Şimdi Ara

Yardımlarınıza İhtiyacım VAr.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarım bildiğniz üzere özürlü vatandaşlarımıza sıfır km araçlar en az 6 ila 10 bin civarında ötv indirimde bulunuluyor. Benimde özürlü kardeşim var indirim dahilinde bir aracın normal fiyatıs örnek hyundaı geztler anahtar teslimi 15 500 kadar sıfırı düşüyor. 1.6 motorun üstüne çıkamıyorsun ama benim sizden ricam hangi aracı önerirsiniz. hyundaı renault ford sizce hangi aracın hangi modeli fiyatıda ucuk olmasın tabiki :) şimdiden çok teşekkürler.



  • merhaba,

    Benim de ablam özürlü ve bizde bu indirimden bi araç almayı düşünüyoruz. Bizim aklımızda hep kangoo, doblo tip araçlar var. Ayrıca özür oranı %90 ve üstü olmalı ki bu indirimden yararlanabilesiniz. Aklınızda bulunsun bu indirimden araç akıp hemen satamazsınız satmak için ya devlete ötv yi ödeyip satacaksınız yada 5 yıl sonra satacaksınız. (5 yıl sınra devlet satımına izin veriyor.) Yani demek istediğim iyi düşünün alınca 5 sene kullanacaksınız, araştırın yakıtını filan. varsa çevrenizde düşündüğünüz araçları ykınlarınızdan rica edip kullanın. Olmadı bayilerden test sürüşü yapınız. Ford sağlam araabdır ama en az yakanı renault tur. Ama fiat ın multijet motorlu bi modelini düşünün derim. linea veya punto alabilirsiniz. 1 depo 1000 km hatta daha fazla yapılabiliyor.
  • Bence alacağınız aracın sedan bir araç olmasına da dikkat gösteriniz çünkü eğer varsa tekerlekli sandalye vb. ekipmanlarını da taşımanız gerekecektir.Bir de tabiki az yakan ve bakım maliyetleri az olan bir araç tercih etmeniz gerekecek ki bana kalırsa hiç renault'u sevmem ama bu durumda sizin acil bir renault symbol marka araca ihtiyacınız var gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.