Şimdi Ara

yardım - iphone 5s 10.2(jb) shsh2 ile 12.1'e yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba. 5s ios 10.2 jb'li cihazım var. daha önce 12.1 ve 12.0.1 sürümlerinin shsh2 kayıtlarını aldım. 10.2'den 12.1'e temiz kurulum yapıp sonrasında ise JB yapmak istiyorum. internetten biraz baktığımda sep uyumluluk diye bir konudan bahsediliyor. zateb telefonum 5s 10.2 olduğu için bu sep meselesine uyuyor gibi ama yine de tam çözemedim bu sep olayını. linki;(https://www.jailbreaktr.com/konular/surum-yukseltme-dusurme-sep-uyumluluk-listesi.4915/) restore için kullanılacak araçlar ise Futurerestore ve irestore gibi araçlar çıktı karşıma. şimdi sizlere bir kaç sorum var.

    1) verdiğim bilgiler ile ios 10.2'den(jb)'li 12.1'e geçiş yapabilir miyim(yeni bir iphone olarak yani temiz kurulum ile)?
    2) sep uyumluluk konusu sıkıntı oluşturur mu?
    3) 12.1'e restore için hangi aracı kullanmalıyım? futurestore, irestore vs.
    4) bu konuların anlatıldığı güncel güvenilir bir sayfa var mı?
    5) dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı?

    şimdiden teşekkür ederim.







  • nonce set(iOS 10 için v0rtexnonce) + güncellemek istediğiniz sürüme ait shsh2 dosyası + güncellemek istediğiniz sürüme ait ipsw dosyası + 12.3 sep + 12.3 baseband + 12.3 buildmanifest
    https://github.com/s0uthwest/futurerestore
  • Konu biraz eski kalmış ama ben yine de yazayım. Futurerestore ile iOS 12'ye geçmenizi tavsiye etmem, çünkü fortnight hatası hala mevcut. Yani FR'yi kullandıktan 14-15 gün sonra (Cihazınızda da parola ve Touch ID kullanıyorsanız) telefonunuzu kapatırsanız (Olur ya, belki şarjınız bitti) tekrar açtığınızda bir yeniden başlatma döngüsüne girer. Çözümü de ya iCloud ile silmek, ya da tekrar FR kullanmak, ki onun için de daha önceden noncenuzu ayarlamış olmanız gerekir. Bu sorunla karşılaşmak istemiyorsanız FR ile 12.1'e geçtikten sonra problem çözülene kadar parola ve Touch ID kullanmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.