Şimdi Ara

Yardım Edin ilandaki araç alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet başlıkta da bahsettiğim üzerehttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2011-1.2-doch-motor-i20-706236246/detay bu ilandaki araç alınır mı ? Araçlardan pek anlamadığım için yorumlarınız benim için çok önemli.



  • Bu tarz piyasa fiyatının altında yazılan araçlarda sıkıntılar olabiliyor. Bak mesela önceki kasası getzlerin bile en kötüsüne 33 binden kapı açıyorlar temizleri 40 a kadar çıkıyor.

    Kısacası kimse aptal değil, adam oraya arabayı koyduysa piyasasına bakmıştır. Aynı arabaya 50 kişi 42 bin yazmış, bu hayrına 35 e vermeyecek.
  • Araç ilanını inceledim alınabilir duruyor. Arabaya gelince aynı aracı Aralık aynından beri kullanıyorum 2011 model 1.2 Mode paket. Araçtan memnunum ama ne aldığınızı bilmeniz gerekiyor 1.2 benzinli araç ve ona göre gidiyor rampalarda sık sık vites küçültmeniz gerekir.
    Artıları lpg taktırdım çok çok ekonomik uzun yolda 0,20 kuruşlar görüyorum, bagaj sınıfına göre fena değil, iç hacim yeterli özellikle ön konsol genişliği çok iyi. Kaza yaşamadık çok şükür ama hyundainin Avrupa pazarı için tasarladığı bir araç sağlamlığı iyi diye biliyorum kaza testleri başarılı. Ayrıca belirteyim koltukları bana çok rahat geliyor çok araba kullandım yüksek fiyatlılarda dahil ama bu çok hoşuma gitti. Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.