Şimdi Ara

Yarışmaya Var Mısın? ASUS, 1 Kişiye Rüya Oyun Sistemi Veriyor! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
41
Favori
55.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdi yarışma kuralları varmı ben göremedim. evet ucu çok açık bir yarışma, gidip 100 liraya bir p4 bilgisayar alıp videoyu onun üzerinden çekebiliriz. veya gerçekçilik olsun diye mevcut istem üzerinden de çekebiliriz. sonuçta iş değerlendirmeye kalıyor. belli ki daha önce yapılmış bu yarışma kazanan videoyu merak ediyorum. neyse herkese başarılar diliyorum umarım. igtiyac olan birine gider
  • Lys cikisi sıkıntidan bi seyler cekebilirim dursun mesaj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Arkadaşlar Merhaba, Video gönderen arkadaşların doğal olarak şansları daha fazla olacak. Hikayeyi yazı ile anlatırken duygu ve düşünceleri tam anlamıyla karşı tarafa yansıtmak mümkün değil (Tabi roman yazarı olmadığınız sürece) Yarışmaya katılan katılımcıların gönderecekleri videolar, zamanla sayfaya eklenecekler. Böylece ne tip çalışmalar geldiğini görebileceksiniz. Videolarda zaman ve konu kısıtlaması yok. Sadece bu bilgisayarı neden istediğinizi belirtmeniz yeterli. Youtube üzerinde bir çok örneğe ulaşabilirsiniz. Sevgiler, Mesut Çevik



    Sayin Mesut olaya Kullanici oylarida ekleye bilirmisiniz videolar icin.
    hani hile hurda karisa bilir dediginizi duyar gibiyim o yüzden sadece kanaat oyu olarak oylayalim. yani sonucda öylede böyle sadece Juri üyelerinin karari neticesinde verilecek olsun.





  • O bilgisayar benim olmalı
  • şansımı deniyeceğim
  • Bu sefer katılacağım
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Bazı arkadaşların eğlence amaçlı çekilen ve projeye renk katan çalışmalardaki ince noktayı anlamak bir yana hakaret içeren mesajlar attıklarını görüyorum.

    Yarışmaya katılmanız mecburi değil, katılacaksanız video eklemeniz de yine şart koşulmadı.

    Fakat hiç kimsenin eğlence amacı taşıyan videolar hakkında böyle kırıcı konuşmaya hakkı yok.

    Eğlence katamıyorsanız, iç karartıcı mesajlarınız ile olayı karartmamanız en iyisi olacak.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • AFTER EFFECTS'i hazırlayayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koray

    quote:

    Orijinalden alıntı: bonser24

    bır hedıye verecekler ısı ıyıce sebeklıge doktuler..yok vıdeo mus yok neden pc ıstıyormusuz bırde sozde jurı uyelerı bunlar arasından bırısını degerlendırecek..adam gıbı cekılıs yapsaydınız cokmu zordu? ılla mılletı sebek yerıne koyacaksınız..kınıyorum..

    imzandaki sistem az mı geldi

    ne ilgisi var? arkadaş doğru söylüyor. bende bir sistem fakiriyim ama bir pc için veya başka birşey için asla buraya video yükleyip maskaralık yapmam. yapılmasınada göz yumanları alkışlıyorum (yine silebilirsiniz mesajı alıştık)




  • Mesut çevik'in videosu güzel olmuş.
    Bende bir metin yazarak katılabilirim belki. Olmadı , eğlencesine bir gırgır videosu çekeriz.
  • videoları merakla bekliyorum.
  • Gerçekten ihtiyacı olan birisi, cebinde parası olmayan birisi kamera önüne geçip de benim param yok fakirim ihtiyacım var demez. Çekilişle bir şeyler verecekseniz rüya sistemi 1 kişiye vermek yerine 100 kişiye orta halli ekran kartı yada 200-300 kişiye dh kupa bardağı vb. dağıtabilirseniz daha anlamlı olur. Ha olay Asus'un sponsorluğunda geçiyorsa burada hediyeyi birine direk verelim o satsın o pcyi gelen paraya da daha çok kişinin yararlanacağı ufak hediyeler alınsın.
  • Çok zor yav üşendim şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: George Jetson

    Gerçekten ihtiyacı olan birisi, cebinde parası olmayan birisi kamera önüne geçip de benim param yok fakirim ihtiyacım var demez. Çekilişle bir şeyler verecekseniz rüya sistemi 1 kişiye vermek yerine 100 kişiye orta halli ekran kartı yada 200-300 kişiye dh kupa bardağı vb. dağıtabilirseniz daha anlamlı olur. Ha olay Asus'un sponsorluğunda geçiyorsa burada hediyeyi birine direk verelim o satsın o pcyi gelen paraya da daha çok kişinin yararlanacağı ufak hediyeler alınsın.

    Arkadaşlar Merhaba,

    bu bir yarışma ve yarışmalar ihtiyacı olanlar bir şeylerin sahibi olsun diye yapılmazlar. O zaman ismi bağış olurdu.

    Bu yarışmaya herkes katılabilir, ille de bilgisayarı kötü biri olmasına gerek yok. Tek yapacağı şey neden bu PC'i istediğini anlatan bir video çekmek.

    Bunu Ferrarisini sürerken aynı deneyimi PC'de de yaşamak istiyorum diyerek te yapabilir, 4 FPS'de Need for Speed oynarken, gerçek hayatta süremiyorum bari PC'de süreyim PC benim olmalı diyerek de.

    Tamamen katılımcıların hayal gücü ile ilgili bir olay :)

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Böyle fesat insanlar görmedim illa kendini video da acındırmak zorunda değilsinki at gözlüğü mü taktınız ,verilenler liseli ergenlerin çektiği acındırma taktikleri ile kazanabileceklerini sandıkları saçma videolar biraz yaratıcılıkla çok güzel çalışmalar çıkabilir mesut abi yede katılıyorum eğer katılmayacaksanız içimizi de karartmayın lütfen.
  • Neden bazı arkadaşlar yanlış anlayıp kırıcı yorumlarda bulunuyorlar ?? Burada ille video çekin yalvarın denmiyor yani!! istediğiniz şekilde başvurabilirsiniz, istediğiniz videoyu hazırlayabilirsiniz, iş tamamen yaratıcılıkla alakalı..

  • ASUS bu pc'ye çok ihtiyacım var, çünkü çok açız

    Güzel tanıtım olmuş. Daha 30 gün varmış oh oh
  • kim la Mesut'a hakaret içerikli mesaj atan?! İyi yarışma napsak katılsak mı? zaten bu aralar işsizim
  • sılın bakalım yorumları..ısınıze gelmeyınce konu kapatırsınız yorum sılersınız sonucta buranın kralı sızsınız tebrıkler..bende merakla beklıyorum vıdeo ları uzun zamandır belgesel ızlemıyordum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.