Şimdi Ara

Yarın fiber bağlantı için geliyorlar, nelere dikkat etmem gerekir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir taahütün bozulması söz konusu ise karşılıyorlar.Ama farklı bir durum varsa önce müşteri hizmetlerine konuyu danışın.Sonradan sıkıntı yaşamamaış olursunuz.
  • Sn. sansartr,
    Bir yakınımın Uydunet taahhüdü var ve uydunet bulunmayan bir yere taşınıyor. Yani aynı evde uydunetten diyelim ttnet'e geçmiyor, yeni evinde ttnet'e geçiyor. Mantıken böyle bir durumda taahhüt iptal cezasını ttnet üstlenmez diye düşünüyorum. Aynı fikirde misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurzweil -- 17 Nisan 2013; 13:26:22 >
  • Taşındığı yerde uydunet yoksa , hizmet veremediği için sözleşmeyi iptal edebilir. Bu durumda cezai bedel ödemesi gerekmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34
    Taşındığı yerde uydunet yoksa , hizmet veremediği için sözleşmeyi iptal edebilir. Bu durumda cezai bedel ödemesi gerekmiyor.
    sn. XpressMusic34,
    Göz attığım sözleşme örneklerinde bu durumlarda da ceza ödenmesi gerektiğini okumuştum. Biliyorsunuz, servis sağlayıcıları her yönden kendilerini sağlama alırlar. Ancak yine de sözleşmenin orijinalinde ne yazdığını öğrenmeye çalışacağım.
    Teşekkür ederim.
  • Önemli değil , eğer cezai bedel isterlerse hakem heyetine başvurabilirsiniz. Hem hizmet veremeyip hemde ücret alamazlar. Öncelikle müşteri hizmetlerine sorun isterseniz.
  • sn. XpressMusic34,
    Kablonet müşteri hizmetlerini aradım ve durumun düşündüğüm gibi olduğunu ve bunun sözleşmede yazdığını belirttiler. Bu yüzden yapılabilecek bir şey yok. Tahminen 250-300TL bir iptal ücreti alırlar. Sonrasında yakınıma 12 ay taahhütlü ttnet 3'lü avantaj kampanyasına geçmesini tavsiye edeceğim. Bu kampanyanın koşullarına bakmaktayım.
    Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.