Şimdi Ara

yardımlarınızı bekliyorum (ing)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.Staj başvurumda firma benden bir anket doldurmamı istiyor.Anket ingilizce ve açıkçası türkçe şablonunu yazdım biraz iş diliyle bunu ingilizceye çeviremedim,çevirdiğim de içime sinmedi.Pm atan arkadaşlara sorunumu daha detaylı anlatacağım.

    Saygılrımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_dogan1903 -- 21 Haziran 2012; 18:12:55 >



  • direk buraya yaz bence
  • yazıyorum hocam.soru hayatınızda zorluklara rağmen birşeyler başardığınız bir zamanı yazın.yüleştiğiniz zorluklar nelerdi?bu zorluklara karşı neler hissettiniz?bu zorluklarla nasıl başa çıktınız?bu sorunu çözerken diğerlerinden nasıl bir geri dönüş aldınız?

    metnin orjinal hali: Tell us about a time when you succeeded in something in spite of some obstacles? What were the challenges you faced? How did you feel when these challenges came about? How did you deal with these challenges? What was the end result? What feedback did you get from others on the way you handled this situation?


    cevap olarak: açıkçası hayatımda beni yolumdan alıkoyacak bir engelle karşılaşmadım.hayatımdaki önemli engellerden biri olan össyi ailevi sorunlara rağmen başarılı sayılabilecek bir sonuçla geçebildim.ailevi sorunlar ve diğer bazı rahatsızlarım beni vazgeçme noktasına doğru yürütürken bu durumu kendime telkin yaparak,kendime üniversite okumanın gerekliliğini anlatarak,ileride istediğim iş için üniversite hatta master yapma zorunluluğum olduğunu düşünerek aşabildim.Bu engeli aşarken en önemli kazancım zorluklar karşısında yılmamayı ve vazgeçmemeyi öğrenişim oldu.




  • vay anasını yardım eden yok şaka maka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.