Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar . Ben 17 mezunuyum. Lise boyunca evi geçindirme derdinden pek derslere bakamadım. Fiziği sevmiştim onu yaptım bir tek ve 2017'de 270bin gibi bir sıralama elde ettim. Çalıştığım halde heyecana gitti.
    17'de aralığa kadar çalışıp anca toparladığım para ile kitap dersane işini hallettim ama gittiğim dersaneye lanet olsun hocalar yeni mezun derslere gelmiyorlar maaş sorunları diye diye o senem de yandı ve tyt 120 ayt 87k geldi.

    Mecburen yazıp gittim artık eve yüktüm. Geldiğim bölümde okuyanları gördükçe kötü oluyorum, soğuyorum.

    Kafamda bu sene çalışıp ne yapabileceğimi görmek ve eğer yaparsam da hamda güzel bir şeyler seneye direk sınava çalışmayı düşünüyorum. Bu da 3 sene yapıyor.

    Sizler ne diyorsunuz? Az çok durumumu anlamışsınızdır.
    Aranızda bu tarz bir şeyler yaşayan arada kalan olduysa tavsiye, öğüt beklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yok mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane konusunda yaşadığın sıkıntının aynısı bende yaşadım ve seni haklı buluyorum bu konuda.Bende 2. mezun seneme kaldım aileden çok baskı yedim işe gir çalış ya da bi yer yaz git oku diye baskı yapıp durdular ama dayandım tekrar hazırlanıyorum bir de kendi dershane paranı kendin çalışıp çıkardığın için kendinle gurur duymalısın :) tekrar dene şansını sende başaracak o azmi görüyorum.
  • kimanuel kullanıcısına yanıt
    Çomü gibi saçma bir yere geldim İstanbul dan. Keşke yazmasaydım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sene kaybını sorun etmeyin ve çalışın. denemeden bilemezsiniz sonuçta. 10 sene sonra dönüp baktığınızda keşke 3 senem gitseydi de şuan istediğim yerde olsaydım demezsiniz belkide. ben de şuan hem üniversitede okuyorum hem de sınava hazırlanıyorum. tek avantajım 2017 de yerleştiğim için okul puanımın gelecek olması. malum 3. sene olduğu için bu yıl daha deneyimliyim ve deneme üzerinden gidiyorum. hem okul derslerini hem de üniversite sınavını halletmek zor ama imkansız değil. zamanınızı iyi değerlendirin.
  • 16 mezunu olarak bir şeyler söylemek isterim.



    Bu sene kaybı meselesine çok takan var bizim ülkede. Dert etmeyin hocam. 1-2 senem gitmesin diye istemediğiniz bir bölümde okumaya devam etmeyin. Önümüzdeki 6 ay boyunca üniversite kütüphanesinde güzelce hazırlanın derim sınava.



    Hayatta bazı talihsizlikler yaşıyoruz hocam. Geleceğimizi daha iyi bir hale getirmek için bir iki senemiz feda etmiş oluruz alt tarafı. Karşılığında çok daha iyi şeyler alırız emin olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.