Şimdi Ara

Yardım! Laptopun Ekran Kartı Değişti Artık Sadece Güvenli Modda Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bundan 6 hafta önce zaman zaman laptopdan ses geliyordu ve gorüntü gelmiyordu sonra sesde yok olunca yazıcıoğlunda bir teknik servise götürdüm ve ekran kartının değişmesi gerektiğini söylediler ve değişti değiştikden sonra ilk 3 hafta gayet sorunsuz çalıştı ama son 3 gündür windows vista yuklenme asamasında hata veriyor ve ilk acılısta laptopun markasının gozuktugu zaman bazı yerleri silik gözüküyor ve hatadan sonra sadece güvenli modda açılabiliyor ve güvenli modda ekran kartını görmüyor ama aygıt yöneticisinden ekran kartı gözüküyor bu arada ekran kartı değiştikten sonra laptopun elektrikle bağlantısını kesene kadar(laptop kapalıyken bile) hiç durmayan bir de fanım oldu sizce sorun ne olabilir







  • Aşırı ısınmadan dolayı fan calismis ama ekran kartinizi sogutamamis anlasilan. arkadaslarin degistirdigi ekran kartida ayni sekilde yalanlarda. kendilerine goturun 3 haftalik mi sizin ekran kartiniz diyip yenisini isteyin bence...
  • Götürdüğün teknik serviste yapılan işlem büyük ihtimalle aşağıdaki gibi bişey,

    Ekran kartın değişmemiş sadece tamir edilmiş.Ekran kartı değil cipi var zaten. Çip değişimide 250 tl den başlar. Oyun oynuyorsan ve laptop çok ısınıyorsa ekran kartında bahsettiğin gibi bir hata oluşur.
    Ekran kartında ısıdan dolayı korozyon oluşur ve görüntün gider.

    Götürdüğün serviste ekran kartını flaxlama tekniği ile tamir etmişler ve tekrar ısınma problemi olmasın yada daha az ısınsın diye fanı termostattan ayırıp sürekli çalışır hale getirmişler.

    Bu nedenle fanın sürekli çalışıyordur. Eğer sen yine oyun oyunuyor, uzun süreli film izliyor yada ağır grafik programları ile çalışıyorsan ekran kartın tekrar aynı hatayı vermiş olabilir.

    Güvenli modda zaten ekran kartın tam performansla çalışmaş. basit vga modunda çalışır.

    Bizde ankarada teknik servis hizmeti veren bir firmayız. hergün senin bu bahsettiğin sorunla şehir içi ve diğer şehirerden gelen 4-5 notebook oluyor. Dilersen probleminin çözümü için bilgisayarını bize gönderebilirsin. Yada 0312 435 00 99 nolu telefondan teknik servisimizle görüşebilirsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.