Şimdi Ara

Yardimciara.com- Aileler ile Yardımcıların Buluşma Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yardimciara.com- Aileler ile Yardımcıların Buluşma Platformu




    Yardimciara.com- Aileler ile Yardımcıların Buluşma Platformu



    Yardimciara.com, Damla Danışmanlık bünyesinde hayata geçirilmiş olan bir sosyal iş arama ve paylaşım platformudur.

    Üyelerimizin istek ve talepleri doğrultusunda, sitemiz her geçen gün yenilenmekte ve emin adımlar ile büyümektedir.

    Sitemiz de gerek iş arayanlar gerekse işveren üyeler özellik filtreleme ile uygun kişiye ya da uygun ilan sahibi ile iletişime geçebilmektedir.

    Aradığınız; gerekli eğitimi almış ve bilgileriyle bakım hizmetlerini ileriye taşıyacak olan çalışanı en kısa sürede süre içerisinde bulacaksınız.

    Temel hedefimiz bu organizasyon içerisinde yer alan adayların mutlu bir iş ortamı sağlayabilmesi ve üyelerimizin de onlara sağlamış olduğumuz iş arkadaşlarından memnun ve mutlu olmasıdır.

    Yardimciara.com- Aileler ile Yardımcıların Buluşma Platformu


    Misyonumuz:

    Hizmet sektörü içerisinde önemli ve geniş bir yer tutan insan kaynakları, gelişen ve değişen günümüz çalışma hayatının vazgeçilmez bir unsuru haline gelmiştir.

    Teknolojinin çok hızlı olarak gelişmesiyle birlikte iletişim açısından küçülen dünyamızda ihtiyaçlarımıza çözüm olacak birçok seçenek bulabiliyoruz artık. Fakat bu çok seçeneklilik zaman zaman bazı sorunlar oluşturabilmektedir.

    Yardimciara.com, insan kaynakları alanındaki sorunları belirleyerek çözüm yolları üretmiş ve bu çözüm yollarını kullanmak üzere sektörde ki yerini almıştır.

    Firmamız Damla Danışmanlık bünyesinde hizmet sektörüne yeni katılmış olmasına rağmen, bu alanda gelişimini zamanın getirdiği yenilikler doğrultusunda devam ettirmektedir.

    Geçmişimizden aldığımız destek ile bugünlere kadar gelen ve sürekli olarak artan aday profilimiz ile teknolojik bir alt yapı, işinde uzman, bilgili çalışanları ile istenen hedefler doğrultusunda piyasadaki hizmetimizi sürdürmekteyiz

    Hizmet sektörü içerisinde insan kaynakları alanında ister mavi ister beyaz yaka olsun her tür pozisyon ve çalışma alanları için personel ve eleman açığının giderilmesi yönünde istenilen kriterler de eleman temini ve işe yerleştirme için çalışmaktayız.

    Görevimiz, faaliyet gösterdiğimiz bu alanda dürüst, güvenilir ve bilinçli olarak hizmet vermek. İstihdam ihtiyaçlarını doğru tespit ederek, hızlı ve net bir şekilde ihtiyacın giderilmesini sağlamaktır.

    Firmamız, iş etiğinden ödün vermeden, yasaların dışına çıkmadan, insan çalışma ve sosyal hayatının gerekleri doğrultusunda tavizsiz çalışmalarını sürdürmektedir.
    Yardimciara.com- Aileler ile Yardımcıların Buluşma Platformu

    Vizyonumuz:
    Yardimciara.com olarak firmamız yaptığı işin bilinç ve ciddiyeti, kendine olan öz güveni ile geleceğe güvenle ve emin adımlarla yürümektedir.

    Firma olarak hedefimiz, insan kaynakları alanında ve hizmet sektöründe tüm çalışmaları ile takdir edilen öncü ve yenilikçi firmalar arasında yerimizi almaktır.

    Öncelikli hareket noktamız, faaliyette bulunduğumuz hizmet alanında sistemli ve özgün çalışma metotlarını uygulayarak en iyi hizmeti vermektir.

    Yükümlülüklerimizin bilinci, sorumluluklarımızın ciddiyeti ile toplum hayatının gereksinimlerine çözüm olacak projelerle geleceğe ışık tutmanın gayreti içerisindeyiz.;

    İnsan kaynakları sektöründe ki faaliyetlerimizi sürdürürken günümüz şartları içerisinde ihtiyaçların doğru olarak anlaşılması ve giderilmesi için en kısa sürede uygun çözüm yolları buluyoruz.

    Gereken sağlıklı iletişimin kurulması yönünde ki çalışmalarımız üzerinde titizlikle duruyoruz. Başarılarımızı birlikte çalıştığımız insanların memnuniyetleri ile ölçüyoruz.


    Değerlendirmelerimizi hizmet alan ve hizmet verenlerin görüş ve talepleri doğrultusunda yapıyoruz. İçinde yaşamış olduğumuz toplum hayatına katkıda bulunmak için imkânlarımız dâhilinde gereken tüm çabayı gösteriyoruz.


    Damla İnsan Kaynakları; Bu Gün Olduğu Gibi Gelecekte de Sizin İçin Sizinle Birlikte Olacaktır.



    Hizmet verdiğimiz Alanlar: Çocuk bakıcısı, Bakıcı iş ilanları, Yabancı çocuk bakıcısı, Hasta bakıcı iş ilanları,
    Bebek bakıcısı arıyorum, Eve yardımcı, Yatılı çocuk bakıcısı, Ev iş ilanları, Evde hasta bakıcı, Çocuk bakıcısı arayan aileler,
    evde bakıcı hizmetçi, gündelikçi, Temizlikçi, dadı, engelli hasta bakıcı, bebek bakıcısı,


    Ev işlerinde yardımcı, hasta-yaşlı ve çocuk bakıcılarını aileler ile buluşturan platform ====> Yardimciara.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecns -- 16 Şubat 2017; 23:12:6 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.