Şimdi Ara

Yardım!!! Mondial 150 ZC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum motorlar hakkında fazla bi bilgim yok hatta hiç yok diyebilirim. Kaldığım yer ile okulumun arasında 4-5 km'dir. Alcağım motoru sadece okula gidip gelmek amacıyla kullanıcam yani demek istediğim hız yapmak gibi bir tutkum yok. Mondial 150 ZC modelini almayı düşünüyorum. Bu modele sahip arkadaşlar motorlarında sevdikleri ve sevmedikleri yanı yazarlarsa çok sevinirim. Ayrıca şimdi alcak olsa bu motoru alırmıydı veya hangisini alırdı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Tavsiyem Fazla CC,li Motorlara Bakma Yani 150,lik Sana Göre Degil Hız Ve Gidecegin Yolu Düşünürsek 100,lük Yada 125,liklere Bak
  • Bana önerebileceğin motor varmı acaba?? 2000- 2500 ytl gibi
  • Mondial 125 MT
    1,690 YTL
     Yardım!!!   Mondial 150 ZC



    Keeway Arn 125
    2,290 YTL
     Yardım!!!   Mondial 150 ZC


    Tabi Bunlar Benim Görüşüm Ama Diger Arkadaşlarda Görüş Belirteceklerdir
  • bende de Arn 125 var. gayet güzel ikinci el aldım 4500 km deydi. ikinci el fiyatları düşük ve çok temiz motorlarda bulmak mümkün. bütçene göre sıfırını alabilirsin ama bence ikinci el az km yapmış bi motor mantıklı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: heroinler

    Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum motorlar hakkında fazla bi bilgim yok hatta hiç yok diyebilirim. Kaldığım yer ile okulumun arasında 4-5 km'dir. Alcağım motoru sadece okula gidip gelmek amacıyla kullanıcam yani demek istediğim hız yapmak gibi bir tutkum yok. Mondial 150 ZC modelini almayı düşünüyorum. Bu modele sahip arkadaşlar motorlarında sevdikleri ve sevmedikleri yanı yazarlarsa çok sevinirim. Ayrıca şimdi alcak olsa bu motoru alırmıydı veya hangisini alırdı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


    Scooter konusunda arkadaslar tercihlerini belirtmişler ancak ben o paraya daha kaliteli Japon bir 2. el almanı tavsiye ederim. Söyle düşün gidiş 5Km Geliş 5km yani günde toplan 10 Km, 1 ayda 300km yapacaksın bunun yagmuru karı var , bir kere kesinlikle kücük tekerlekli motorsiklet alma. Engin arkadas 150 fazla gelir demiş ama 150 ile 125 arasında matah bir fark yoktur. Hatta bulabilirsen 200 lük bile alabilirsin yüksek beygir ve cc deki motorsiklete yüklenmessen hem cok az benzin yakar hemde cok uzun ömürlü olur. Hayırlısı olsun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.