Şimdi Ara

Yarın A101 aktüel ürünlerde uygun fiyata Lenovo dizüstü bilgisayar var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
9.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ryzen 7 li ve 512 gb ssd li modeli bir ara hb'da 4000 tl idi (windows 10 yoktu içinde).Bende ryzen 5 li modelini 4000 e almıştım geçen sene.

  • @Fortune 4


    Lafı nasıl gediğine koymuşsam block atmış:)) Yaptığı teknik yorumlar nedeniyle telefon forumlarına Temmuzun ortasına kadar ban yemiş, muhtemel yaşı küçük bir arkadaşımızı da tanımış olduk bugün.

  • Teknik yorum değildi onlar poco x3 nfc isimli çin malı çöp telefonun tarafımca eleştirilmesi sonucunda, aynı çöpü kullandıgı için, bunu hazmedemeyen bölüm yöneticisinin, şahsıma forumdan genel uzaklaştırma cezası verdirmeyi başaramayıp, hırsla 24 saatlik ufak ban yetkisini kullanmasının ardından, madem bunu yapamıyorum, herifi banlamıyorlar, bari şansımı bölümden uzaklaştırma cezası verdirtme şeklinde deneyeyim belki onaylatırım şeklinde yapmıs oldugu cok kötü ve kendisine yakışmayan bir davranıştı.. ben ticket bile olusturmadım cezaya itiraz bile etmedim..


    beni kendin gibi millete kolayca ayar olan, sürekli beyninde şeytanlarla dövüşen, sağa sola ifrit olup hırsla millete salça olan tiplerle karıştırma.. ben bana yapılan haksızlıga bile salla gitsin diyebilirim.. çünkü yeterince olgun ve akılcı birisiyim..


    sen neden HB köşelerinden almıyor da, mağazadan alıyor diye bana ayar olmaya devam et..  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 13 Haziran 2021; 18:40:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

    Yahu Hepsiburada FreeDOS laptopu açıp kontrol mu ediyor sanıyorsunuz? Ne alaka yani kusurlu ürün gelmesi normal mi? Değil ama BUNUN SORUMLUSU FABRİKA satıcı değil. 2. el gönderdilerse SATICI. İKİSİ AYRI ŞEYLER. 14 gün cayma hakkınız var lafsız sözsüz çat diye iade alabilirsiniz çoğu ürünü 2 hafta da para iade süresi maks 4 haftada geri para elinize geçiyor illaki değişim değil de iade istiyorsanız. İndirimden almadıysanız 3 4 haftada deli gibi bir fiyat farkı oluşmuyor herhangi bir üründe. Haklarınızı bilmeden satış sözleşmesini okumadan pıt pıt pıt tik atarsanız, mağazayı incelemezseniz ortada kalırsınız tabii.


    Basit bir örnek vereyim HB'de sorun yaşayan birini görmedim yakın çevremden. N11'de arkadaşım, İncehesap'ta abim sorun yaşadı. Şu an kablosuz kulaklık alacağım bakınıyorum. Her yerde aynı mağaza var ve her sitede en ucuzu o. Şimdi ben bana kendisi ana satıcı olmasa da sıkıntı çkartmayan HB'den mi alırım, yoksa n11'den mi?


    Hakkınızı bilmezseniz online alışveriş yapmadan da çarparlar. Benim derdim HB değil. Bana ne HB'den işini kim düzgün yapıyorsa onu kullanırım ona para kazandırırım.



    Alıntıları Göster

    Satıcı hepsiburada dışında alışveriş yapmam zaten. Ayıplı malı fabrikadan almıyorum satıcıdan alıyorum fabrikada sorun varsa niye başka yerlerde sorun çıkmıyor ? 2. el ürünü bizzat satan zaten hepsiburada. Hepsiburada dışında zaten alışveriş yapmam. Aldığım bilgisayar konusunda bilgisayar stock bittikten sonra iade oldukça stok tek tek açıldı. Hakkınızı filan yazmışsınız sorunlu bir ürünün kontrol edilmeden iade olmayacağını bilmeyecek kadar cahil olmanız sizin suçunuz. Bir ürünü hasarlı olarak iade edemezsiniz normal şartlarda. Eğer ederseniz sizde başkasınız hakkını ihlal edersiniz. Merak etmeyin benim paramı kimse çarpamaz kolay kolay ama sizin gibi babasının firmasını savunur gibi savunanların bol bol çarpıyorlar   Engelledim sizi bidaha alıntı atmayın





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fortune 4

    sorunlu ve iade ürünleri internet üzerinden ittirmek daha kolay zaten. bilgisayar kasası aldım herifler fanları toz dolu kasayı göndermişler. camında da çizik vardı. nasılsa öküz gibi kasa reddederiz iadesini iade kargo ücretsiz bile olsa dönüş kargodan ocağı söner göndersin de görelim diye ittirdiler 2. el kasayı.. bak hala kullanıyorum Aerocool Ore Saturn kasa.. Sıfır niyetine ikinci el.. Gönderen ahlaksızda T..........k



    Alıntıları Göster

    Hocam direkt iade alsalar bile o parayı çeviriyorlar zaten gene bunun yararını görüyorlar. Zaten dolar/enflasyon ile iade ettikten sonra para kaybediyorsun gelen ürüne mecbur kalıyorsun Allah kimsenin başına böyle olay getirmesin.





  • Aynı ürün Hepsiburada da 100 TL daha uygun

  • #işbirliği haberi olmuş bu

  • Belirli sitelerde PC Toplama Sihirbazı var iken A101'den almayı bende gerekli bulmuyorum. Durumları ve kişiden kişiye göre değişen bakış açısıyla fiyatlar karşısında satın alım gerçekleşiyor. Google üzerinde mini PC fiyatlarını gördüğüm zaman da sözün bittiği aklın durduğu yerdeyim. Paranın kolayca tüketimi tutarlılık içerisinde olunmadığı zaman birikim amacıyla zorlukları düşündürmeden insanı yönetmesini bilmez mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FahrettinBatuhan -- 13 Haziran 2021; 18:12:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yorumları okudum ve maalesef kimsenin dizüstü fiyatlarından haberi yok anlaşılan. Masaüstü fiyatlarıyla dizüstü fiyatı kıyaslama işine girmiyorum bile.

    Ayrıca HB 5700u 512ssd ve 8GB ram ile 5500TLye sattı. Kapış kapış gitti w10 olmadan. 3150U 4gb ram 256ssd ile 2900TLye sabahı görmedi stok.


    Fiyatı piyasaya göre uygun. Letgo da bile ikinci eline 4000TL istiyorlar ve satılıyor da.


    Ancak siz bu paraya bunu mu alabiliyoruz derseniz ben de Hüloooggggghhh der geçerim. Gerisi laf-ı güzaf.

  • Zaten o para değil.Senin bktan türk liran 9 tl olduğu için öyle yoksa 350 birim dolar fiyatı.+Devletin halkını soymak suretiyle 100 tane vergi kalemi koyduğundan. Türk parası toalet parasına dönmüşse adamlar ne yapsın😪😪😪🚬

  • Gravaze kullanıcısına yanıt

    Zaten o para değil.Senin bktan türk liran 9 tl olduğu için öyle yoksa 350 birim dolar fiyatı.+Devletin halkını soymak suretiyle 100 tane vergi kalemi koyduğundan. Türk parası toalet parasına dönmüşse adamlar ne yapsın😪😪😪🚬

  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Forumda bile pc alıp kargoda kaybolan çalınan bir çok kişi çıktı. Elektronik alette güvenim düştü benimde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonda daha fazla ram var, şu parayı bu ürüne bağlamak akla mantığa sığar değil

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    Forumda bile pc alıp kargoda kaybolan çalınan bir çok kişi çıktı. Elektronik alette güvenim düştü benimde.

    Bakın tekrar size de söylüyorum Ürünü HEPSİJET dışında herhangi bir firma getiriyorsa ve KAYBOLURSA bu Hepsiburada'nın sorumluluğu değil ya da hangi siteden aldıysanız. Siz memlekete bir şey göndereceksiniz verdiniz otogardan otobüse yolda kayboldu. Suçlusu siz misiniz bunun? Benim HB'den aldığım kahve kayboldu mesela. Aras sağolsun yok etti. 1 hafta sonra parası hesaba düştü. HB ne yapabilir burada? Aras Kargo'nun sorumsuzluğu. Burada ben Aras'a laf ederim. Bir çok değişken var mesela az önce kablosuz kulaklık aldım özellikle kargo firmasına baktım Hepsijet. Kafam daha rahat. Benim en başından beri söylediğim, ürün kaybolduysa KARGO, ürün bozuksa MARKA, yanlış ürün vs. de SATICI suçludur.





  • Bunu alacaksın üstüne biraz masraf yapmak zorundasın.En iyisi mi o masrafı daha iyi özellikleri olan bilgisayara harca.

  • 2000₺ dahi etmeyecek cihaz.

  • A101'e gelecek bilgisayar bence de o para etmez. Ryzen 5000 serilerinin yaygınlaşması gereken bugünlerde eski ve performansı düşük bilgisayar almak istemezdim.

    İlk çıktığında teyzeme Ryzen 4300u'lu swift 3 aldım. 4200 TL fiyatı vardi. Gayet memnun bir şekilde kullanıyor.

    Donanıma bakarak, reel performansını bilmiyorum, Ryzen 5 4500u 8gb ram ve 256 GB ssdli alttaki bilgisayar sunanda 4600 TL'ye satılıyor.

    https://www.hepsiburada.com/hp-14s-fq0034nt-amd-ryzen-5-4500u-8gb-256gb-ssd-windows-10-home-14-tasinabilir-bilgisayar-324l7ea-p-HBCV000004J9H2?magaza=Hepsiburada

    Garantisi bitmiş bir HP bilgisayariniz varsa para iadesi kampanyası da cabası. Şahsen ben bunu tercih ederdim.

    Yine HB'da 11. Nesil i3 1115g4 işlemcili HP bilgisayar 3600-4000 bandında dolaşıyor hatta geçen hafta bir gün 3299 TL'ye düştü. 4 veya 8 GB ram ilavesi ve para iadesi ile oyun oynamayanlar icin gayet düşünülebilir bir bilgisayar.

    Edit: i3 işlemci kodu düzeltildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forcsf -- 14 Haziran 2021; 19:26:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.