Şimdi Ara

Yardim lutfen.. Incorrect SIM.This iPhone must be used with an approved SIM 1.1.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Incorrect SIM.This iPhone must be used with an approved SIM 1.1.2 :(

    arkadaslar 1.1.2 kirma rehberindeki adımları uyguladiktan sonra turbosim ile sim kartımı telefona taktıgımda bu hatayi alıyorum..Aynı işlemi daha önce 1.1.2 iphone ile denedigimde boyle bir problem olmamişti.iworld u kurup turbosim ile sorunsuz calistirmiştim.. bu hatanin çözümünü bilen var mi ? baska sim kartlar ile de denedim fakat aynı..



  • cozumu bilen yok mu ?
  • sim kartınız 64 kb olmalı değil ise ondandır
  • diger kırdıgım 1.1.2 telefonda turbosim ile boyle bir problem yapmamişti.. kafam karıstı dogrusu..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: extremebjk

    Incorrect SIM.This iPhone must be used with an approved SIM 1.1.2 :(

    arkadaslar 1.1.2 kirma rehberindeki adımları uyguladiktan sonra turbosim ile sim kartımı telefona taktıgımda bu hatayi alıyorum..Aynı işlemi daha önce 1.1.2 iphone ile denedigimde boyle bir problem olmamişti.iworld u kurup turbosim ile sorunsuz calistirmiştim.. bu hatanin çözümünü bilen var mi ? baska sim kartlar ile de denedim fakat aynı..


    Telefon baseband versionu nedir? 04.02.13_G mi 04.03.13_G mi? Hangisi?
  • xman958 : versionu 04.02.13_G
  • jailbreak işlemini yanlış yapmışsın banada aynısı oldu 1.1.1 deyken 1.1.2 için olanın yükleyince sorun çözüldü ama sen yinede iyi biren birinden öğren bende yeniyim bu konularda
  • turbo simlerin uzerlerindeki o ufak chip e yuklenen ICCID diye bir numara var

    sonundan da anlasilacagi gibi bu bir ID numarasi ve butun iphone larin database (zihninde) bu AT&T ICCID i var ve onu bulamadiginda bu tip hatalar verebiliyor (kesin bundan denemez , ama bi olasilik)

    donem donem insan hatasindan oturu bu ICCID lar yanlis yazilabiliyor , bu da sebep olabilir , turbo sim i aldigin kisi ya da yere gotur , degisigi ile denesinler

    bu vesile ile yapilan sey su .. turbo sim uzerindeki connektorler ile suan kullandigimiz sim kartindan bilgileri aktariyor , sadece o ICCID e gelince bizim operatorlerin deil de AT&T nin ICCID ini yukluyor ve telefon aciliyor

    turbo simlerin bizim iki sim karti takip telefonu restart edince diger sim karta geciren aparatlardan hic bir farki yok aslinda ehu
  • tamam farklı bir turbosim ile denicem.. jujuuu,ssyusufss,xman958,belmont... hepinize tesekkurler.
  • Merhaba ark.lar, benim tel. 1.1.2 ve stealthsim ile kirdim. Simdi soyle bir sorunum var. Avea 64 kb lik kart ile sorunsuz calisiyor ancak Turkcell ile calismiyor. Once kartim eski oldugu icin diye dusundum ve gittim 64 kb lik yeni bir kart aldim. ama onda da calismadi hatta bir ark.imda da calismadi. sorun neyden olabilir. Acaba tel. numaralarinin cok onceden alinmis olmasi bunda etkili olabilir mi? ya da ne yapmak gerekiyor. Sanirim benim numaram Trcell in seri 1 indenmis ve ben bundandir diye dusunuyorum. Bilen varsa yorum yaparsa sevinirim. :) :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vebali mantar

    Merhaba ark.lar, benim tel. 1.1.2 ve stealthsim ile kirdim. Simdi soyle bir sorunum var. Avea 64 kb lik kart ile sorunsuz calisiyor ancak Turkcell ile calismiyor. Once kartim eski oldugu icin diye dusundum ve gittim 64 kb lik yeni bir kart aldim. ama onda da calismadi hatta bir ark.imda da calismadi. sorun neyden olabilir. Acaba tel. numaralarinin cok onceden alinmis olmasi bunda etkili olabilir mi? ya da ne yapmak gerekiyor. Sanirim benim numaram Trcell in seri 1 indenmis ve ben bundandir diye dusunuyorum. Bilen varsa yorum yaparsa sevinirim. :) :)

    Bu hatanin telefon numarasi ile ilgisi yok tabiki. Stealthsim'in hatasi. Hepsi oyledir demiyorum ama sizinkinde olabilir.
    Iyi bir turbosim her kart ile calisabilmeli. V1 V2 32KB 64KB hepsi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.