Şimdi Ara

Yarış oyunları sevmeyen PC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarı yeniden toparladım ama performansı biraz beni hayal kırıklığına uğrattı. PC NFS Rivals ve GRID 2 de donmalar meydana geliyor (1920x1080 ultra). Fakat, BF4, COD GHOSTS, THIEF4 bu oyunlarda hiç sıkıntısız çalışmaktadır (1920x1080 ultra) Bios güncel driverların hepsi güncel ısınma değerleri gayet normal hatta cpu DA sıvı soğutma bile kullandım sistemde sadece işlemci eski ama oyunlarda sıkıntı yapacağını hiç sanmıyorum. Pc özelliklerini aşağıda belirtiyorum yorumlarınızı bekliyorum.

    AMD PHENOM II X4 965 3.4 GHZ
    MSI 970A-G46
    CORSAIR VANGEANCE 8GBX2 DUAL 1600MHZ CL9
    POWERCOLOR 7870 2GB DDR5 PCS+ MYST
    KINGSTON V+200 128 GB SSD
    THERMALTAKE 700W PSU
    WINDOWS 8.1 PRO GÜNCEL VE ORIJINAL



  • Güzel bir sistemin var günümüzde çoğu oyunda optimize sorunları mevcut pc den nefret etmene yol acabiliyorlar ancak bu tip durumlarda direk oyunu imha etmeni öneririm tabi gerekli çözümleri denedikten sonra oyunları güncellemeyi deniyebilirsin ancak dediğim gibi takılmalar devam ediyorsa uğraşma genelde çözülmüyorlar hayırlı geceler.
  • Yarış oyunları en çok performans isteyen oyunlardır.Battlefield gibi oyunlarda etraftaki kaplamalar insanın yürüyüş hızında hareket ederken yarış oyunlarında 200 km hızla giden araçta 10-15 kat hızlı hareket eder.Bence işlemciniz yetersiz kalmış.Bende amd 6.300 işlemci ve 6870 ekran kartı var.Tüm yarış oyunlarını takılmadan oynuyorum.Yeni nesil oyunlarda işlemci faktörü çok önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için bende biraz işlemci den şüpheleniyorum ama bakalım olmazsa FX 8350 düşünüyorum
  • rivals zaten sorunlu heralde herkesde var kasma grid 2 dede biraz oluyordu bendede senin pc ne şahsi olduğunu düşünmüyorum diğer oyunlar bendede sorunsuz oynanıyor nfs most wanted 2 de bende kasmadı mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.