Şimdi Ara

yardım edin hangi 5.1 almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar forumda bu konu ile ilgili yüzlerce mesaj okudum ama kafam karıştı. benim tv de optik ve kulaklık olarak iki ses çıkışı var. optik girişli 5.1 almaya kalkınca iş ev sinema sistemine dönüşüyor ki bende o kadar bütçe yok. dolayısıyla kulaklık çıkışından ses almam gerekecek. şimdi benim istediğim şu: ben logitech z506 logitech x540 yada logitech x 530 almak istiyorum bütçeme uygun olduğu için. bunlardan herhangi birini aldığımda tv nin kulaklık çıkışına nasıl bağlarım. bir aparat gerekiyor mu. eğer aparat lazımsa kutusundan çıkıyormu. ve en çok merak ettiğim 5 hoparlörden de sesi nasıl alırım. (5 hoparlerden ses gelsin yyeterli gerçek 5.1 ses olmasından bahsetmiyorum. 5 inden de gelsin yeterki) bağlantı ve aparatlarla ilgili foto koyarsanız sevinirim. çünkü kırsal kesimde yaşadığım için her şeyi internetten tek seferde almak istiyorum. kargo buraya gelmiyorda hepsi için ayrı ayrı yol parası vermeyelim durduk yere. cevaplarsanız çok sevinirim bu hafta birini alacağım artık.







  • Alttakine benzer bir aparat lazım ama çevresel ses almadıktan sonra neden böyle birşey istiyorsun? Bu şekilde sesi sadece çoğaltır, hatta belki kalite kaybı bile olabilir.

     yardım edin hangi 5.1 almalıyım
  • şu an için bütçem sınırlı olduğu için sadece 5.1 kullanacağım. elime para geçince provision diye bi aygıt var onu almak istiyorum. zaten internetim de kotalı film indiremyorum. 5.1 almışken her uydudan ses gelsin istiyorum çevresel olması şimdilik önemli değil. heves işte. bu arada yukarıdaki resimdeki aparatın adı nedir. ayrıca logitech z506 nın youtube de videolarını izledim telefonların kulaklık çıkışına takıp 5 uydudan da ses alıyorlar. sadece tek yeşil kablo ile.
  • tv de opitik çıkışn varmış 5+1 dijital bir sistem al daha mantikli hiç ugrasmazsın ses kaybında olmaz
  • tv de optik çıkış var ama optik girişli sistemler çok pahalı günlerdir bakıyorum herkes bu konudan muzdarip. optik giriş olunca iş ev sinema sistemine dönüyor ki o noktada benim bütçem yok.
  • yukardakı kablo işi görür ozaman kabloyu tarif edebilirsin tekli olan kısmı erkek stereo 3,5mm diye geçer diğer 3 grup ise aynı şekilde stereo dişidir. oda 3,5mm dir. yani 3 girişli streo kabloyu tek cıkışı cevircek
  • evet yukarıdaki kablo gayet iyi
  • ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. bu arada hepsiburada a güzel bir indirim vardı ve dayanamayıp z506 siparişi verdim az önce. ayaklık hediyeli kargo ile birlikte 149 tl. bundan iyisi şu an hiç bir sitede yok. sistem elime geçince hangi aparatlar lazımsa bi şekilde onları da temin edeceğim. pllayvision aygıtı çok övgü almış garantisi de var almayı düşünüyorum maaş yatsın hele.
  • z506 almanızı tavsiye ederim hocam
  • aldım kullanıyorum ilk fırsatta playvision da alacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LUZz

    Alttakine benzer bir aparat lazım ama çevresel ses almadıktan sonra neden böyle birşey istiyorsun? Bu şekilde sesi sadece çoğaltır, hatta belki kalite kaybı bile olabilir.

     yardım edin hangi 5.1 almalıyım


    bu kabloyla nasil 6 kanal ses alacaksiniz anlamadim o kablo ile iki kanal sesi 6 kanala dagittirsiniz ancak sizin ihtiyacaniz ayni o kablonun bir ucu 3.5 mm diger ucu rca kablo ama toplam 3 kablo olacak ses kartinizin ses cikisini 6 kanala ayarlayip ses cikisi haricinde microfn girisi de ses cikisi olcak ses girisi de 2 kanal olacak resimde kablodan size 3 adet lazim
     yardım edin hangi 5.1 almalıyım




  • 6 kanal ses alınmaz zaten, steryo sesi 5.1 sisteme dağıtır, kablo doğru yani.
  • tabi sadece 6 kanaldanda ayn sesi istiyorsa yeterli
  • durum aynen öyle. ben aynı sesi 5 hoparlörden alsam yeter diyorum şimdilik. ayrıca ses kartı mikrofon girişi falan demişsiniz mesajımın en başında da belirttiğim gibi ben bu ses sistemini lcd tv de kullanacağım. daha sonra param olduğunda (ayın 15 i) playvision decoder alacağım lcd tv nin optik çıkışından ses alacağım.
  • Z506 nın bası beş para etmez.Keşke Edifier alsaydın.
  • valla kardeş bass bana yeterli geldi kaldı ki yarıya kadar açıyorum koltuklar titriyor. ama diğer uydular biraz yetersiz geldi sanırım tv nin kulaklık çıkışından aldığım içindir. tabi tv nin sesini 100 üzerinden 15 açıyorum. daha çok açsam onlar da bağırır. kamu lojmanında kalıyorum duvarlar ince komşuları rahatsız etmek istemem. zaten playvision decoder aldığımda da sesi açmayacağım. çevresel ses oluşsun yeter bana.
  • evet arkadaşlar üstteki 3 dişi bir erkek olan aparatı aldım ve taktım. bütün uydulardan ses geliyor. tabi hepsinden de aynı ses geliyor. şimdi sırada playvision decoder var onu alıp optik çıkıştan ses alacağım İnşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.