Şimdi Ara

(Yardım) Şarjımı %83den yukarıya çıkaramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, kasım ayında 5.0 andtoid işletim sistemi ile gelen rev 3 sony xperia marka m5 model arızalı telefon aldım.

    Telefonun arkasını kırdığım için garanti dışı kaldı. Telefon kendi kendine kapanıyordu. Telefoncuya gittim batarya drğişimi yaptırdım o sorunu çözdük. Şuan güncrlleme ilr marshmallow geldi 6.0 olataktan..

    Şarj konusuna gelince sorunum, telefon sabaha kadar şarjfa kalmasına rağmen yüzde 100 olmuyor. 81-83 te kalıyor. Hala şarj oluyor olarak gösteriyo. Telefonum tam dolmasına 1 saat 18 dakika kaldı yazıyor. Ama şarj olmuyor. Önerebilcrğiniz birşey var mı? Ve şarjım çok çabuk bitiyor.
     (Yardım) Şarjımı %83den yukarıya çıkaramıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan099 -- 7 Ağustos 2016; 22:56:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • erhan099 E kullanıcısına yanıt
    Xperia M5 zaten sorunlu bir cihaz. Sizin yapabileceğiniz tek şey servise veyahut telefoncuya vermek.
  • Swevise veremiyorum. Batarya değişimi için verdiğimde arka camı çizik diye 602 TL para istediler. Benim için büyük bi para bu. Şuan 600 TL ye sıfır bu cihazı vercem deseler alırmıyım onu bilr bilmiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhan099 E kullanıcısına yanıt
    Alt tarafı batarya değiştireceksin niye 600 lira istiyorlar anlamadım. Sordunuz mu niye böyle bir fiyatlandırma var diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sordum. Cihazın arkasını çevirdiğimizde kamera sol tarafta kalıyor. Sağ üst çapraz şekilde çatlak var. Çatlak olduğu için garanti kapsamına girmiyormuş. Ama incelediklerinde Bluetooth, anakart , batarya , ekran , kasa, kamerasında arızaları varmış. Sadece 1 tanesini değiştiremiyorlarmış hepsini değiştirmeleri gerekiyormuş. (Yani bi tane garantisiz ürün geldi ben buna geçirebildiğim kadar geçireyim dediler.)

    Sadece gittim bataryayı değiştirttim 65 TL verdim telefoncuya ne açılıp kapanma sorunu var ne ısınma sorunu nede dokunmatiğin basmama sorunu. Hepsi bataryaymış yani. Ama sıkıntım 83ten yukarıya çıkmıyo. Dün nasıl olduysa akşam taktım sabah olunca %100'ü görmüştü. Çıkarır çıkarmaz 99a düştü. 91e kadar hızlıca indi. Sonra daha yavaş bir şekilde normal seyirinde kullandım. Ama bugün şarja taktığımda yüne %81'i geçemedim. 79 - 83 arasında takılma yerleri değişiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.