Şimdi Ara

Yardım: PS3 Kolu ve Logitech F710

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar...

    PS3 Konsolum var, oyun hastası değilim, daha çok oğlum oyalanıyor. Konsolla birlikte gelen kol bozuldu, bir arkadaşın tavsiyesi ile Logitech F710 aldım. Taktım, çalıştırdım, ancak;

    1- Vibrasyon çalışmıyor, normalmi?

    2- 3-4 Oyun denedim, bazı oyunlar normal ama bazı oyunlarda (God Of War Ascension ve Uncarted 3) sol taraftaki tuşlar ile minik kolu işlevi ters oluyor,yani tuşlar ile yürüyor kol ile silah seçiyor. Oyun ayarlarından düzeltemedim, bir yolu varmı?

    Bu sorunlar düzelmiyorsa açıkçası boşa almış olacağım.

    3- Orjinal kolu tamir eden bir kaç kişi buldum netten, Deneyen varmı, güvenilirmidir, kimi tavsiye dersiniz?

    Teşekkürler...



  • merhaba,maalesef f710 şuan ps3 de sıkıntılı,daha önceleri sorunsuzdu,sanırım ps3 ün aldığı güncellemelerle ilgili bu.titreşim çalışmıyor,the last of us gibi oyunlarda kullanılan sixaxis özelliği kullanılamıyor,bazı tuşlar bazı oyunlarda ya hiç çalışmıyor veya yerleri mantıksızca karışıyor,nişan almak istendiğinde,analoğu sağa çekince sürekli sağa,sola çekince sürekli sola ilerliyor.yani nişan almayı imkansız hale getiriyor.
    orjinal kol tamiri yapılabiliyor,ancak parçalın tümü yan sanayi,tamir olsa bile nekadar stabil çalışır bilinmez ve istenen tamir ücretleri de az değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.