu an için asıl senin yaptığın yanlış yönlendirmeden başka birşey değil.Tekrar ediyorum iriver creative,samsung,sandisk şu an için lider markalar piyasada.




  • Birşey daha ekliyim,bir markanın dünya markası olması ve ''binlerce'' kullanıcısı olması hiçbir şeyi değiştirmez.Bu yüzden laf etmen doğru değil falan demişsin,hakikaten garip olmuş,yoruma bile gerek yok kanısındayım.Burada applea ipoda bir ton laf ediliyor(yabancı forumlardada eleştiren çok var),onunda milyonlarca kullanıcısı var,ne yani millet eleştirmesin mi?Dediğine kendinde gülmüşsündür heralde,düşünemden yazdın kanısındayım.

    Bu tür forumlarda her türlü eleştiri mübah amaç o zaten,tartışıp iyileri kötüleri bulmak ve insanlara paraarının alabileceği en iyisini seçmede yol göstermek.l
  • Bende Sony var.. Ben aleti övmüyorum. Bende Sony var diye de fanatiklik yapacak değilim. Bana göre en baba marka Cowon'dur.. Seste Cowon'un üzerine mp3 çalar da tanımam.. Bu da benim düşüncem..

    Bir ikincisi;

    Eğer Sony o kasetçalar buluşunu bulmamış olsaydı şimdi ne iriver olurdu ne de başka bir marka. Bill Gates'in Microsoftu bulması gibi.. Bu da Walkman'i üretmesinin ne kadar çok şey ifade ettiğini doğrular. Ve piyasada onun gibi Cd - Kaset çalar bir marka daha yok..

    Çok geride kalmıştan kasıt ne.? Bir markanın yaptığı 1 Gb'lik bir aleti 400 milyona satıpta Sony'nin yaptığı 20Gb'lik bir aleti 370 milyona satması mı geri kalmışlık. Eğer geri kalmışlıktan kastınız diğer formatları desteklemesi, video oynatması, müthiş Lcd ekran gibi hususlar ise 370 ytl değil 370 in başına bir de 1 rakamını eklerdiniz. Ki o zaman gidin Cowon x5 alın, İriver pmp alın, Zen Vision :M Alın. Bu ülkede herkesin 1 milyarı yok bir mp3 çalara verecek.. Burada öyle insanlar var ki dinlemeden, görmeden, adını forumlardan duyup, birilerinin kötü demesiyle aleti kötü yapıp birilerinin iyi demesiyle aileti iyi yapan insanlar. Bir deli bir taş atar 40 kişi peşinden koşar. Biri çıkıp bu alet kötü diyor dinlemeden çözüm arayan herkes evet diyor..

    Ben alete iyi ya da kötü demedim, kötü lafının firmaya yapılan bir haksızlık olduğunu söyledim tekrar üstüne basa basa söylüyorum. Ben arkadaşın dinleyip karar vermesini söyledim. Cümleleri çarpıtmanın bir anlamı yok..

    Edit:

    Bence iPodların çok yumuşak kulağı okşayan ve dinlendiren sesleri var. Ve bence ses kalitesi açısından gayet uygun aletler. Milyonlarca kullanıcısı olan bir alete tutup 2 forumda kötü denilmesi o aleti kötü yapmaz.

    Tekrar söylüyorum. Kalite görecelidir. Sana çok müthiş olan bir alet bana çok kötü olabilir. Alacak arkadaşta dinleyip, karşılaştırıp alsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 7 Eylül 2006; 21:16:03 >




  • Ya bir firma kötü iş yapıyorsa kötüdür,ne diyorsun sen anlamadım ki ben.Sony köklü firma diye herşeyi iyi yapacak değil,senin mantığın baştan yanlış zaten,köklü firma diye iyimi yapacak herşeyi,sonynin tvleri iyidir mesela ama hifi seste esamesi okunmaz,hakeza mp3 palyerdada öyle,bu seni incitiyorsa o senin meselen.Bu tarz birşeyi yabancı forumda söylesen gülerler sana valla.Hala ilk kaset çalar falan diyon.İşi fiyatlara falan getiriyon ne alak anlamadım ben,ben sana teknik açıdan ses kalitesi açısından söylüyorum liderlik olayını.Kimse sana burdan 1000 ytlye zvm al demiyor zaten,birçok seçenek mevcut,bu kalite markaların palyerlarını almakda.O fiyata bulursun aynı kapasitede iriver,creativde.İlla Garantili almanada gerek yok.Ki garantilide zen touch var 400 küsüre.Ama dediğim gibi benim dediklerim en başta ses kalitesi açısından.Ki arkadaşta ufak hafızalı playerlar için tavsiye istiyor zaten.Samsungun var mesela indiirmde idi hb.comda.Asanda var iriverlar.Seçenek çok.AMa sen olayı başka yerlerden anlıyorsun. Ayrıca bu forumda bilgisiz olduğu kadar bilgilide bir sürü insan var merak etme sen.Öyle deli meli düşünmeden laf etme sonra ceza alırsın.




  • Ceza alırsam ceza alacak kişi benim... Bir deli lafını da bu forum için söylemedim. Bu forumda çok kaliteli insanlar var. Bunları bizlerde biliyoruz.

    Kasetçalardan bahsetmemin sebebi, senin ''Sony'nin çıkardığı ilk Walkman hiçbirşey ifade etmiyor'' sözünden dolayıydı.. Ve sen de hala yabancı forum diyorsun. Yabancı olunca buradaki insanlardan çok mu farklı oluyorlar.

    Ben Sony'nin mp3 çalarlarına iyi ya da kötü demiyorum. Hala lafı çarpıtıp istediğini istediğin gibi yorumluyorsun.
    Asıl lafı değiştiren, saçma sapan yerlere çeken sensin. Ben Sony'e iyi ya da kötü demedim.

    Ve sen hala anlamadan yorum yapıyorsun. ''Kimse sana burdan 1000 ytlye zvm al demiyor zaten,birçok seçenek mevcut,bu kalite markaların palyerlarını almakda.'' Ben '' herkese Zv :M, Pmp alın'' demedim. Yazdıklarımı dikkatli okursan daha iyi anlayacağını umuyorum..

    Ve Artı olarak ben arkadaşa şunu al bunu al da demedim.. Deneyip, beğenip, kendisine en uygununu almasını söyledim..

    Ben konuştukça sen yazdıklarımdan bir şey anlamayıp, ya da kasten, lafı çarpıtacak ve yazdıklarımın haksız yazılar olduğunu göstermeye çalışacaksın. Daha fazla tartışmıcam. Yazdıklarım belli yazdıkların belli. Daha fazla bir şey yazmanın da anlamı yok benim için. Benim diyeceklerim bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 7 Eylül 2006; 21:38:06 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Odysseyy

    @yilmaz196

    Sony'i Philips'i ne yapacaksınız diyorsun. Alan bir çok insanın yorumları hep olumlu. Herkesin bildiği gibi ilk taşınabilir kasetçaları üretren firma Sony. Seste ve taşınabilir çalarlarda devrim yapmıştı. Sony Philips diyoruz. Artık dünya markası olmuşlar. Bırakın fanatizmi.

    @argosist

    I-river kullanıcıları devamlı olarak Sony kullanıcılarına çamur atarlar. En iyisi aleti git kendin dene. Beğenirsen al, beğenmezsen alma.. Profesyonel olan insanlar haricinde de kimsenin şu kötü bu kötü yorumlarına bakma. İyi ya da kötü görecelidir..


    TR'de ki Sony fanatizmi asla bitmez. Adamlar artık nasıl oturmuşlarsa, herkeste hala Sony en iyisidir imajı kalmış [kimse üstüne alınmasın ortaya konuşuyorum]. İlk kasetçaları Sony üretmiş ama ilk kaset çaların teknolojisi üzerinden yaklaşık 2o yılı aşkın süre geçti. Firma kendini sürekli olarak yenileyip geliştirmezse Sony'nin bugün ki durumuna gelir. Sony şu anda piyasa da sıkışıp kalmış durumdadır.

    Mp3 piyasasına kim ne derse desin, en büyük atılımı Apple firması iPod'la yapmıştır. Aynı Sony'nin yaptığı gibi. Şu anda da piyasanın iplerini elinde tutmaktadır. Yani 21.yy'ın Sony'si Apple [en azından Türkçesi bu ] Adamlar eleştirdiğimiz yönleri de olsa, adam gibi ürün üretiyorlar.

    Philips'e gelince yıllar geçmesine rağmen hala adam gibi bir mp3 çalar üretemediler. TR gibi 3.Dünya ülkelerinde ki başarılı imajları sayesinde bir şeyler satıyorlar. Eminim ki çoğu kişi, sırf Philips'e ve servisine duyduğu güvenden dolayı ürün aldığı olmuştur. Aynı Renault gibi, adamlar öyle bir zincir kurmuşlar ki, bir Renault alan sırf servisinden dolayı markayı değiştirmek istemiyor. Benzer durum. Dünya markası olmak, her zaman her alanda en iyisi ürünlerin geleceği manasına bence gelmiyor.

    Fanatizm konusuna gelince, benim dikkatimi çeken, senin özellikle Sony'i aldıktan sonra ki mesajlarını okudum, ağzından Sony'den başka bir şey çıkmıyor. En azından ben görmedim Şimdi bunu yanlış anlama; fakat cihazı çok sevmişsin iyi güzel. Bu Sony'i çok iyi yapmıyor. Pazar raporlarını görmüşsündür %1 ya payı var ya yok. Ben cihazı dinlemiş ve test etmiş birisi olarak konuşuyorum

    Sonuç olarak hiç bir zaman kimse sizin kulaklarınıza sahip olamaz. Herkesin duyma yetisi, sesleri algılayışı farklıdır. Senin için süper bas veren cihaz, başkasına sönük gelebilir vb. Eğer imkan varsa [ki ülkemizde pek yok] olabildiğince cihaz dinlemek. En azından alınması düşünen cihazları, bu ses rengi ve yapısı hakkında genel bir fikir verebilir.




  • Bak güzel kardeşim tartışma neden çıktı?Ben genel kabul gören birşey söyliyorum sana,yabancı forumlardada böyle bu diyorum sen nasıl anlıyorsun dediğimi,ilginç.Arkadaş ne demiş orda phlips sony modellerini yazmış bende dedimki bunlardan önce çok daha iyi seçenekelr var,ondan bırakın bunları dedim.Ben sonynin amrkasına laf etmedim,bende biliyorum sonynin iiy bir marka olduğunu,hatta yakın zamanda alacam bravia plazmasından.Ama sen neden olduğunu bilmediğim bir şekilde agresifleşip bana markayı koruyorsun,ya banane markadan babmın oğlu değil hiçbiri.Ben arkadaşı iyi yönde yönlednriiyorum,ister yine alır on dedikelrindne banane.Sen gelmişin bana sonynin ''markasını'' savunuyorsun,konu amrka değilki,mp3 playerlar.

    Ayrıca kaset çaları ta en başta sen bahsettin direkt,benden dolayı değil,bende alaksız olduğunu söyledim,ilk çaları üretemesinin iyi mp3 palyerı olmasıyla ne alaksı var.İlk cdyi philips çıakrdı,şimdi en iyi cdler philipsinmi seni mantığınla.

    Kimseye zvm alın demdim diyorsunda,o fiyat olayınıda yazan sensin ilk.Yani ilginç şekilde konumuzla alaksız şeyleri öne sürdün,tartışma ondna çıktı sonrada bana yıkmaya çalışıyorsun.Sen uyu biraz bence,yorulmuşsun heralde bugün.

    SOny philips şu an için mp3 palyersda ki ''konumuz bu'' ,lider değildirler,daha iyi seçenekelr vardır,mesela ilk seçenekteki 6 gblık sony yerine zen neon var 330 ytl civarına,ben bunu söylüyorum sne olayı markalara getiriyorsun kardeş,boşuna tartışma oldu yani,neyse ben sevmem kırıcı konuşmayı,kırıldıysan kusura bakma ama farklı frekanstan girdin olaya sen hepsi bu.Küsmene gerek yok,böyle forum ortamında olur bu tarz şeyler,gereksiz şeyler bunlar.Bak bugünde kandil zaten Herksin akndili mübarek olsun.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: soundchaser

    quote:

    Orjinalden alıntı: Odysseyy

    @yilmaz196

    Sony'i Philips'i ne yapacaksınız diyorsun. Alan bir çok insanın yorumları hep olumlu. Herkesin bildiği gibi ilk taşınabilir kasetçaları üretren firma Sony. Seste ve taşınabilir çalarlarda devrim yapmıştı. Sony Philips diyoruz. Artık dünya markası olmuşlar. Bırakın fanatizmi.

    @argosist

    I-river kullanıcıları devamlı olarak Sony kullanıcılarına çamur atarlar. En iyisi aleti git kendin dene. Beğenirsen al, beğenmezsen alma.. Profesyonel olan insanlar haricinde de kimsenin şu kötü bu kötü yorumlarına bakma. İyi ya da kötü görecelidir..


    TR'de ki Sony fanatizmi asla bitmez. Adamlar artık nasıl oturmuşlarsa, herkeste hala Sony en iyisidir imajı kalmış [kimse üstüne alınmasın ortaya konuşuyorum]. İlk kasetçaları Sony üretmiş ama ilk kaset çaların teknolojisi üzerinden yaklaşık 2o yılı aşkın süre geçti. Firma kendini sürekli olarak yenileyip geliştirmezse Sony'nin bugün ki durumuna gelir. Sony şu anda piyasa da sıkışıp kalmış durumdadır.

    Mp3 piyasasına kim ne derse desin, en büyük atılımı Apple firması iPod'la yapmıştır. Aynı Sony'nin yaptığı gibi. Şu anda da piyasanın iplerini elinde tutmaktadır. Yani 21.yy'ın Sony'si Apple [en azından Türkçesi bu ] Adamlar eleştirdiğimiz yönleri de olsa, adam gibi ürün üretiyorlar.

    Philips'e gelince yıllar geçmesine rağmen hala adam gibi bir mp3 çalar üretemediler. TR gibi 3.Dünya ülkelerinde ki başarılı imajları sayesinde bir şeyler satıyorlar. Eminim ki çoğu kişi, sırf Philips'e ve servisine duyduğu güvenden dolayı ürün aldığı olmuştur. Aynı Renault gibi, adamlar öyle bir zincir kurmuşlar ki, bir Renault alan sırf servisinden dolayı markayı değiştirmek istemiyor. Benzer durum. Dünya markası olmak, her zaman her alanda en iyisi ürünlerin geleceği manasına bence gelmiyor.

    Fanatizm konusuna gelince, benim dikkatimi çeken, senin özellikle Sony'i aldıktan sonra ki mesajlarını okudum, ağzından Sony'den başka bir şey çıkmıyor. En azından ben görmedim Şimdi bunu yanlış anlama; fakat cihazı çok sevmişsin iyi güzel. Bu Sony'i çok iyi yapmıyor. Pazar raporlarını görmüşsündür %1 ya payı var ya yok. Ben cihazı dinlemiş ve test etmiş birisi olarak konuşuyorum

    Sonuç olarak hiç bir zaman kimse sizin kulaklarınıza sahip olamaz. Herkesin duyma yetisi, sesleri algılayışı farklıdır. Senin için süper bas veren cihaz, başkasına sönük gelebilir vb. Eğer imkan varsa [ki ülkemizde pek yok] olabildiğince cihaz dinlemek. En azından alınması düşünen cihazları, bu ses rengi ve yapısı hakkında genel bir fikir verebilir.


    noktasından virgülüne kadar katılıyorum soundchaser..




  • Ben Sony'e iyi demiyorum. Bunu hala anlatamıcam. İşin Gb kısmı benim için önemli. Ve atract olayı var. 2 katı müzik yükleyebiliyorsunuz. Ben işin bu kısmına bakarak Sony dedim ki 370 ytl'ye aldım... Fiyat performans açısından bana göre en iyi alettir. Ben tutupta 1 gb'lik alete 400 ytl vermem... Ve herkes absolüt değil..

    Ve tekrar ediyorum. Sony fanatizmi yapmıyorum..! Sony iyi ya da kötü de demedim..! Tr'deki Sony fanatizmi de beni ilgilendirmez.. Ben kullandığım aletin markasından önce bana göre iyi yönlerine bakarım. Birinin çıkıp Sony'e kötü demesi o markayı kötü yapmaz.. Sony'e iyi denilmesi de o markayı iyi yapmaz. Kalite görecelidir. Sana müthiş gelen bir alet bana iğrenç gelebilir. Ya da tam tersi.. Sony'nin pazar payı yine beni ilgilendirmiyor. Ben bana göre olan özelliklerinden dolayı aldım. Müzik okuyorum. Kulağımın çok iyi olduğunu idda ediyorum. Ve şunu söylemem gerekirse sesi benim için ortalama.. Aynı bundan bir önce kullandığım Toshiba gibi.

    Ve iPod'a kötü diyenler gözlerini açıp iPod İmparatorluğunu görsünler...

    Ve ekliyorum.. Bir önceki yazdıklarımda Sony iyi ya da kötü demedim.! Dedim ki arkadaş denesin, karşılaştırsın kendisine en uygununu alsın. Ben deseydim ki illa Sony al O zaman FATANİZM olurdu. Ben böyle birşey demedim..! Ben dedim ki birinin çıkıp bir firmaya kötü demesi insanları yanlış yönlendirir. Alacak adam denesin öyle alsın..!




  • tartışmayı alevlendirmek istemem ama çok sık tekrarlanan bir yanlışı düzeltmek istiyorum. walkmen bir sony buluşu değildir. sony telif ödeyerek (ya da tazminat) walkmen patentini satın almıştır... sanırım kendi halinde bir elktronik firmasıydı. bi ara bakarım...buluşlar tarihinde yazıyordu. firma taşınabilir ve kulaklıkla dinlenebilr kasetçalar olarak patent almış... tabii bu bir ayrıntı ama işin doğrusu bu.

    diğer tarafdan sony şu ana kadar network serisinin bir modeli hariç (dikdörtgen eski seri) ses konusunda çok bişey yapamadı. philips de öyle. sanırım bu tip eski firmalar yeni digital teknolojiler kosunda biraz dayatmacı ve muhafazakar davrandıkları için ilk olma fırsatını hep ıskalıyorlar... biraz küçük dağları ben yarattım durumu yani. bu hataya düşmeyen ve kendisini sürekli yenileyen büyük marka ise samsungdur...

    piyasanın kaliteli ürünlerini yapan iriver-cowon gibi firmalar diğerlerinin yanında hacimsel olarak küçük kalsalarda (yok denecek kadar küçük) mp3 piyasasının seri başlarıdır. bir de creative var tabii o ayrı bi kategori, çünkü başka üretim alanları da var...

    konuyu açan arkadaşa tavsiyem ... tam bir fiyat aralığı belirlemesi... creative in neon 5 gb ve micro modellerinin fiyatı düşüyor .... 300 ytl civarına 5 gblık kaliteli ürünler bulabilrsin... (fm radyolu+ses kayıtlı ve iyi sesli)




  • @Yılmaz

    Ben dedim ki karşılaştırsın alsın. Sen dedin ki Bırakın Sony'i Philips'i. + Philips ilk cd'yi buldu diye en iyisini Philips yapacak değil. Ben denesin, karşılaştırsın alsın dedim. Belki beğenecek alacak, belki beğenmeyecek almayacak. Burda böyle yorum yapmamız kötü. Çünkü herkesin kulağı farklı işitebilir. SONY FANATİZMİ YAPMIYORUM. Yanlış anlamayın. Ben sadece markaya denilenden dolayı öyle bir yorum yaptım. Ama biraz ağır kaçtı galiba fanatikmişim gibi göründü.

    Biraz sinirliyim bugün kusura bakma Galiba biraz uyumam gerekecek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 7 Eylül 2006; 22:04:09 >
  • Sony nw-e00x serisinden nw-e002 kullanıyorum ve hiç memnun değilim. 1. si ses limiti var, otopbüste giderken dinlediğinde millet ne konuşuyor rahatça duyarsın. ve bu lanet olası!! limit hala kırılabilmiş değil. 2. si sony'de sonicstage adlı program var. internet kafede yüklerim diyorsan hata yaparsın. sony, yükledikten sonra, reset atmanı istiyor ve internet kafelerde de deepfreeze adlı herşeyi resetden sonra 0 layan program var.
    3. sü, benim ürünü gece dinlediğinde şarkı geçişlerşnde çok fazla hışırtı oluyor. belki benim üründen ama. ben bunun değişimi için müracaat ettim. ve çok uğraştım müracaat için.
    4. sü, istediğin şarkıyı bulmak için en az 15-20 saniyen gider. bilgisayarda düzenleyip atarsın ama o alet kendi kafasına göre albümleri sanatçıları sıralıyor bu da dewli edici bir durum haa playlist özelliği var ama, işe yaramaz. yavaş çalışıyor o playlist özelliği de.

    ekranı, günbeşte hiç görünmüyor.
    bassı yetersiz. equaliserları dandik.
    bu ürünü alma. alacaksan eğer, SAKIN TEKNOSADAN ALMA. nereden alırsan al.
    Teknosa adinin teki. arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu lafı müşteri temsilcisine de saydım. adisiniz, ikiyüzlüsünüz ve yalancısınız diye.

    nw-a1000 alabilirsin. süper alet.
    philips nasıl bi spesifikasyonlara sahip bilmiyorum...
    sakın ama sony nw-e00x serisinin görünüşüne aldanma...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beberia -- 7 Eylül 2006; 23:30:01 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.