Şimdi Ara

yardıma ihtiyacım var ustadlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm bende panasonic sc-ht520 ev sinema sistemi var.sistemin anfisi wooferin içinde 11kglık bi woofer kabini var benim sorunum anfi çünkü woofer çıkışı çok zayıf berbat bas alıyorum küt küt ses uğultulu bişi işte bu anfinin woofer devresi değiştirilirmi sadece woofer devresi diyorum çünkü diğer ses çıkışından memnunun gayet berrak ses alıyorum. anfi devre değiştirme işi bazı ustadlarımız kendileri devre yapıyolar fln diye el yapımı bişe yaptırabilirim diye düşündüm. yani cihazın orginal anfisini iptal etmeden sadece woofer devresi değiştirmek mümkünmüdir acaba...bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. sistemin resminide koyuyorum.

     yardıma ihtiyacım var ustadlar.







  • yardım edicek kimse yokmu arkadaşlar...
  • Konuyu Yanlış bölümde açmışsın!

    Ayrıca Sadece anfiyi değiştirmek çözüm değil. Çünkü Anfiyi güçlendirdiğin zaman Woofer'i de değiştirmen gerekir. Bunun yerine Ayrı bir Subwoofer alarak sistemine bağlayabilirsin.

    Saygılar...


    quote:

    Orjinalden alıntı: d_e_i_z_z_0_6

    yardım edicek kimse yokmu arkadaşlar...
  • sistemde woofer çıkışı fln yokki ayrı bi sub takim bunu daha önce bende düşündüm ve dvd de sadece ses çıkışı olarak line out çıkışına aktif sub taktım ama bu çıkış bass ses ve tiz içerdiği için wooferdan bütün sesleri aldım oda rahatsız edici oldu tabi...ayrıca anfiyi güçlendirirsen woofer ıda değiştirmen lazım demişsin haklısın fakat woofer sorun deil elimde ayrıca pıoneer pasif woofer var.. benim için önemli olan anfi acaba orjinal anfi iptal edilmeden sadece woofer devresinin tüpü fln mı değişir neyi değişir pek bilmiyorum ama bu işlerle uğraşan bir çok ustadlar var yardımcı olurlarsa çok sevinirim.gerçi anfi iptal edilmeden yani diğer ses kanalları iptal edilmeden sadece woofer devresi sökülüp yerine güçlü ve derinden bas verebilen anfi devresi monte edilebilirmi bilmiyorum ama bi ümit yorumlarınızı bekliyorum saygılar...
  • Anfinizde veya sub uzerınde değerleri yazıyormu ? Anfiye bağladıgımda bas cok kotu dıyosun basın mı arızalı yoksa sıstem anfısımı yeterlı gelmıyor bılemıyecegım anfi yetersizce bence daha temız bır bas alman için bası buyutmayı hıc dusunme zaten .ama en temızı sıstemı değiştirebılıyorsan komple değiştir.
  • bas hoparlöründe sorun yok sistemin anfisinin woofer çıkışı malesef çok zayıf bu arada blgileriniz için teşekkürler. keşke dediğiniz gibi elden çıkarmak kolay olabilse sizde biliyosunuz zamanında o kadar para verip alıyoruz sistemleri şimdi ben sistemni satıyorum desem ya kolay kolay taliplisi çıkmıcak yada ölü fiyatına gidicek yanlışmıyım!
  • Bağlantı noktalarını ve şeklini bilmiyorum sizin kolonlarınızın ve bas sisteminin ancak anfiyi değiştirme şansınız mevcutmu yani hoparlörler normal avr dediğimiz ev sinema anfilerine bağlanabilirmi bunu yapabilirsiniz sanırım bir şekilde en makul cozum bu sanırım anfi zaten yetersizse yapıcak bir şey yok bas için .Tabi bilgisi olan diğer arkadaşlarda yazarsa iyi olur .
  • sanırım en mantıklı çözüm yeni avr receiver almak çünkü ses kolonlarım avr için uyumlu ama bu seferde woofer i avr receiver a bağlayamıcam anlaşılan bi de aktif bass alıcaz bilgilerin için teşekkürler arkadaşım..
  • Her zaman yardımcı olurum avr anfi almayı dusunursende modellerine bakıp ban pm atarsan sana fiyat veririm
  • kardeş teşekkürler pm de atmışın bakalım maddi durumu ayarlıyabilirsem alıcam bi receiver
  • Ben teşekkür ederim önemli olan senin için en uygununu alman .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.