Şimdi Ara

Yardım!!! İndirme hızım çok hızlı ama videolar dolmuyor sitelere çok yavaş giriyor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sorunum üstte yazdığım gibi. indirme hizim 700-900 arasında şuan. ama sitelere girerken çok yavaş giriyor. hatta öyle ki kraloyunda ki oyunları bile açmıyor neredeyse. çok zor açıyor. videoları açarken aşırı geç dolduruyor . sorun neden kaynaklanıyor acaba ?
    superonline kullanıcısıyım ve kotayı doldurmadım zaten doldurmuş olsam indirmeyi o hızla yapmazdı... pc ye de 30 dk önce format attım ama düzelmedi :S



  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykutyavuz_89

    sorunum üstte yazdığım gibi. indirme hizim 700-900 arasında şuan. ama sitelere girerken çok yavaş giriyor. hatta öyle ki kraloyunda ki oyunları bile açmıyor neredeyse. çok zor açıyor. videoları açarken aşırı geç dolduruyor . sorun neden kaynaklanıyor acaba ?
    superonline kullanıcısıyım ve kotayı doldurmadım zaten doldurmuş olsam indirmeyi o hızla yapmazdı... pc ye de 30 dk önce format attım ama düzelmedi :S

    http://forum.donanimhaber.com/m_66358536/mpage_3/key_/tm.htm




  • ya arkadaşlar yeri değil belki ama ben superonline fiber üyesiyim 3 4 ay oldu.. bana taahhüt edilen tarife fibernet 20mb hızında fakat internet hızım 10 mbt yi geçmiyor bunun sebebi ne olabilir. müşteri hizmetlerini aradim bana 10mb lik fiber netiniz var 20 ye yükseltemeyiz gibilerden birşeyşer dediler.. kafam karişti fazla üstüne olmadim sonra akıma geldi net sayfalrından 10mb lik fiber internet paketlerinin olmadigini gordum bu neye bagli olarak benim hızım bu kadar düşük bilgisi olan varmıdır..
  • modem deki mtu değeriyle alakalı olabilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_60047782/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.