Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacı olanlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.losev.org.tr

    Amacımız

    LÖSEV' i kurmaktaki amacımız; lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanısıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir.

    Türkiye'de her yıl 1000-1200 yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıkıyor. Bu durum bazen dar bütçeli ailelerde ebeveyni lösemili çocuk ile diğer çocukları arasında seçim yapmaya kadar zorluyor. Bu sebeple vakfımız gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde, gelir elde etmenin yanısıra, lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.


    Nasıl yardım edebilirsiniz:

    http://www.losev.org.tr/v2/tr/content.asp?ctID=428


    Gönüllü Üyelik:

    http://www.losev.org.tr/v2/tr/content.asp?ctID=539&RecID=3788

    Çevremizde yardıma ihtiyacı olan insanları görmekte güçlük çekenlere göstermeniz dileği ile...







  •  Yardıma ihtiyacı olanlar!


    "Okuldaki örnek davranışları ve akademik başarıları sebebiyle İstanbul Lösemili Çocuklar Evi ziyaretini gerçekleştiren öğrencilerimizi takdir ediyor örnek davranışlarının ve başarılarının devamını diliyoruz" temennisiyle bu güzel davranışa vesile olmak istedik.

    İSTANBUL LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR EVİ'ne bir ziyaret düzenledik. Burada hastalığı yenen ama hâlâ gözetim altında olan çocukları; çocuklarımız ziyaret ettiler. Gönül bağı kurulduğu gibi aynı zamanda da bu kutsal görevin bayraktarlığını ve sorumluluğunu öğrencilerimize aşılayabildik. Lösemili çocuklarımızın fedakar annelerinin duaları ile onların da gönüllerini hoş etmenin verdiği gururla döndük.

    Öğrencilerimiz dönüşlerinde kampanya ve yardım etkinlikleri için girişimlerde bulunmaya başladılar.

    Albüm:
    https://picasaweb.google.com/velimeseio2010/IstanbulLosemiliCocuklarEviZiyareti#

     Yardıma ihtiyacı olanlar!


     Yardıma ihtiyacı olanlar!


     Yardıma ihtiyacı olanlar!


    Bu ziyaretimizin olumsuz etkilerini de düşündük tabi. Bu nedenle 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz ile ziyaretimizi gerçekleştirdik. Ziyaret öncesinde lösemi hakkında yansılar eşliğinde seminerlerimiz oldu ve hastalık hakkında ön bilgi sahibi edindirdik öğrencilerimizi.

    Bilinçli insanlar olmaları hususunda ve sağlık sorunlarına bakış açılarını olumlu yönde değiştirmek için elimizden geleni yaptık. Orada da gördük ki öğrencilerimiz arkadaşlarına acımadılar aksine onların bu büyük tedavi başarısını takdir ettiler ve el ele vererek yardıma muhtaç diğer kardeşlerine nasıl yardım edebileceklerini öğrenmek istediler.

    Siz ne zaman lösemi ile savaşan çocuklarımızı onların mukaddes ailelerini ziyaret edeceksiniz?




  • Bu cocuklara, Somali'de acliktan olen zavalli cocuklar kadar neden onem vermedik?

    Nedir aradaki fark? Panzerlere ayrilan 100 milyon lira bu cocuklara neden harcanmadi?
  • @ castorpollux

    Bir süredir sizi göremiyordum ve sizin açtığınız eski konuların yukarı çıktığını görünce daha çok merak ettim ve güzel bir konu ile geri döndünüz inşallah iyisinizdir. Bu açtığınız konu aslında çok önemli ama malesef medyada yer bulamamakta. İnşallah sizin aracılığınız ile bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

    @El Fuego

    Aslında somalili çoçuklardan hiçbir farkı yok bu çoçuklarında gereken önem veriliyor !? Aslında doğru söylemek gerekirse hangisi gündemde ağır basarsa yani insanların dikkati çekilirse önem veriliyor. Sanırım buda dünyanın yapısından kaynaklı. Başka bir konuda Kapitalizmi konuşurken aslında bu ideninde nereye gittiğini buradan görebiliriz...
  • LOSEV'in SMS kanaliyla bagis toplama imkani var mi? Varsa ve yazarsaniz iyi olur. Hatta yonetimden konunun sabitlenmesini ve forum anasayfasinda goruntulenmesini talep etme hakki da dogar.

    Ufacik cocuklarin icin icin erimesini gormek kadar da zor bir durum yoktur. Muhalefet edilecegini sanmiyorum.
  • türk insan yardım etmesini bilmiyor maalesef.
    Duygudan önce mantıgını bir türlü kullanamıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.