Şimdi Ara

Yarın 2000tlye kadar Led 3D Tv alıyorum. Yardımcı olandan allah razı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama işin içinden çıkamadım.
    Öncelikle şunları sormak istiyorum..
    2000tlyi aşmasını istemiyorum alcağım Led 3d tvnin.. Smart özelliği olmasada olur fark etmez yani..
    Arkadaşlar tanıdık bir yer olduğu için ve ödemede sıkıntı yaşamıyacağım için Beko B40-LEG-6W 3D WEB LED 102 Ekran Beyaz tvyi almayı düşünüyorum. Çünkü senetle alacağım ama almışken değmesini istiyorum. Son olarak beni bu kararımdan döndürecek arkadaşlar benim için hangi teklifleri sunabilir..
    Örneğin Samsung 40es6710da bir alternatif olabilir. Şahsen beyaz led istiyorum fakat görüntü ve 3d kalitesi çok daha iyi tvler varsa bu özelliğindende vazgeçebilirim.

    Yeni evlendim ve en azından 3 4 sene rahatlıkla kullanmak istiyorum. Ayrıca digiturk kullanıcısıyım. Karasal yayın almıyorum, eğer çok fark ediyorsa HD paketinide almayı isterim.
    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyghon -- 8 Temmuz 2012; 21:38:00 >







  • sevgili hocam bende senin gibi o bütçeye yakın tv bakıyorum. şunu al bunu al demicem ama araştırmalarım ve izlenimim sonucunda bi kaç şey sölicem.
    beko izledim arkadaşda vardı yanılmıyorsam sıkıntısı usbden film açtığında dts desteği yok. Ancak 3d si gerçekten performanslı diyebilirim. yani öle samsung lg den aşağı kalır yanı yoktu bana göre.
    samsung kasa güzel 3d si de ttmin edici alabiliyorsan 2330 tl es7000 olabilir.
    lg lm 620s de işini görebilir.


    lakin benim fikrim şu yönde o paraya 47" almaya çalış ki bence büyük ekranın güzelliği başka. belli bişeyden sonra 40" 3d için sana yetmeyebilir.
    bu beko da olabilir 47 "
    ya da lg 47" lm620s veya lg w5500
    samsung 6140 olabilir.
    ama ekranı büyük olması gerçekten çok daha güzel sonuç vercek hele hd yayında ve 3d de
  • Doğrusu bu paraya alabileceğin en güzel 3D Led Tv Panasonic 42 ET5E modelidir. Hem panel çok kaliteli hemde oldukça şık. Ayrıca ekstra özellikleri de cazip. Alacağın 3D led tv hangi tür gözlük kullanıyor bu soru önemli. Zira Aktif gözlük teknolojisi kullanıyorsa alacağın tv gözlüğün tanesi en az 150 TL ama FPR özellikli pasif gözlükler hem ucuz hemde daha az gözü yoran teknoloji kukllanmaktadır. Örneğin ben tvyi aldığımda 8 gözlük hediye ettiler.
  • Gittim panasoniğe baktım gerçekten güzel tasarımı.. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama tasarım olarak 40lm660ste hoşuma gitti internette 2150tlye buldum bunun için ne diyorsunuz acaba ?
  • Dostum ben Antalya Özdilek Teknosadan aldım Panasonic Led tv yi. 1999 TL 12 taksitle aldım. 8 gözlük hediyeli sanırım bu mağazaya özel bir hediye. Panasonic kalitesinden şüphe etmemeni tavsiye derim. LG ye aldanma. :D
  • 2000 e 42 philips panasonic lg sıralama bu olur....
  • Ama bu sihirli kumanda olayı falan müthiş, birde internetten istediğin videoyu izliyorsun film falan ne varsa izliyorsun o özellikler baya sağlam birde çerçeve yok tvde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.